birsürü şey yazılmış çizilmiş hak veren olmuş bravo diyen olmuş ama bence çok yanlış herşeyi geçtim karşınzdaki insan eşinizin annesi kusura bakmayın ama nasıl birisi olursa olsun neyaparsa yapsın saygı duymak zorundasnz nedemek sokak ortasnda avaz avaz bağrmak bitek rezil olan kaynananzmı..size nekadar haklısın kızım deselerde insanoğlu bu arkanızı döndüğünüzde çok özür dileyerek edepsizlik buda yapılırmı kocaman kadına demedilermi sanıyosunz..çok sert tepkiler veriyrsunz bence mutlaka bi psikoloğa görünün sağlıklı düşünemiyrsunzz bitek siz kıymet vermiysnz annenize herkesin annesi kıymetli bende anneme laf ettirmem ama böyle bişeyde yapmam yaptım diyelim herkesten önce annem canıma okur..sorun sizin sorununz deilken çok gereksiz çıkşmşsnz annenize laf etmişse anneniz sustrcaktı ve aralarnda kalacaktı kusura bkmayn sizi alkşlayamycam sizinde çocuklarnz var dilerim ettiklerinizi bulmazsınz..
saygıda sevgıde karsılıklıdır atasozlerı bıle var sev benı seveyım senı dıye bana ve anneme saygı duymayan ınsana neden saygı duyayım kı esımın annesı ah gel agzıma pisle mi diyeyim yok yok tadı guzelmıs bırde annemmı tadına baksın dıyeyım madem bu kadar saygılısınız sızde ınsaalah boyle seyler yasayında bızde burdakı bayanlar olarak sıze LUTFEN SAYGI HERSEYDEN ONCE GELIR O SENIN KOCANIN ANNESI YARABBI SUKUR DEMELISIN dıye cevap yazarız sızde daha bekar ve ogrencısınız ne yasadınız kı buraya konuyu acan bayan ıcın psıkologluk dıyorsunuz bence psıkologa gıtmesı gereken bırısı varsa oda konuyu acan bayanın kaynanası hatta tımarhanelık
sizi bütüüün kalbimle alkışlıyorum..................saygı hakadene....lütfen bizim annelerimizde kıymetli onlarda bizi bu zamana getirene kadar neleer çekmişler hele ki benim annem.........hep kocaların annelerimi aynenn ağzımıza pisleselerde haklılar saygı göstermeliyiz onlara hayır efendim eğer saygıyı hakediyorsa tabikide gösteririm ama terbiyesizleşiyosa hakettiği muameleyi fazlasıyla gösteririm....
ayrıyeten bu ne ya ikide bir şu bekarlar bekar öğrenciler Allah için siz derslerinize çalışın yaaa ne anlarsınız siz şimdi kaynanadan maynanadan....düz bekarlarda ya siz bi kocayı bulun önce yaaa buralara gelip boşa bilmediğiniz konularla ne vakit harcıyosunuz ...alla alla
Algıları açık olmanın evlilik veya bekarlıkla alakası yok. Bunun farkını görememek ne acı..
Ben olsam bunu yapardım ben olsam yapmazdım..benimde başıma geldi ben böyle davrandım...senin yaptığını yapmadım asla yapmam..bizdede var edepsiz kaynana ama biz terbiyesizleşmedik biz şöyleyi biz böyleyiz diye yaznlara diyorum...neyi ispat etmeye yada neyi anlatmaya çalışıyorsunuz...afferim sizeeee..çok edepliymişsiniz..hatta sizi ayakta alkışlıyorum..demekki ben bukadar sabırlı değilmişim..demekki herkesin olaylara karşı tepkisi farklıymış..demekki herkesin mide haznesi farklıymış...demekki herkesin sabır süresi katlanma süresi farklıymış..herkese yorumları için çok teşekkürederim ama burda bazı insanların benim yaptığım rezilliğin üzerinden oynayıp kendi egolarını şişirmelerine kendilerini tatmin etmelerine izin vermicem..son kez yine söylüyorum herkes kendi yaşadığını bilir..
Sevgiler...
birsürü şey yazılmış çizilmiş hak veren olmuş bravo diyen olmuş ama bence çok yanlış herşeyi geçtim karşınzdaki insan eşinizin annesi kusura bakmayın ama nasıl birisi olursa olsun neyaparsa yapsın saygı duymak zorundasnz nedemek sokak ortasnda avaz avaz bağrmak bitek rezil olan kaynananzmı..size nekadar haklısın kızım deselerde insanoğlu bu arkanızı döndüğünüzde çok özür dileyerek edepsizlik buda yapılırmı kocaman kadına demedilermi sanıyosunz..çok sert tepkiler veriyrsunz bence mutlaka bi psikoloğa görünün sağlıklı düşünemiyrsunzz bitek siz kıymet vermiysnz annenize herkesin annesi kıymetli bende anneme laf ettirmem ama böyle bişeyde yapmam yaptım diyelim herkesten önce annem canıma okur..sorun sizin sorununz deilken çok gereksiz çıkşmşsnz annenize laf etmişse anneniz sustrcaktı ve aralarnda kalacaktı kusura bkmayn sizi alkşlayamycam sizinde çocuklarnz var dilerim ettiklerinizi bulmazsınz..
kaynananız rezil olmuş evet, sizin gibi bir gelini olduğu için.
ya siz kadın adı altında erkek üyemisiniz.....................çünkü dayak kelimesini ve konuyu okuyan hiç kimse yazmaz................hayvan bile dövülmez çok ayıp bide eğitimcisiniz.............................yazık okuduğunuz okula yazık annenize yazık ailenize..............ayııp çook ayıp
kimse sizin çocuklarınıza bakmak zorunda değil ,onlara güvenip yada baştan senet imzalatıp mı doğurdunuz ,hem çalışıp hem çocuk doğuruyorsanız sonuçlarına katlanacaksınız .beceremiyorsanız ikisi arasında tercih yapacaksınız ..bence rezil olan o değil siz olmuşsunuz farkında olamdan ..
Cnm eminim çok dolmuşsundur çok kötü şeyler yaşamıssındr.Yaptığını onaylamıyorum ama seni de anlamaya çalışıyorum.
Belki dediğin gbi kayınvalideni rezil ettin ama ya kendin...İnsanlar bu kız çok çekti bağırıyo demez ki bide kayınvalidenn mahallesinde orda bağıracağına evine gdp içini dökseydin kibar bi şeklde daha iyi olmaz mıydı ?
Cnm bende çok zorluklar yaşadım neler duydum ne hakaretler ne sözler üstelik aynı evdeydm ama sustum yada gerektiği gbi cvp verdm çnkü eşimin annesi idi.Gerek yoktu eşimi üzmeye kırmaya arada bırakmaya .
Peki şimdi senn eşin ne yapacak böyle arada kalmış?
Seni onaylıcnı sanmıyorum ama yok derse ki iyi yapmşsn diye bişey diyemem ama kimse annesine laf söyletmez diye düşünüyorum.
Umarım bundan sonra daha sağlıklı daha olumlu düşünebilrsin kayınvaliden içinde geçerli umarım bundan sonra sennle uğraşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?