- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi oktaymedine
-
Dini konular hiçbir şekilde şaka götürmez .Siz de bunu öğrenin bi zahmet.
bir tanıdığım vvar akrabam..
aslında maddi durumu iyi ancak evinde yeme içme konusunda hemen hemen aynı tavır söz konusu..
o yiyeceği kendide yemz ama kimseyede ikram etmez sonra bozulur küflenir atar..
yani bu durumun bir baska versiyonu..
Dini konular hiçbir şekilde şaka götürmez .Siz de bunu öğrenin bi zahmet.
Günah değildir diye fetva veremezsin.Dinden çıkarsın.Tabi bu konularda hassasiyetin varsa diye söylüyorum. Yoksa zaten önemli değil.
niyeyse gzdem her girdiği konuda tartışma yaratıyor kesin kişilik problemi var ben yok sayıyorum onu laf attıklarıda takmasın es geçsin
ayy sen varken bana düşmüyor sagolasın haddine düşen konuyada düşmüyenede sen cvp veriyorsun bence kesinnn sorunların var böle kendini tatmin ediyosun belkide millete laf sokarak kendini mutlu edip egonu tatmin ediyosun yazıııkkk yaaa
Delirmek üzereyim demiştin doğruymuşArkadaşın konusunu zaptetmeyeceğim daha fazla. Kimin ne olduğu ortada. Eleştiriye açık olmayan insan gelip burda konu açmasın. Ayrıca bak bakalım beğeni var mı yok mu yazdıklarında bir de benimkine bak
selam hanımlar...
açıkcaı sinek küçük ama mide bulandırıcı..
biz ailemize uzak oturuyoruz..
bi arkadasımız jest olsun diye bir mmiktar fındık ve çay hediye etmişti..
fındığı görümcem kayınvalidem ve annemler arasında 5,10,10 kilo şeklinde paylaşmlarını söyledik..
cayıda 10,10,4 paket paylaşmlarını..
mantıgım fazla olanları anneler alsın azıda görümcem belki anneler birine vermek ister diedüşünmüştüm..
bölme işini görümcem yapmış..
4 paket çayını ve 5 kilo fındığını almış..
geri kalan bölünenlerinide kayınvalideme annemlerinkinide vermek üzere kayınpederim almış..
annem bugün beni aradı kızım 10 paket cay geldi ancak sen fındığı 10 kilo demiştin gözüme az geldi tarttım 5 kilo fındık var bunda yanlışlıkmı var.
ben de görümcemi aradım abla emanetler eksikmi geldi
yoooo dedi ben onları eşit paylaştırdım dagıttım..
kayınpedirme dedim poşetlermi karıstı oda dediki görümcem için ne verdiyse götürdüm annenlere..
canım sıkıldı benim şimdi..
zaten kayınvalideyle aram mesafeli ben zamanla herşey düzelir diye yaptığı her yanlışı siliyorum üstüne yenisi ekliyor..
o ikramlar bize gelmişti ama niyetimiz onların gönlünü almak idi sanırım yanlış yaptım..
görümcemi aradım
abla dedim sakın beni yanlış anlama sana hesap sormak için aramadım..
durum bu senin hak ayırma konusunda tavrını biliyorum ..
amacımız size hediye göndermekti..
ama bu işle bi yanlış karıstı bu durum 100 de 100 senden kaynaklı değil..
bu mesele ben sen ve annem arasında kalsın..
daha konuşmayalım...
oda zaten ben eşit şekilde paylaştırdım ne varsa olan( kayınvalidem için söylüyo) köyde oldu..
ben de hakkını helal et ..
sen bana hem ablalık hemde annelik ediyorsun..
kayınvalidemele aramdakileri biliyor..
ben her seferinde aramız düzelsin diye ugrasıyorum..
her seferinde tekaralanıyor bunlar ..usandım artık dedim..
oda olmaz konusacm ben dedi..
ben de asla olmaz böyle bişey konu kapansın gitsin dedim..
yaaa ne olcak bu kayınvalideyle..
bir kurban bayramındada biz o sene kurban kesememiştik..
saolsun küçükbaş kurbanın ön kol kısmını etlerini atyırıp kemiğini koymuştu cantamıza..
durum bu..sizce ben mi cok incelik arıyorum yoksa bu kadın doyumsuzmu..:26:
çoğunluğun aksine ben konu sahibini haklı buldum
sonuçta hediye gelmiş ya da parasıyla kendi almış ne farkeder
bir şekilde pay etmiş
kaynanası da kendine açgözlülük yaparak daha fazla almış, tamah etmiş 5kilo fındığa
sonuçta o fındık onun malı değildi, küçük ya da büyük bu olay hırsızlık değildir de nedir.
kaldı ki başka olayları da varmış, kendi kızı da onaylamış.
bence de para filan almamış ufak tefek şeyler alıyormuş gerçekten davranış bozukluğu hatta kleptomani bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?