- Konu Sahibi oktaymedine
-
Günah değildir diye fetva veremezsin.Dinden çıkarsın.Tabi bu konularda hassasiyetin varsa diye söylüyorum. Yoksa zaten önemli değil.piskolata,kaynanaya yapılan ithamlar günah değildir,bilmiyormusun
Günah değildir diye fetva veremezsin.Dinden çıkarsın.Tabi bu konularda hassasiyetin varsa diye söylüyorum. Yoksa zaten önemli değil.
Günah değildir diye fetva veremezsin.Dinden çıkarsın.Tabi bu konularda hassasiyetin varsa diye söylüyorum. Yoksa zaten önemli değil.
Dini konular hiçbir şekilde şaka götürmez .Siz de bunu öğrenin bi zahmet.Oradaki ironiyi anlamadıysanız bende sana bir fetva vereyim.
Küçük küçüklüğünü bilmeden haberi olmayan birinin - o biri de koynuna aldığı adamın annesi - hakkında sosyal bir platformada hırsız diyecek. Peki sırf kadın kaynana diye bu yapılacak şeymi, bu önyargı olması gereken birşey mi, anne ile yapılan dedikodu, annenin kızı doldurması hoş birşey mi ?
Ama yoooo orada duralım onları göz ardı edelim biri çıksın ironi yapsın kaynanaya laf sokmak günah değil desin, ona atlayalım. Yok böyle birşey. Az akıl yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?