kayınvalidemin eli uzunluğu...

Dini konular hiçbir şekilde şaka götürmez .Siz de bunu öğrenin bi zahmet.

Yani orada demişki, k.valideye yapılan ithamlarda günahtır. Şaka yapmamış.
Arkadaş birçok şeye günah deyip (ben görmedim eski yazdıklarını, söylenilene göre yazıyorum) burada ''eli uzun'' demesi için yazdılar yani.

Başka versiyon derken? Yani onunda mı eli uzun?

Varsayalım davranış bozukluğu var bu durumda ne yapacaksınız? Kaynanacığım senin elin uzun gel doktora gidelim mi diyeceksiniz? Konuda böyle böyle olaylar yaşadım deyip bahsettiğiniz konuları açıkça yazıp, eli uzun demeden sizce kayınvalidem bu probleminden kurtulsun diye ne yapmalıyım deseydiniz derdinizi anlar yardımcı olmaya çalışırdık!

Hatta iyi niyetli olduğunuzu düşünürdük. Siz zaten ne kadar yi niyetli olduğunuzu tartıp, ölçüp, biçir, kızına kocasına haber salıp göstermişsiniz.

Bu durumda yapılacak tek şey kalmış. Kesin uzun eli kurtulun!

niyeyse gzdem her girdiği konuda tartışma yaratıyor kesin kişilik problemi var ben yok sayıyorum onu laf attıklarıda takmasın es geçsin

niyeyse gzdem her girdiği konuda tartışma yaratıyor kesin kişilik problemi var ben yok sayıyorum onu laf attıklarıda takmasın es geçsin

Ben tartışma yaratmadım bu 1
Sen konunu sildin arkadaşlar sordu konunu özetledim işine gelmedi bu 2
Bir şey diyeceksen kendi konunun altında de burayı zaptetme bu 3
Tartışma çıkaran ben değildim sizin konunuza yorum yapamlara demediğinizi bırakmadınız bu 4

Kişiliğime laf etmek sizin haddinize değil haddinizi bilin!

Beni takip edip laf atacağınıza kendi konunuza girip açıklama yapın!

ayy sen varken bana düşmüyor sagolasın haddine düşen konuyada düşmüyenede sen cvp veriyorsun bence kesinnn sorunların var böle kendini tatmin ediyosun belkide millete laf sokarak kendini mutlu edip egonu tatmin ediyosun yazıııkkk yaaa

ay ayrıca baktıma cvp verdiğin konuların hepsinde tartışmaya girmişinn allaa allaaa

Son düzenleme:

Delirmek üzereyim demiştin doğruymuş Arkadaşın konusunu zaptetmeyeceğim daha fazla. Kimin ne olduğu ortada. Eleştiriye açık olmayan insan gelip burda konu açmasın. Ayrıca bak bakalım beğeni var mı yok mu yazdıklarında bir de benimkine bak

sormuşsunuz ya kayın validem doyumsuz mu diye, cevap vereyim hayır doyumsuz değil..
bu hikayede doyumsuz olan kendi anneniz bana kalırsa..

hani 10 kilo fındık gelecekti, tarttım bu 5 kilo diyerek sizi arıyorsa ben buna doyumsuzluk derim...

bu kadar önemli bir konuydu ise madem pay yapma işini görümcenize bırakmasaydınız...

yaptıkları haksızlık mı evet haksızlık.. eşit dağıtmaları gerekir miydi evet gerekirdi...
ama yapmadılarsa yapmadılar bu kendi ayıpları günahları...

boştan yere ortalığa konuyu dökmenin fındık kilosunu hesap etmenin manası yok...

sanki parayla aldınız zaten hediye gelmiş nedir yani ha eksik ha fazla...

afiyetle yeyip için temennisiyle iyi günler diliyorum...

kayınvaliden açgözlü ve malesef bu kişilik bozukluğu değil bir huydur.
annenden fazla almak istemiş. kendine daha layık görmüş fındığı.

Bu kadar ince hesap yapmak kusurabakmayında mide bulandırıcı
Annenizin fındıkları tartması ise ayrı bir durum.
Başlık ise ap ayrı bir durum
Konunun üstüne gidilince önce etsiz kemik sonra kıyafetler vs. çıktı meydana
Doğru düzgünde anlatmıyorsunuz
Sorulduğundada açıklamıyorsunuz
Bence bozukluk var ama kayınvalidenizde olduğunu zannetmiyorum

hahah ikitane şakşakcının gazıylada havaya gireni ilk kez gördümmm hahahhahaha ççookk basitsinn cicişşşş

ya cnm kayınvaliden adına çok üzüldüm....
böyle hesapların peşine düşmüş insanın nasıl bir iç huzur ile yaşayabileceğini bilemiyorum...

ancak takma desemde seni rahatsız eden bir durum olduğu açık...

ancak annenizinde yangına körükle gitmeden size konuyu aktarmasaydı bence çok daha hoş olurdu..

şahsen benim annem asla böyle bir durumu dilllendirmez...

ama sizin annenizi de itham etmiyorum sakın yanlış anlamayın..

bence kaynananız problemli bir kişilik...siz ona uymayın yeter...

çoğunluğun aksine ben konu sahibini haklı buldum
sonuçta hediye gelmiş ya da parasıyla kendi almış ne farkeder
bir şekilde pay etmiş
kaynanası da kendine açgözlülük yaparak daha fazla almış, tamah etmiş 5kilo fındığa
sonuçta o fındık onun malı değildi, küçük ya da büyük bu olay hırsızlık değildir de nedir.
kaldı ki başka olayları da varmış, kendi kızı da onaylamış.
bence de para filan almamış ufak tefek şeyler alıyormuş gerçekten davranış bozukluğu hatta kleptomani bile olabilir.

dini konularda ahkam kesmek huyum degildir..
zaten polemik yaratacak konular cevaz verecek kurumda ben degilim..kimsenin dini konunsunda din icerikli yorumum yoktur..
ayrica paranoyak bi insan degilim ki herkesi takip edeyim..
bir iki olur dikkatinizi cekmez ucuncude es gecersiniz ama bu durum tekerrur ederse sorunu kendinizde arasiniz ama
amacini asiyorsa takip edersiniz benim durumumda bu..
onceleri yani benim dikkatimi cekmeye basladiginda annemin amannn bos ver dedigi durumlardi..
ama zaten emanetler gorumceme gittiginde esitligi dengelemk icin esim soyle soyle paylastir abla demis..
kadin kendi uzerine duseni yapmis..
hadi onceden ben gelindim inad olsun giciklik olsun diye yapiyo diyodum..
cunku iki lafin biri benim parcami aldin yardimcimi aldin ..
ben onu kolay mi buyuttum tipik kayinvalide laflariydi..
ama simdi ki olay farkli gorumcemin sorumlulugunu aldigi biseyde yaptigi tutum
beni sasirrti bir insan kendi kizini hafife nasil alir..
zaten saolsun kayinvalidemin 4 gelini var ama yine evinde agirlayan yakinlik gosteren benim..
ama esimin annesi degil ben anne gibi benimsemeye calisirken ordugum her tuglada
guvenimi sarsmasi hosmu...
mesafeli davranayim diyorum...konu komsu degil ki benim annem esime neyse oda benim icin degerli olmali ki
hersey normal devam etsin..
valla basligi begenmmemissiniz o an onu yazdim gitti konuyu acarken ..
ancak findik burda sadece yasanan son ama en garibiydi..
artik bu kadarmi dedigim seydi yani...

zaten esit sekilde pay etmeye calismak yanlis anlasilmalarin onune gecmekti..
adaletli davranmaya calisiyorum..
cunki bir donem kiz kardesim benimle kaldi ve suan gorumcemin kizida uzakta okuyor okul degisikligi yapinca yanima alicam..
ister emanet eder siterse olmaz desin..ama bilsin ki sadece bu ev benim aileme degil basi sikisan bi yakinimizin rahatlikla kalabilcegi yer olabilmesi..
su tipik erkek tarafi kiz tarafi muhabbetleri olmasini engellemek..
ama ben ne kadar dikkat etmeye calissam da kayinvalidenin su huyunu degistiremedim...
hak hukuk esitlik...izinsiz hareket etmeme konularinda buyuk bir sikinti var..
kendi annesi oldugunde evde bir erkek kardesi yasamsina ragmen evin tum esyalarini paylasmislar..
hayretler icerisinde dinledim neden boyle yaptiniz deyince ..kardesi icin ne yapackki onlari diye mantikli bi aciklama..
evin icinde insan yasiyorken evin esyalarinin paylasilmasi normalmi..

konu su sekil olsaydi

"arkadasimin bana hediye ettigi findiklarin dortte ikisini anneme
dortte biri gorumceme kalan dortte birinide kayinvalideme hediye ettim" denseydi

esitsizlikten bahsedilirdi

gonderilen ikramin uzerine yatmak ekmek olsun un olsun tas olsun
durustce bir hareket degildir ve haksizliktir

annemin bana 10 kilo degilde bes kilo geldi demesi ne ayip nede "doyumsuzluk" olarak
algilarim ama kayinvalidemin anneme ayirdigimi almasini AYIP ve DOYUMSUZLUK olarak
algilarim
olayi buyutmem ama sinirde olurum
konu sahibinde sorun goremiyorum ben !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…