Kendi geldiAslında yemek kokusundan mide bulanır. Yan binadan yemek taşısa daha mantıklıydı. Evde gel kal demek hangi sivri zekalının fikriydi...
Konuşmanız gerek. Yada onların anahtarlarını isteyin. Yanınızda rahat edemiyorum bir kaç saat evinizde dinleneyim diyip anahtarı isteyin gidin :)
Salaklik isteYa hepsini geçtim de odanıza dan diye dalan kadına anne napıyosun müsait olmayabiliiz öyle giriir mi ayıp diye bişey var niye demiyorsunuz?
Tam anlamiyla sülük laftan anlamıyor en basindan beri bizde kalmak istiyordu zaten oturmaya geldiginde gec saatte kalkiyordu yat diyelim diyeYa ne sülük aileler var tamam hastayken gelmişler sağolsun ama yan apartmandasın git artık. Hastayken bile gündüz gelip evine gidebilirmiş bunlar 50 60 yıl öncesi kırsal düzenlerinden geri çıkamamış oğlunu sütten kesememiş aileler.
Yakın arkadaşlarınız varsa hergün çay içmeye gelsinler durumu bahsedin kv ye de ben çağırmadım kendileri beni merwk edip geliyorlar anne siz de rahat edemiyorsunuz biliyorum ama napıyım falan de. Ya da temizlik yaparken anne çok sağol ellerine sağlık ben yaparım sen kendi evini temizleyemiyorsun benim yüzümden sizinkide baya kapalı toz olmuştur ben burayı temizlerin de ay ne bileyim
İki yüzlülük yap eşin gelince onlara yakın davran gidince muhattap olma odanda takıl, görmezden gel tv izle
Başkasının evinde millet nasıl rahat ediyor anlamıyorum.
Yatak odasına dalmak ne , gelip aranıza yatsın bari. Yatmadan önce kapıyı kitleyin eşiniz sorarsa annen dalıyor giyinip soyunuyorum falan dersin. Asıl eşinin de rahatsız olması lazım insan öpüp koklamak ister bi sarılmak ister
Adamın umru mu, akşamdan akşama geliyor, geldiğinde de koltukta osura osura yayılıyor, hamile haliyle fare gibi odaya tıkılan orda bile rahat yüzü görmeyen konu sahibi. O düşünecek. Adama göre hava hoş bi koltuğunda anası öbüründe karısı. Huzur bozmazsan huzur yüzü göremezsin.Evet şaşkın aynen. Annesinin oğluşu kırılmasın, siz kırılın ama. Karısının sıkıntısını üzülmesini umursayan adam bir şey yapar, valla ben de şaşkınım karıcım ne yapsak ki demez. Sizin anneniz gelip aylarca kalsa eşinizin her şeyine karışsa kaç gün çeker merak ettim. Kadın size kendi ağzıyla sormuş rahatsız mısın gideyim mi diye. Siz, rahatsız değilim ama artık iyiyim gidebilirsiniz demezseniz eşiniz niye desin. Ne güzel sağında anası dönüyor hizmetini görüyor, solunda karısı. Madem öyle çağırın kendi annenizi de, onun da hakkı gelip evladının evinde kalmak. Kocanız ve annesi çok mutlu olur belki. Ben söyleyemem kocam hiç söyleyemez, pardon kimin evi orası? Yarın bebek doğunca da her istediğini yapmak isteyecek, izin verecek misiniz?
Sorunlu sıkıntılı düşük riskli hamilelik salgını mı var ülkede, hangi konuyu okusam sıkıntılı hamilelik nedeniyle ailesinin-kayın ailesinin yanında yaşanıyor veya onlar eve çağrılıyor.
Bunların kafa yapısını incelemk lazım oğluşunu evlendirmek istemiyordu heralde kendi dizinin dibinde mi tutmak istiyordu sonra gelin gelince aralarını bozayım kafasında mı asla anlamıyorum. Sizin anneniz gelse süpriz yapmış gibi olmaz mı .Tam anlamiyla sülük laftan anlamıyor en basindan beri bizde kalmak istiyordu zaten oturmaya geldiginde gec saatte kalkiyordu yat diyelim diye
Ben biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nfa
olur bana bi çözüm bulun nolur acil
Dua ile olmaz cnm acik acik git de dogum yaparsan desene komple sana taşınacakYapıştılar dua ediyorum gitsinler diye bende yanliz kalip sabah tvmi açıp uzanmak istiyorum
Sinir oluyorum böyle yüzsüz insanlaraRahatsiz oldugumu biliyor ondan belli ediyorum hatta bana eşimin yaninda soruyor sen benden rahatsizmisin eger öyleysen gideyim dedi huyumu biliyor evet diyemeyecegimi gicikligna soyluyor iki gune bir soyluyor odandan neden cikmiyorsun falan diye herşeyin farkinda
Eşinizle birlikte 1 2 geceliğine bir yere tatile gidin. Siz yokken kendi evlerine gitmek zorunda kalırlar, döndüğünüzde de ben çok iyiyim benim yüzümden kendi düzeninizden oldunuz, Allah razı olsun artık iyi oldum, sizde rahat rahat kendi evinizde kalabilirsiniz deyin.Ben biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?