Kayınvalidemin çekilmez tavırları! akıl verin..

eskudo

mucizem lutfen benimle kal
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.231
609
123
...........

Son düzenleme:

ÖYLE kayınvalidenin canı cehennme bence benim annemden rahatsız olacak ben onun bırak konuşmayı suratına bakacam ....İMKANSIZZZZZ

kayinvalidenin baska bir zarari yoksa bence sanslilardansin. Seni kiskaniyor kendi ailenden bile malesef. yapabilecegin bir sey yok, sen yapmak istediklerini yapmaya devam et, alisir. cok asiri sahiplenmis, kiskanclik derecesinde.

Son düzenleme:
Istedigi gibi surat assin bosver takma kafana..aman susayim soyle yapmayim boyle yapmayim yanlis anlamasinlar diye diye tepemize cikiyorlar..bnm kvde yakin..misafiri gelir gideyim ayip olmasin derim orda ne konusyrsam istedigi gibi anlayip esime anlatir smdi az gidiyorm onuda esimle beklesin dursun umrumda deil

surat ya da tavır da neyin nesi oluyor bende hiç anlamıyorum bu tip davranışları.. bence eşinle konuş o konuşsun annesi ile sen konuşup yüz göz olma.. baktın çözülmüyor o sana nasıl davranırsa sende öyle yap anlar belki

birak arkadasim assin suratini ne halt ederse etsin.
orasi senin evin kimin gelip kimin gelmeyecegine sen karar verirsin.
annen elbette gelecek o kim oluyormus surat yapiyormus.
illa gelinleri bezdirecek bu kaynanalar nefret ediyorum.

Benimki de yapardi bi suratlar bi haller bende anlamamis gibi anne canin mi sikkin rahatsizmisin derdim bi toparlanirdi:) zamanla geciyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırdır anne neyin var, canın sıkkın gibi, bişeymi oldu? deyiver.. kendı anasından kızını mı kıskanıo terbıyesız, onun derdi hastayken ben baktım demek ,anası baktı densin istemiyo belliki.

aynen soguk davran fazla gelip gitme.saygisizlik etme ama konusma.uzak dur ben oyle yapiyorum bunlar ogullarindan kiskaniyolar olay bu. kendi annene git onu cagir kv nden uzak dur. ne bu ya senin oglunsa bizde anamizin kiziyiz birak sevmesin surat assin cok.da tin bosver cnm sende aynini.yap kapris falan cekme.ben zaten uzaktayim ayda bikere gidiyorum o bile bir ay yetiyor ama bende mesafeli ve sogugum sevmiyorum napiyim sevmicemde ...

Aman canım benim takma hiç kafana içinden geçeni söyle yüzüne netice anne kız arasında gizli olmaz... Ayrıca sor bakalım anne hayırdır keyfin mi yok falan diye illaki belli edecek ayrıca eşinle paylaşsan tabi böyle değil de hani annem bir tuhaf acaba neden falan diye renk vermeden ?

Çok fazla önemsemişsin sen bu kv yi. Ya bırak surat mı yapıyor yapsın, aramıyor mu aramasın.. Sen niye kendini kötü hissediyorsun ki benim evim benim hayatım de geç kenara yada al karşına konuş

anneni kıskanmaya hiç hakkı yok hem orası senin evin onun ne kadar hakkı varsa anneninde o kadar gelip kalma hakkı var ona ne oluyorki kıskanıyor ne hakla hayret birşey ya ben tahammül edemiyorum böyle şeylere, sende çok takılma o nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde ona davran ki anlasın kendi hareketlerinin ne kadar insanın canını sıktığını, bence oğlan anası oldukları için kendilerini daha ayrıcalıklı daha özel hissediyorlar ve şımarıyorlar ama yanılıyorlar herkesin annesi kendine kıymetlidir, ayrıca oğullarınada surat asmazlar tabi bi ağlasalar oğulları hemen yumuşuyor çok güzel kullanırlar onları bizimki eşime bile kızsa olay bende patlıyo kadın bana surat asıyo ama çokta tın yani umurumda bile değil..

Hem yakın oturup hem niye iki günde bir araşıyosunuz
Cıvığı çıkıyo bence
Anneni de kıskanıyo

Takma hiç bence. Hepsi aynı. Bıktırıyorlar. Bizde gerçekten çekmek zorundayz malesef
Benimkide öyledir sözde beni hiç ayırmaz oğullarından. Ama herşeye surat asar (yani bana) hiç duymak istemiyorum ama çok üzülüyorm.
Önce kendini düşün önce sen ve ailen takılma hiç..

Agzinin ortasina iki tane cakiverin. Sinir oldum ay.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem yakın oturup hem niye iki günde bir araşıyosunuz
Cıvığı çıkıyo bence
Anneni de kıskanıyo
aramayıp sormayınca da azarlıyo insanı.niye aramıyosun diyo.tavır yapıyo.yani mecburum aramaya maalesef yoksa kötü oluruz biliyorum..bu sefer eşime yansıycak eşimle aram bozulcak.sağolsun eşimde ailesini tutar her zaman ben kalırım ortada.yoksa ben hiç iki günde bir aramaya meraklı değilim ama napıcan mecbur işte huzursuzluk olmasın diye..annemide kıskandığını biliyorum aslında o beni paylaşamıyo istiyoki hep onunla olayım başka kimse olmasın.ama o anneyse benim annemde anne..
dediğin çok doğru erkek annesi diye ağırlık onlarda ayrıcalık onlarda gibi davranıyor..zaten oturduğumuz evde onlara ait birazda onun verdiği bi sahiplenme var farkındayım..oğullarına hiç tavır yapmaz surat asmaz ama bana yapar..keşke bi kızı olsaydı belki beni anlardı..böyle gereksiz kıskançlıklar yapmazdı.
gerçekten bıktırıyorlar insana bi rahat huzur vermiyorlar..uyanık k.validem sanki oğulları elden gidecek diye iki oğlunada kendinden iki sokak geride ev almış..sanki gelinler oğullarını yicek öyle sinir oluyorum ki anlatamam..

Çok fazla önemsemişsin sen bu kv yi. Ya bırak surat mı yapıyor yapsın, aramıyor mu aramasın.. Sen niye kendini kötü hissediyorsun ki benim evim benim hayatım de geç kenara yada al karşına konuş

olmuyor işte keşke dediğin gibi olsa ama maalesef çok yakın oturuyoruz uzak olsan tamam dediğin olur ama mecburen sık görüşüyoruz surat ve tavır yapması yakın oturuyorken insanın canını çok sıkıyor..bir gün gitme ikinci gün gitme üçüncü gün mecburen görüşme oluyor aramasam soğuk konuşuyor bi garip davranıyor..işim zor Allah yardımcım olsun ne diyim.

Valla ben kayınvalidemden öyle şeyler gördüm ve de duydum ki bunlar ne ki arkadaşım. Bir de ben aynı evde yaşıyorum 7 senedir düşün. Anlatsam roman olur bana yaptığı şeylerden. Fakat bir noktadan sonra onu umursamamayı öğrendim. Sen de umursama bence. Naparsa yapsın. Baktı ki sen tınlamıyorsun, yaptığı şeyleri devam ettirmekte ısrarcı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…