Kayınvalidemin evime yerleşmesi

Bir iki sayfaya göz gezdirdim, sen bu işten kurtulamazsın. Hele bebek doğsun bunlar postu serer sizin eve. Ev işlerini hakkıyla yapamıyorsun da oğlunu düşündüğünden mi yerleşiyor size acaba, aklıma bu geldi. “gelin hamile yorulur, oğluma bir makarna bir çorba yaparsa yazık olur aslanıma

Birgun kahvaltida cok sukur tum sikintilarim bitti.turp gibiyim artik de.yuzsuzlugu ele al :)

Gitme sana bakamaz, doğru düzgün yedirip içirmez bak biz içeceğin sütüne kadar düşünüyoruz seni demişler. Sanki o kadın doğurup büyütüp bakmamış gibi. Yani konu sahibinin tavrı " heyt ulan anama laf edenin aklımı alırım" olmamış. Doğru söylüyorlar, annem onlar gibi bakmaz ilgilenmez benimle yazdı.

Çocuk bakarken eşiniz yardim etse kimse olmasa ?

Bunun çözüm yolunu nasıl arıyorsunuz ya eşiniz diyecek sağolun Allah razı olsun toparlandı eşim gidebilirsiniz bukadar basit. O diyemiyorsa sen söyle. Ayrıca yatak odasına pat diye dalınca hiç tepki vermiyormusunuz ya kayınvalidem üçüncü bebeğim olduğunda bir akşam kal sabah doktora gidicez dedik. O gece bebek mizirdaninca odaya daldı eşimde kızdı doğal olarak anne napiyosun ihtiyaç duysak çıkarız geliriz yanına ne bu böyle odaya dalmak diye. Eşim tepki vermeseydi ben verirdim. Bebek mizirdaniyo öpüşüp koklasacak halleri yok demiştir kendince ama girilmez.. benim annem babam kapılarını kapatır yatardi. Ben daha çok küçüktüm bana öğretilen kapıyı cal biz açarızdi. hep öyle büyüdüm yani. O yaşta bile asla dalmadim odalarına bide koca insanlar yapıyor bunu,

Anahtarlarini alin siz onlarin evine gidin kalın. Benolsam kovardım dayanamayıp içim daraldı okuyunca

Riskli hamileliğin varsa arayı iyi tut her türlü lazım olacak bu kaynana sana. Doğumdan sonra şutlarsın

Bir laf var ya borç verip mi kötü olayım vermeyip mi kötü olayım diye o hesap. Siz eninde sonunda kötü olursunuz. Hamilelik gerginliği bebeğinize geçtiği ile kalır. Baştan soyleyin. Hiç boşa kaç ay çekmişim demeyin. Çocuktan sonra uyku vs hak getire zaten. Yan binada evi varsa ne gerek var. Açık açık söyleyin. Ben iyiyim tek kalmak istiyorum. Rahat edemiyorum diyin. Veya en kotu annenize gidin en azından orda rahat edersiniz stres yaşamazsınız.

"Ne biçim seslerdi onlar bebek etkilenecek çok ayıp" dermiş kaynanası
Bu versiyon kvler gerçekten yüzsüz oluyor. Utanmiyorlar. Benim kv benden size ne olur diyordu. Öyle oğul aşkı vardı. Oğlunu yatakta görse izlemekten utanmaz herhalde. Konu sahibinin kv de o tiplerden bence. Bu tiplere sağlam ayar artı konuşmama çözüm başka bişi çözüm degil.

Ve ben annemdeyken de bize geldiler ogluna yemek yapmis ona bakmis bilmem ne o zamandan beri bizde kaliyolar ben evde yoktum sirf iki kap yemek icin bizde kaldi
Tamam da benim bildiğim oğlunu cagirir anne oğlunun gelininin evine gitmez
Bu arada bence evde coooookkkk rahat takılın
Zahmet olmazsa da yatak odasının kapısını kilitleyin
Çalar çalar gider
Yada erken saatlerde 9 10 gibi eşinizle birlikte olmaya çalışın
İlla utanır gider

Yorumlari okudum ,Herkese anladığı dilden konuşacaksın.madem oğlu yokken size bakmadı demekki iş yapmayı sevmiyor.Cok halsizim deyip Bi pike Bi yastık yatin salonun ortasına, oğlunun yanında anne ev temizlenecek ,anne canım mantı istiyor ,Bi sarma olsada yesek ,camlarda çok kirli ben silemem ya çocuk düşerse gibi gibi gibi 4/5gun kalkmayın,gör nasıl arkasına bakmadan gidiyor .gitsin diye köklü temizlik yapınca rahat etmiş niye gitsin .hatta eşinizin yıllık izni varsa bu süreçte evde dursun onun yanında mecbur yapar işleri yemekleri sizde gezer dolasirsiniz bidaha gelmemek için aramaz bizi sizi

hasta olmadigini evlerine rahatlikla gitmelerini hersey icin cok tesekkür ettigini ve artik kendinle ve esinle yalniz kalmaya ihtiyaciniz oldugunu söyleyin hemde dibinizde oturuyorlarmis niye kari koca size tasindilar tuhaf yüz veermeyin ve gayet yalniz olmak istediginizi kendinizden emin olarak söyleyin sanirim seni kücük kiz cocugu kendine yetemez olrak görüyor

cok güzel fikir hicbirseye karismasin konu sahibi bakalim dahada kaliyormu kv hanimefendisi

İyiliği bir tarafa ben hamileyim rahat edemiyorum deyin eşiniz yollasın. Yollamak da değil bu evine geçsin. Hele ki yatak odasına dalmasından sonra...
ben olsam kafayi yerim o günden sonrada herkes kendi evine derdm ne münasabet benim yatak odama dalacak kadar fütürsuz demek ki bu cesareti alabiliyorsa daha ne kalmis o gün yolllamaliydiniz bu kadarda fazla artik evinize gidin demeliydiniz sen veyahut esiniz fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…