eşin sürekli tayincide olsa yatırım yapmak kötü birşey değil ki yerleşik hayata geçince satar istediğiniz gibi alırsınız..ayrıca siz emekli olana kadar kim öle kim kala..daha evlenmeden 30 yıl sonrasını düşünmeyin ..ayrıca tapu müstakbel eşinizin üstüne olursa neden satmanıza karışsın yani ben durumu şahsen hayatınıza müdahale olarak kabul etmıyorum ha aynı binada oturmak istemem diyip nişanlın baska bir yerden ev almaya ikna olabılır belkı
yanlış anlamayın ama bazı evlenecek olan gelin adayları o kadar nankör ki karşı taraf ev alsa bir türlü almasa bir türlü..ekimde düğünün varmış acelesimi kalmış artık
ev almamızı istemeleri kötü değil tabiki ama bana desinlerdki araştırın edin kendi istediğinizi alın.. yok bu ev olcak diyolar, bizim için kredi araştırıyolar ben buna bozuluyorum. nankörlük değilki benim yaptığım içime sinmiyor işte... başka ev alalım diyorum ama hayır diyolar illa o ev.. ya ev değerlencek bişey değil, semti iyi değil, ev iyi değil. ben istiyorumki antalyadan değeri artıcak bi yatırım yapıyım mesela. acelesi mi kalmış diyosunuz ama bizim nişanlımla yurt dışını gezme hayallerimiz vardı. ilk bi kaç sene gezicektik, evliliğimizin tadını çıkarıcaktık. şimdi evlenip borç altına girince yapabilcek miyim bunları, hayır
ne olursa olsun kaç kaç git sakın ikna olma eşin baskılarına dayan...pes etme...
tabiki hayat sizin hayatınız kayınvalide yanında oturmak istemeye bilirsin hatta oturmada zaten o zaman bunu uygun bir dille eşine dile getir,illa almak zorunda kalırsanız alıp kiraya verirsiniz ha bu arada şimdi ne yaparsanız kar zaman ilerleyince herşey zorlaşıyor ki 2 ayın kalmıs dugune her daim gezersın ama her daım ev sahıbı olamazsın
bende 1 yıllık evlıyım ve 2. evim için borç ödüyorum gezecegım kadar gezıyorum da hiç birşeyden mahrum kalmıyorum allaha şükür 35 ime geldıgımde 2 ev sahıbı olmus olacagımı dusunmek inanılmaz güzel bir duygu..
canım bence o kadarına takılma, düğün dernekte sizden oluversin zaten muhtemelen gelmez o para, istenmez de zaten bence
eşinin ailesi altınları ev alın diye soruyormuş, altınları kendine alan aileler var, ya da herşeylerini kendi yapan çiftler, bana eşinin ailesi art niyetli insanlar gibi gelmedi, şimdiye kadar yazdıklarına bakarsak
kendilerine göre haklılar evet.. gözümüzün evinde bi ev olsun, biz ilgileniriz kiracıyla, evle diye düşünüyolar. ama o ev bizim için ölü bi yatırım, ne satabilcez ne edebilcez. tapusu biz de olucak ama ailesi her zaman daha çok söz sahibi olcak...
"cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşelidir" demişler, hatırlatırım
çok doğru bi söz bu sözü çok severim ama bu söz sürekli kulağımıza küpe olursa yanlız kalmamız garanti, he yanlızlık benim için problem değil diyenler kulağına küpe yapabilir, tercih meselesi
eşin asker olduğu için çok takma o ev işini canım çünkü zaten siz eşin emekli oluncaya kadar hep başka şehirlerde olacaksınız ordan oaraya taşınacaksınız...ileride emekli olana kadar da zaten artı birikimleriniz olur o evi de satıp çok daha lüks bir ev alırsınız... yatırım amaçlı bakmaya çalış o eve üzülme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?