Dün akşam buluştuk, saatlerce konuştuk. İlk defa bu kadar uzun ve seviyeli bir konuşma oldu. Evliyken bile bu kadar konuşmamıştık.
Söylediklerini düşüneceğim bu sefer kesin bir karar vereceğim.
neler söyledi peki yani senin icin inandiricimiydi?
Lalcim konuştukları o kadar uzundu ki hala kafamda söylediklerini toparlamaya çalışıyorum
Bir de adam avukat olunca benimle hiç konuşmadığı kadar konuştu heralde müvekkili olarak gördü
Hala aldatmadığının üstüne basıyor beni o kadınla yüzleştirmek istiyor
Hatırlıyor musun arabasında bir şey görmüştüm işte onun da açıklamasını yaptı eczacı bir arkadaşı kendi arabaya bırakmış
evet hatirladim da neden birakmis peki?
aldatmadigini nasil acikliyor peki?
acaba gercekten dogru söylüyor olabilirmi?
Çok inandırıcı konuştu ama işte bilemiyorum
O kadınla ben niye muhatap olayım değil mi?
O kadın bunu aramış mesaj atmış öyle diyor.
Mesajlar gözümün önüne geliyor genelde niye aramıyorsun tarzındaydı ama bilemiyorum
yani tabi de o da seni inandirabilmek icin bu yola basvuruyor sanirim...
Tabi doğru söylüyorsun benim yapacağım tek şey var ya geçmişi silip yeni baştan başlayacağım
Ya da onu tamamiyle hayatımdan çıkaracağım.
Dün mesela bana şey dedi sen sürekli bana açık kapı bırakıyorsun gidiyorsun başkasıyla görüşüyorsun bir karar ver bu şekilde sabrımı zorluyorsun diyor.
bi karara varman senin icin cok daha iyi olacak cünkü böyle sürekli düsünüyor insan ve kendini bir cikmaza sokuyor...
sen onun bu söyledikleri karsisinda ne dedin peki?
bence önce kendine kız...
"eski" eşin söylediklerinde haklı...
artık bir karar ver ve ona göre davran istersen...
zira daha çoook kime kızayım diye düşünürsün...
ben tıp maalesef o konuştu ben dinledim:26:
Lalcim hatırlarsın belki ama beni teyzemlerin evinin önünde bıraktığı günü unutamıyorum sonra da beni kuzenimden zorla götürdüğü anı
Bu bana aldatmadan daha çok üzdü saçma ama öyle hissediyorum
Bunu da ona söyledim hata yaptığını söyleyip bir daha beni asla üzmeyeceğine söz veriyor
biliyorum canim...hayatimizda yasadigimiz bir cok seyi unutamayabiliyoruz ama sanirim biraz daha fedakar olmamiz gerekiyor...
tamam bu belki cok kötü cirkin bi davranisti ama suan onu affetsende etmesende gecmiste yasanilani degistirmeyeceksin
yaniliyormuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?