- 17 Temmuz 2021
- 7.374
- 24.298
- 298
Anne bizim odaya bakma sadece o odayla sınırlı kalmiyoruz diger odalari goremezsin aklin kalir deseydin oldu olcakBenim kv bir iki girdi bi kere balkondan bizim yattigimiz odaya baktığını gördüm sabah direk gidip dedim anne hayırdır niye baktın diye oğlan telefondan oyun oynuyor mu diye baktım dedi kocam oyun oynuyordu ama o gece uyumaya hazırlanıyorduk hemen gitti zaten bende ben karışmam bizi ne şekillerde görürsün bilmiyorum senin oğlun sen utanirsin benim kocam dedim o günden sonra tövbe ne girdi ne baktı
Dediğim gibi sizi anlıyorum ama içinizdeki bu tarz çıkmazlar için buralarda anlayış aramayın. Yakın,sizi anlayacak bir arkadaşınız varsa onla dertlesin.Tek anlatmak istedigim bu işte teşekkür ederim cok yoruldum yorgunum bisey anlatmaya aciklmaya bile halim kalmadi birakmadilar
Amac dertlesmek degil ki cözüm aramakDediğim gibi sizi anlıyorum ama içinizdeki bu tarz çıkmazlar için buralarda anlayış aramayın. Yakın,sizi anlayacak bir arkadaşınız varsa onla dertlesin.
Benim kocam telefondan oyun oynuyor mu diye bakmış oyun oynamasını istemiyorduNe oyunu oynuyomuş kocası?
Onların evinde kalmıştık balkona da cami vardı evin ordan bakıp hızlıca geri döndüAnne bizim odaya bakma sadece o odayla sınırlı kalmiyoruz diger odalari goremezsin aklin kalir deseydin oldu olcak
Konu sahibi çözüm aramaya gelmemiş , ah bacım bende de var böyle kaynana , kocanın da aman kalbini kırma , bir daha nerde bulucan koca cevapları almaya gelmiş . Onun yerine günlük alıp ona yazsaydı daha iyiydiAmac dertlesmek degil ki cözüm aramak
Siz kendi konunuzda istediklerinizi duyamadiniz diye neden boyle yaziyorsunuz
Ikinizin de ortak özelligi sesini cikaramamak
Konussaniz rahatlayacaksiniz aslinda ama icinize atiyorsunuz
kvye kocaya atamadiginiz tribi buraya atiyorsunuz simdi alinmaca kirilmaca yok
Seninki gibi adamlari konuşarak degil anca sevişerek yola getirirsin. Yarin bi gün onlar mi ben mi desen seni secmemesinin bahanesi yapar bunu içinde zaten bana kadinlik yapmiodu der gecer vicdani rahat olur. Akıllı ve düşünceli bi adam değil çünkü.O stres sıkıntıyla adama yaklasasim gelmiyor
Ahahahah 15 yaşında oğlu heralde, dersleri etkileniyo.Benim kocam telefondan oyun oynuyor mu diye bakmış oyun oynamasını istemiyordu
Ben anlamiyorum bazilari dertlerini anlatip vah tüh denmesinden hoslaniyor sanirimKonu sahibi çözüm aramaya gelmemiş , ah bacım bende de var böyle kaynana , kocanın da aman kalbini kırma , bir daha nerde bulucan koca cevapları almaya gelmiş . Onun yerine günlük alıp ona yazsaydı daha iyiydi
Ay bırak konu sahibinin de işine geliyor bi yerde belli ki, yoksa 50 000 defa çıngar çıkmıştı. Ne demek yan apartmandan gelip yerleşmek? Bi de kadın hizmeti ile tutunuyor yani onu da yapmasa bahanesi kalmayacak. Başka kaynana olsa hamile kadından iş beklerdi, huzur vermezdi. Bu en azından rahat değilmiş o kadar.Ben anlamiyorum bazilari dertlerini anlatip vah tüh denmesinden hoslaniyor sanirim
O kadar fikir sunuldu hepsine bahane var
Kvler de bi tuhaf yani yok sen yapamazsin edemezsin otur kalkma falan filan hani eski toprak onlar da zamaninda yatti yuvarlandi sanirim
Evlenme, yemek yapma, sevisme yetenegi olan herseyi basarir yani gelinleri yetersiz gorup baslarina üsüsmüsler
Benim kv benim midem bulanmasina ragmen olsun kendini geri cekme hasta gibi yatma sakin derdi bende gicik olurdum ama su an bu konulari gorunce iyi ki de oyle yapmis boylesi kvye carlardim ben kesin bi sal beni diye
Sizin eşimize verdiğiniz bu değeri keşke eşinizde size verse sizi istemediğiniz halde annesiyle aynı evde yaşamaya mahkum etmese keşke..Ben esim yuzunden bisey demiyorum aramiz bozulmasin diye
İkiniz de kayınvalideden şikayetçisiniz, siz eşleriniz kırılmasın diye bir şey söyleyemiyorsunuz, eşleriniz de anneleri kırılmasın diye bir şey söyleyemiyor ve sonunda bizler suçluyuz öyle mi? Bize doğru gelmeyen bir şeye doğru mu diyelim? Aman sakın kocalarınızı kırmayın analarına katlanın, siz ağaç kovuğundan çıktınız varsa yoksa eş ailesi olsun mu diyelim?Sizi en iyi anlayacak insanlardan biri benim. Böyle bir konunun içine hiç düşmemiş biri sizin ustunuzdeki psikolojik baskıyı asla anlamaz. Bende dün ve daha öncesinde biz geçici olarak kv evinde kaldigimiz için buralarda dertleşmek istedim ama aynı size söylenen gibi ne pisirikligim kaldı ne başka şeyim. Dertleşmek istiyorsunuz belki biraz da anlaşılmak ve en çok buna ihtiyacınız var aslında ben çok iyi anlıyorum çünkü neredeyse benzer durumdayız. Benim size göre avantajim yaşadığım sıkıntının bir yerde geçeceğini kendi evime kavuşacağımı bilmem. Sizin belirsizliginiz biraz daha fazla. Kavga edin, kötü olun diyemem ben çünkü insan hele hamileyken hayatında kavga gürültü küslük istemiyor. Hele ki eşle... Umarım huzura ermeniz için bir mucize olur. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sen eşine kıyamıyosun ama o sana kıyıyor bir güzel. İş yapmasını geç istemiyorum tek olmak istiyorum diyeceksin burası benim evim rahat degilim stresten asıl bebege bir sey olacak diyeceksin. Hala anlamıyosa o kocaya resti çekicen. Diyemem yapamam kocam kirilmasin demeye devam edersen lohusayken kafayi yersin. Çok yardimci olmak istiyolarsa yan binada cagririm, anne babayla oturcaksak ben kendi annemle babamla otururum de çek git bakayim ne yapacak o zaman.O stres sıkıntıyla adama yaklasasim gelmiyor
O stres sikintuylaGeceleri sevisip dururdum. Hem esim onlardan tahatsiz olsun hem de kadin cat kapi girince rezil olsun
Onlar bezmez acayip yapisiklar anlatamam bunuEh git yat sende salona al kumandayi zapla dur
Canim şunu cekti bunu cekti diye ismarla
Yapmazsa da esine e annenler bana yardima geldi canim sunu istedi yapmadi dersin
Madem ikinizinde sesi cikmiyo diye kv cöreklenmis eve, firsata cevir
Ay camlar da cok kirlendi silmek lazim de
Ac bekleme git mutfaktan birseyler al ye ic onlar evde yokmus gibi davran
hatta gaz cikar sdfhdjkay pardon tutamiyorum de
Bezdirme politikasi
Ne, anasına mı laf etmişler? O da oturup dinlememiştir inş, yoksa yandı gülüm keten helva. Bu kadar anacı heriflere katlan anlarım ama ailene laf ettirmeyeceksin. Sonra saygı duymuyorlar sana. Aile onlar için çok farklı yerlerde olduğundan, sen onların gözünde vefasız ve güvenilmez biri olarak görünecesin. Anasına laf ettiren bana da ettirir diye düşünecekler. Bu fikirle yaşayacaklar. İlk sıkıntıda önüne koyacaklar. Anacı herife anacı olacaksın, başka yolu yok.İkiniz de kayınvalideden şikayetçisiniz, siz eşleriniz kırılmasın diye bir şey söyleyemiyorsunuz, eşleriniz de anneleri kırılmasın diye bir şey söyleyemiyor ve sonunda bizler suçluyuz öyle mi? Bize doğru gelmeyen bir şeye doğru mu diyelim? Aman sakın kocalarınızı kırmayın analarına katlanın, siz ağaç kovuğundan çıktınız varsa yoksa eş ailesi olsun mu diyelim?
Dediğimiz şu, mutsuz huzursuz olduğunuz konularda yönetimi kendiniz ele alın. Eşinizin ya da kayınvalidenizin söylediği kanun değil. Sen öyle düşünüyorsun ama ben de böyle düşünüyorum ve senin dediğini yapmak istemiyorum diyebilin. Biriniz, kayınvalide istersen giderim dediği halde yok olur mu kal diyorsunuz, diğeriniz de evden çıkarken bile yalan söyleme ihtiyacı duyuyorsunuz. Annenize yapılan ithamlara karşı çıkmayıp savunmadığınız gibi onlara hak veriyorsunuz. Buna gerek duymayın gerekirse tartışılacaksa tartışın. Birisi üzülecekse kırılacaksa niye o siz olun? Siz kırılacağınıza kocanız kırılsın çünkü sorunun kaynağı onun tarafında. Sizlere dertleşme değil kesin çözüm lazım. Karşılıklı ah vah yapmamızın size ne faydası var?
Kayınvalide farkında anladım. Ama işte siz odadan çıkmayarak, eminim rahatsız olduğunuz yüzünüzden de belli oluyordur, bu şekilde davranmak yerine, açıkça söyleseniz.Rahatsiz oldugumu biliyor ondan belli ediyorum hatta bana eşimin yaninda soruyor sen benden rahatsizmisin eger öyleysen gideyim dedi huyumu biliyor evet diyemeyecegimi gicikligna soyluyor iki gune bir soyluyor odandan neden cikmiyorsun falan diye herşeyin farkinda
"Ne biçim seslerdi onlar bebek etkilenecek çok ayıp" dermiş kaynanasıGeriye yapacagin tek bisey kaldi valla. Böğüre böğüre çığlık çığlığa sevis geceleri :) Allahlari varsa giderler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?