Kayınvalidemin ekran resmi

ne var koyduysa, ne olmuş ne olabilir?
eşim menisküs ve çapraz bağdan ameliyat oldu 6 ay raporluydu biz evli değildik annesi kişisel bakımında gayet yardımcı oluyodu, ben doğum yaptığımda da yapamadığım şeyleri annemden istedim, anne çünkü, kuma falan değil

Annesı oglundan uzak olunca içgüdüsel olarak boyle davranıyor olabilir... Sürekli yanındayken problem yoktur.. Uzakta kalınca ac mı acık mı usudumu hasta mı dert edinir kendilerine.. Belki de sizi de uzaklastıran sebep olarak gordugunden size ters davranıyorda olabilir.. Yanı bu durumu olabilidiğince normal gibi karsılarsanız, bi zaman sonra hafifleyecektir.. Sevgisini ifade etmezse kopukluk hissi olusacagından korkuyor olabilir..Gorusmelerıne karısmayın... Bi zaman sonra esınız kendı sıkılır zaten cozum bulur merak etmeyın..

Annesı oglundan uzak olunca içgüdüsel olarak boyle davranıyor olabilir... Sürekli yanındayken problem yoktur.. Uzakta kalınca ac mı acık mı usudumu hasta mı dert edinir kendilerine.. Belki de sizi de uzaklastıran sebep olarak gordugunden size ters davranıyorda olabilir.. Yanı bu durumu olabilidiğince normal gibi karsılarsanız, bi zaman sonra hafifleyecektir.. Sevgisini ifade etmezse kopukluk hissi olusacagından korkuyor olabilir..Gorusmelerıne karısmayın... Bi zaman sonra esınız kendı sıkılır zaten cozum bulur merak etmeyın..
Karismiyorum ki. Hatta mumkunse tum hafta gorussunler ama anne o cok sevdigi oglunu ben yokken yalnizken merak bile etmiyor. Bes gun boyunca bir kere bile gorusmeyip ben geldigimde yakamizi birakmamasi sevgiden degil kiskancliktan gibi geliyor bana.

Sizi yıpratan kv degil, haftada 2 gün ile evlilik sürdürme çabası.
Yaşlı insanlar hastane işlerinde böyle maalesef. Elleri ayakları tutsada böyle.
20 yıl çocuğunun hastalığını çekmiş insanları hastaneye götürmek biraz evladın sorumluluğu olsun artık.
Babaannesi bakmış zaten kısmına hiç katılmıyorum.
Çocuğunuz olursa anlarsınız. Bir çocuğa başka birinin bakması çok daha zordur.
Hep anne de bir yetersizlik hissi, hep bir yanında eksiklik daha fazlası için fedakarlık istegi olur.
Kimsenin anneliğini bu anlamda yargılamak size düşmez.
Rahatsızlıklarınızı içinize atmak yerine haftasonu düzeninizi nasıl istiyorsanız eşinize söyleyin.
Fotoğraf konusuna girmiyorum bile.
Babamın telefon ekranında dün kardeşlerimle olan bir fotoğrafımızı gördüm. Özledikçe bakıyorum, baktıkça özlüyorum, dedi. Çok da mutlu oldum.
Eşim bundan rahatsız olursa kendi içinin kötülüğü derim. Evladıyım sonuçta.

Valla kaç yıl çocuğum olmamış, şu an içimde kalbi atıyor, deseler ki onun için canını ver hiç düşünmeden veririm. Kalkıp da bi zahmet fotoğrafını telefonuma ekran görüntüsü yapayım yani. Büyüdüler diye evlatlıktan çıkmıyorlar.
Ha diğer türlü aşırı öpüş kokuş da abartı ama sonuçta annesi size karışmak hiç düşmez.

Ekran resmim kızımın fotografı.hangi damat kaldırtabilir acaba!!! Erkek olsaydı da hangi gelin?! Bilmem anlatabildim mi :)))
Hayir anlatamadin. Iki cocugun varken sadece erkek olan cocugunmus gibi davraniyorsan gelininin yaninda ogluna seninle yatip seninle kalkiyorum diyorsan normal degilsin derim. Sen normalsen bunu sevdigin icin anneliginden yapiyorsan ne mutlu sana ama benim kayinvalidem o kadar masum degil maalesef.

Bu arada öpsün koklasın oğluşunu ya.ne güzel bir anne.aman hiç de kıskanmam valla.ne kadar çok konu var annesi seviyor, öpüyor, telefona resmini koyuyor diye.bir ara whatsapp profilinde kendi çoçuklarının resmi var diye kıskanan gelin vardı.Allah askına ne güzel dertleriniz var.

Kayinvalideme telefon aldik esimle birlikte. Ekrana esimin fotosunu koymus. Her ama her gorusmemizde bak oglum senin fotografin her gece yatmadan bana bakiyorsun her sabah ilk sana bakiyorum diyor. Bunu onlarca kez duydum. Esimin annesi esime asiri duskun bu arada. Ölür biter ogluna ama nasil bir gosteris gormeniz gerekir. Onlara gittigimizde esimi ayakta gordugu her an sarilir kosup. Sarilsin opsun ama gercekten gozume sokacak kadar abarti. Esim ameliyat olmustu yeni evlendigimizde ordek aldim ben sana ordege yap tuvaletini diye o kadar israr etti ki unutmamisim halen. Ordegin ne oldugunu bile bilmiyordum. Salonda kendisi koca oglunun tuvaletini yaptirmaya kalkti ama tabiki esim kabul etmemisti.
Bu arada ben haftaicleri sehir disindayim. Haftasonu evime esimin yanina donuyorum. Tum hafta anne ogul hic gorusmezler. Oglu yalniz iyi mi birseye ihtiyaci var mi umrunda degil. Ben eve gittigimde gorusecegi tutar kayinvalidemin. Iki gun boyunca kac kere arar. Ne yapiyorsunuz bugun planiniz ne goruselim...ben bunlari bunlari yaptim sunlari yedim diye gununun ozetini verip telefonda maksimum sure tutma pesinde. ziyarete gideriz her haftasonu. Evden mi geldiniz simdi nereye gideceksiniz sorulari olmadan gun gecirdigimi bilmem. bu aralar hastaliga takti bir de. Hastaneye gidip test yaptirip tum gun sonuclarini anlatip esime randevu aldirip hastaneye goturtme cabalarinda. Bir de cok korkarmis o testleri nasil yaptiracakmis. Bir kizi ve torunu da var bu arada. Esiyle anlasama da birlikte yasiyorlar. Siz soyleyin bu abarti durumdan kurtulabilmek icin ne yapabilirim. Bu anlattiklarim yaptiklarinin yuzde besidir belki. Merak ettiginiz varsa siz sorun anlatiyim. Aklima geldikce ekleme de yaparim. Bahsettigim normal bir anne sevgisi degil. Kiskandigim da yok. Gercekten rahatsiz edici bir boyutta gosteris soz konusu.
Canım onun oğlu sonuçta sevebilir herkesin evladı kendine tatlı gelir yaşı kaç olursa olsun

Bazı anneler öyle oluyor canım.bırak yapsın
Hayir anlatamadin. Iki cocugun varken sadece erkek olan cocugunmus gibi davraniyorsan gelininin yaninda ogluna seninle yatip seninle kalkiyorum diyorsan normal degilsin derim. Sen normalsen bunu sevdigin icin anneliginden yapiyorsan ne mutlu sana ama benim kayinvalidem o kadar masum degil maalesef.

Bazı anneler öyle oluyor ne yazıkki.bırak yapsın.belki normalde ilgilenmiyor ama sana karşı ilgisiz mi görünmek istemiyor acaba.seni kıskandırmaksa amacı ulaşamasin.ohhh annecigim ne iyi ediyorsunux valla deyin bakalım.ters tepince bırakır belki

Bu arada öpsün koklasın oğluşunu ya.ne güzel bir anne.aman hiç de kıskanmam valla.ne kadar çok konu var annesi seviyor, öpüyor, telefona resmini koyuyor diye.bir ara whatsapp profilinde kendi çoçuklarının resmi var diye kıskanan gelin vardı.Allah askına ne güzel dertleriniz var.
Bakin ben yokken oglu ac mi iyi mi diye dusunmeyen anne ben gelince oglunun dibinden ayrilmiyor. Bunlari normal buluyorsaniz umarim siz de onun gibi olmazsiniz. Surekli sormalar sorgulamalar ne yapiyirsunuz nereye gideceksiniz ben cok yalnizim da igneden de korkarimlar...

Bazı anneler öyle oluyor canım.bırak yapsın

Bazı anneler öyle oluyor ne yazıkki.bırak yapsın.belki normalde ilgilenmiyor ama sana karşı ilgisiz mi görünmek istemiyor acaba.seni kıskandırmaksa amacı ulaşamasin.ohhh annecigim ne iyi ediyorsunux valla deyin bakalım.ters tepince bırakır belki
Esim elini omzuma atsa gelip ogluna sarilip aramiza giriyor. Boynuna yatiyor. Yapsin sevsin ama abarti inanin abarti. Esim bana ozel bisey soylese hemen hi hi ne dedin anlamadim bana da soyle diye sorar. Bu kiskanclik neden anlayamiyorum. Kadinin hayattaki tek basarisi esimmis gibi davraniyor.

valla umursamamaya çalış napıcaksın. değiştiremezsin. üzerine gitme, görmezden gel yaptıklarını.
ekran fotoğrafı falan tamam da, ördek işi olur mu ay :KK70:
arkadaşlar anneliği abartmayın yani çocukken belli bi yaşa erince anne banyosuna bile girmez. girmemeli yani.

valla umursamamaya çalış napıcaksın. değiştiremezsin. üzerine gitme, görmezden gel yaptıklarını.
ekran fotoğrafı falan tamam da, ördek işi olur mu ay :KK70:
arkadaşlar anneliği abartmayın yani çocukken belli bi yaşa erince anne banyosuna bile girmez. girmemeli yani.
Bir de kisisel ihtiyac icin normal anne o demisler ama o artik yetiskin evli bir insan. Kisisel ihtiyaclari icin yardima ihtiyaci olursa esi var. Refakatci olarak hastanede ben kalmistim. O kadar bozulmustu ki. Her lafa karisip hep gundemde kalma cabasinda.

Canim hic degismez ne istersen yap bizimkide oyle acaip kıskanır benden oğlumda oglum durumu anlamiyorlar bundan sonra hayat arladasi biziz saygi duymak da yok. Kisaca boyle gidecek.

Resmi koyabilir sakınca yokta ordek takiyim demesi banami abartı geldi :110:
Sonuçta ördeği karısı var takabilir koca adam küçük degilki koca adamın pipisini tutup ordegemi sokacak iğrenç:kusmuk:
evli barkli ben ayıpladım annesini

Fotoğraf önemli değil deyip konunuzu bile o şekilde seçmişsiniz. Çok enteresan cidden fotoğrafa karışılması, sizin aileniz aynısını size yapsa nasıl tepki verirdiniz.

Back
X