kayınvalidemin eli uzunluğu...

yani ben para olarak tespit etmediğim için bi davranış bozukluğu oldugunu düşünüyorum..

Davranış bozukluğu diye düşünüyorsunuz ama başlıkta açıkça ''hırsız'' demişsiniz kayınvalidenize.

Ben sizin çok küçük hesaplar peşinde koştuğunuzu düşündüm ama diyelimki siz haklısınız;
O zamanda kayınvalidenizin evinde bir eşyanızı bırakmazsınız,hediye göndereceğinizdede paylaştırma işini annenize yatrırırsınız bu kadar basit.

Bu olayı bu kadar dallandırıp budaklandırmaya,görümcenizi 2 kez arayıp kendinize yandaş çekmeye gerek yok.

Hediye yüzünden bile huzursuzluk çıkarmayı başarıyorlar ya pes

Ya hediye etme , ya da tartma arkadaşım.. Hayret birşey..

Annene de şaşırdım, sanki 10 kilodan az deyip bir de o tartmış Benim annem 2 kilo bile gitse lafını etmez.. Tartmak ne kelime..

Neyin sağlamasını yapıyorsunuz siz , anne - kız ?

Şeye benzemiş bu iş.. Kırk haramilerde vardı ya , kazanın dibine sakız koy , ne tartıyorlar bu ölçekle anlayalım.. Sakıza ne yapışıyor bakalım..

Ordaki kötü kadın geldi aklıma

Ağzınızdan kerpetenle laf alıyoruz. Açık açık anlatsanıza derdiniz nedir, kayınvalideniz daha önce ne yapmış, onunla asıl sorununuz nedir, kızı niye bu kadar sizin yanınızda? Biri anneme hırsız muamelesi yapsa, arayıp benden yüz arasa inanın görümcenizden çok farklı tepki verirdim. Yazdıklarınız, aile içindeki tepkiler (annenizin saçmalaması dahil) falan... ne bileyim, bir ara konu fake diye bile düşündüm. Hatta bir ara acaba kayınpeder alıp kahvedekilere mi dağıttı diye düşündüm

Ayrıca bana öküz altında buzağı arıyormuşsunuz gibi geldi.

Bu arada, eğer kayınvalidenizin ciddi aşırma problemi varsa, kleptomani olabilir. Ayıp değil, aile içinde konuşup çözmeye çalışın. Bu hayatta her şey insanlar için, kadıncağız belki bu hastalığa yakalanmıştır. Her hastalık gibi kleptomani de tedavi edilebilir.

Keşke paylaştırmayı kendiniz yapsaydınız ya da anneniz size şikayete geldiğinde konuyu kapatsaydınız. Sonuçta öyle bir şey olmuş olsa bile arkasını arayıp ortalığı ayağa kaldırmanın manası yok.

belkide o çok güvendiğiniz görümceniz paylaşımda annesine fazlasını yolladı
buna garantiniz var mı??????
böyle durumlarda kendi hediyen madem sen paylaşımda bulun...
gönlünden kime ne kadar ne vermek varsa onu ver...
davranış bozuklluğu varsada buna yapacak bişeyin olmaz
o kısma takılmayın...

para değil enteresan tarafı..
yiyecek içecek
giyecek gibi..
yani şaşılacak şey..
davranış bozukluğu gibi..

karsı tarafı tanımadan fazla yorum yapmak ıstemıyorum ama ,
bazı ınsanların gercekten gozu doymaz sızın kayınvalıdenızde oyle olabılır belkı bılemeyız

Ben hala kıyafetleri merak ediyorum..
Kayınvalidenizin, sizin ve eşinizin kıyafetlerini çaldığınıza emin olduğunuzu söylediniz?
Peki nerden emin oldunuz?
Üzerinde mi gördünüz?

Ben hala kıyafetleri merak ediyorum..
Kayınvalidenizin, sizin ve eşinizin kıyafetlerini çaldığınıza emin olduğunuzu söylediniz?
Peki nerden emin oldunuz?Üzerinde mi gördünüz?

Bit pazarında tezgah açmış kayınvalidesi kıyafetleri alana bir avuç fındık bedava.

Yanda da görümce gözleme yapıyor bol etlisinden(hmmm etler nereden acaba??)

bazı kayınvaldeler ogullarının mallarını kendılerının gorurler..

madem daha oncede boyle seyler olmuş ona gore davrann

herkesın kızdıgı başlık resmen kayınvaldnıze hırsız dıyorsunuz..

kendı ogluna gelen fındıklar annenıze gelen fındıkları almadı ya

Belkide k.valideniz başka birinede vermiştir fındıkları, o anda gelen davetsiz bir misafir olabilir bu kişi v.s

Görümcenizle paylaşmışsanız durumu mutlaka kendisine iletir. Böyle durumlar için üzmeyin kendinizi.
Siz hediyenizi vermişsiniz, gerisi önemli değil diye düşünün.

Kimse hakkında, gözünüzle görseniz dahi, %100 durumu öğrenmeden
yorum yapmayın bence. Eğer yapılan paylaşımdan memnun değilseniz
bir daha paylaşmazsınız olur biter. Ne günah almış olursunuz ne de
gönlünüzün razı olmadığı bir fiil gerçekleşmiş olur.

Zaten kp aramışsınız, görümceyi 2 kez aramışsınız. Bu durumda daha ne yapacaksınız ki. Kp niz zaten ona söylemiştir aradığınızı. Bu durumda tek bir şey kalmış yapmadığınız;

Telefon açıp '' eli uzun, hırsız'' deyip kapatın.

Gözünüzle görmediğiniz hediye fındığın kilosundan nekadar da eminsiz!

.

Son düzenleme:
Başlığı okuyunca kayınvalideniz sizden bir şey çaldı sandım. Baktınız eksik gitmiş Allaha havale edin başkasıyla da paylaşmayın 5 kilo fındık için kayınvalidenin günahını almaya değer mi?

Madem bu kadın daha önce de böyle şeyler yaptı (bkz. kurban kuzu kolu) siz de hazırlıklı olsaydınız. Anne, kayınvalide, görümce diye her birinikini ayrı poşetleyip üstüne yazsaydınız yine aynı kutuda yollasaydınız.

5 kilo fındığı eksik göndermesi ayıptır tabi ki ama bunu bu kadar büyütüp şikayet haline getirmek daha da ayıp bence

kayınvalidemin eli uzunluğu diyince bende bişey çaldı sandım başlık hiçte uymamış başı şeylere bu kadar takmaya gerek yok bence

madem kayınvalidenizin böyle bir huyu var neden siz dağıtmıyorsunuz?
kayınvalidenizde ne işi var?birde eltinize aldığınız ev hediyesini,kayınvalideniz aracılığıyla mı
veriyorsunuz?neden evine gidip kendiniz vermediniz?
görümcenize söyleyince ne oldu?eşiniz ne düşünüyor bu konuda?
hoş şeyler değil bence,hırsızlıkla suçlamışsınız açıkça

İnsanlar arasında 3,5 kilo fındıgın , çayın lafının yapılması bile bence ayıp bir durum ..
Ne gerek var ki..
Hele ki annenızın sizi arayıp 10 kılo , 5 kılo hesabı yapması ayrı bır durum ..
Ne dıyeyım Allah insanoğlunun gozunu doyursun ..

bu kadar ince hesap yapmayin allah askina ne var bunda ,baslik okadar sacmaki cok abartmissiniz , gorgusuzluk nerdeyse .....konu ev para pul olsa sanirim kalpden gidersiniz

Son düzenleme:

arkadaşa katılıyorum... annenizin sizi arayıp sölemesi de tuhafıma gitti, sizin görümcenizi arayıp sormanız da... ne bileyim, ben olsam sormaya utanırım... altın maltın olsa neyse de fındık bu yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…