Birgun kahvaltida cok sukur tum sikintilarim bitti.turp gibiyim artik de.yuzsuzlugu ele al :)Ben biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
Gitme sana bakamaz, doğru düzgün yedirip içirmez bak biz içeceğin sütüne kadar düşünüyoruz seni demişler. Sanki o kadın doğurup büyütüp bakmamış gibi. Yani konu sahibinin tavrı " heyt ulan anama laf edenin aklımı alırım" olmamış. Doğru söylüyorlar, annem onlar gibi bakmaz ilgilenmez benimle yazdı.Ne, anasına mı laf etmişler? O da oturup dinlememiştir inş, yoksa yandı gülüm keten helva. Bu kadar anacı heriflere katlan anlarım ama ailene laf ettirmeyeceksin. Sonra saygı duymuyorlar sana. Aile onlar için çok farklı yerlerde olduğundan, sen onların gözünde vefasız ve güvenilmez biri olarak görünecesin. Anasına laf ettiren bana da ettirir diye düşünecekler. Bu fikirle yaşayacaklar. İlk sıkıntıda önüne koyacaklar. Anacı herife anacı olacaksın, başka yolu yok.
Çocuk bakarken eşiniz yardim etse kimse olmasa ?Endişe duysa ve iyi niyetli olsa, eşin işteyken gelir sana yardımcı olur eşin gelince de evine gider ama kayınvaliden ve kayınpederin sizin eve demir atmış gibi görünüyor. O gemi o limandan zor kalkar. Daha doğum var!
Bunun çözüm yolunu nasıl arıyorsunuz yaBen biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
Anahtarlarini alin siz onlarin evine gidin kalın. Benolsam kovardım dayanamayıp içim daraldı okuyuncaIste bunlar cok degisik insanlar kayinbabamin yaninda soyledim hava sicak bide tesetturliym icerde rahat degilim diyorum bisey olmaz o baban diyo kadin geciyor biz anneniz babaniz rahatsiz olma diyor ama oluyorum anlamiyor cok degisik anlatılmaz yasanir evine gitse gelse yorulur hastalnirmis hava degisiminden
Esim anlamiyor nankor olan ben oldum arkadaslar o kadın bana hizmet ediyomus ama.memnun olmuyormusum konu benim icin kapandi burada allah tum gebelere huzurlu bi yasam versin insallah
O düzenin biraz bozulsun anne repliği aklıma geldi. Çocuk anne karnında stresi sünger gibi emiyor. Gidin ailenizin yanına. Esinize de baştan tavır koyun yoksa çok çekersiniz. 3 elti sebepsiz bu halde değildir dimi.Ben esim yuzunden bisey demiyorum aramiz bozulmasin diye
Bu versiyon kvler gerçekten yüzsüz oluyor. Utanmiyorlar. Benim kv benden size ne olur diyordu. Öyle oğul aşkı vardı. Oğlunu yatakta görse izlemekten utanmaz herhalde. Konu sahibinin kv de o tiplerden bence. Bu tiplere sağlam ayar artı konuşmama çözüm başka bişi çözüm degil."Ne biçim seslerdi onlar bebek etkilenecek çok ayıp" dermiş kaynanası
Tamam da benim bildiğim oğlunu cagirir anne oğlunun gelininin evine gitmezVe ben annemdeyken de bize geldiler ogluna yemek yapmis ona bakmis bilmem ne o zamandan beri bizde kaliyolar ben evde yoktum sirf iki kap yemek icin bizde kaldi
Bu cümleden sonra buraya fikir yazmanin mantığı yok kaynananız gitsin evinin kraliçesi olsun benceEşimi çok seviyorum kirilsin istemiyorum iki kez soyledim ama o da saskin gitmedikleri icin yuzlerine git diyemiyor kayinvalidem biraz drama queen çünkü
Yorumlari okudum ,Herkese anladığı dilden konuşacaksın.madem oğlu yokken size bakmadı demekki iş yapmayı sevmiyor.Cok halsizim deyip Bi pike Bi yastık yatin salonun ortasına, oğlunun yanında anne ev temizlenecek ,anne canım mantı istiyor ,Bi sarma olsada yesek ,camlarda çok kirli ben silemem ya çocuk düşerse gibi gibi gibi 4/5gun kalkmayın,gör nasıl arkasına bakmadan gidiyor .gitsin diye köklü temizlik yapınca rahat etmiş niye gitsin .hatta eşinizin yıllık izni varsa bu süreçte evde dursun onun yanında mecbur yapar işleri yemekleri sizde gezer dolasirsiniz bidaha gelmemek için aramaz bizi siziBen biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
hasta olmadigini evlerine rahatlikla gitmelerini hersey icin cok tesekkür ettigini ve artik kendinle ve esinle yalniz kalmaya ihtiyaciniz oldugunu söyleyin hemde dibinizde oturuyorlarmis niye kari koca size tasindilar tuhaf yüz veermeyin ve gayet yalniz olmak istediginizi kendinizden emin olarak söyleyin sanirim seni kücük kiz cocugu kendine yetemez olrak görüyorBen biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
cok güzel fikir hicbirseye karismasin konu sahibi bakalim dahada kaliyormu kv hanimefendisiYorumlari okudum ,Herkese anladığı dilden konuşacaksın.madem oğlu yokken size bakmadı demekki iş yapmayı sevmiyor.Cok halsizim deyip Bi pike Bi yastık yatin salonun ortasına, oğlunun yanında anne ev temizlenecek ,anne canım mantı istiyor ,Bi sarma olsada yesek ,camlarda çok kirli ben silemem ya çocuk düşerse gibi gibi gibi 4/5gun kalkmayın,gör nasıl arkasına bakmadan gidiyor .gitsin diye köklü temizlik yapınca rahat etmiş niye gitsin .hatta eşinizin yıllık izni varsa bu süreçte evde dursun onun yanında mecbur yapar işleri yemekleri sizde gezer dolasirsiniz bidaha gelmemek için aramaz bizi sizi
Endişe duysa ve iyi niyetli olsa, eşin işteyken gelir sana yardımcı olur eşin gelince de evine gider ama kayınvaliden ve kayınpederin sizin eve demir atmış gibi görünüyor. O gemi o limandan zor kalkar. Daha doğum var! dogumdan sonrasida var illa zirt pirt torun görcem vs
ben olsam kafayi yerim o günden sonrada herkes kendi evine derdm ne münasabet benim yatak odama dalacak kadar fütürsuz demek ki bu cesareti alabiliyorsa daha ne kalmis o gün yolllamaliydiniz bu kadarda fazla artik evinize gidin demeliydiniz sen veyahut esiniz fark etmezİyiliği bir tarafa ben hamileyim rahat edemiyorum deyin eşiniz yollasın. Yollamak da değil bu evine geçsin. Hele ki yatak odasına dalmasından sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?