Kayınvalidemin evime yerleşmesi

Kendi geldi

Tam anlamiyla sülük laftan anlamıyor en basindan beri bizde kalmak istiyordu zaten oturmaya geldiginde gec saatte kalkiyordu yat diyelim diye

Adamın umru mu, akşamdan akşama geliyor, geldiğinde de koltukta osura osura yayılıyor, hamile haliyle fare gibi odaya tıkılan orda bile rahat yüzü görmeyen konu sahibi. O düşünecek. Adama göre hava hoş bi koltuğunda anası öbüründe karısı. Huzur bozmazsan huzur yüzü göremezsin.

Tam anlamiyla sülük laftan anlamıyor en basindan beri bizde kalmak istiyordu zaten oturmaya geldiginde gec saatte kalkiyordu yat diyelim diye
Bunların kafa yapısını incelemk lazım oğluşunu evlendirmek istemiyordu heralde kendi dizinin dibinde mi tutmak istiyordu sonra gelin gelince aralarını bozayım kafasında mı asla anlamıyorum. Sizin anneniz gelse süpriz yapmış gibi olmaz mı .
Allahım inşallah benim böylr bir kv olmaz tabii evlenbilirsem Ben kudururum resmen Allah size sabır versin

olur bana bi çözüm bulun nolur acil

Şimdiden yollamazsan çocuk olunca hiç gitmez bunlar

Yok artık. Bu gözler daha neler görecek acaba? Yan binadan yatılı gelmek nedir? İnsan kendi evini hiç mi özlemez aklım almıyor. Karı-koca bir zahmet artık sesinizi çıkartın. Bu şekilde devam ederseniz bebek doğduktan sonra hasta olursunuz sıkıntıdan. Hala daha ay ben ağzımı açamam ay aman kötü olmayalım diyorsanız size kolay gelsin çekin madem ne diyelim.

desenize, siz burda durun ben gideyim sizin evde dinleneyim bari sessiz sakin deyin. alttan alttan işleyin

Ay hayatta tahammül etmem edemem. Kocamla da bu yüzden aram bozuluyosa bozulsun derim. O ne ya rahat rahat oturup yatamıyosam orası benim evim olmuyo zaten. Kocama açık açık rahat edemiyorum evimde sen varken ayrı yokken ayrı davranıyo diye de söylerdim + annen gitmiyosa ben annemin evine gidiyorum yeter artık diye de restimi çekerdim. O kırılmasın bu üzülmesin diye kendinizi kırıp üzüyosunuz ama kimseye iyiliğe geçmiyosunuz. Hayata bir kez geliyoruz kimsenin kahrını çekmeye mecbur değilsiniz..

Sinir oluyorum böyle yüzsüz insanlara

Ağzınla söyleyemiyorsan hal ve hareketlerin ile söyleyeceksin gerekirse saygısızlık yapacaksın tv izlemek istiyorsan git izle hatta hamileyim belim ağrıdı de uzanarak izle. Evde hiçbir temizlik yapma yemek yapma ters ters cevaplar ver eşin sorarsa niye böyle yapıyorsun diye “anlasınlar gitsinler diye yapıyorum sen söyleyemediğin icin” dersin

Hayır “ anne ben artık iyiyim eşimle kari koca hayatımız kalmadı aramız bozulmaya kavga etmeye başlıyoruz “ diyebilirsin kayınvalidene. Küserse küssün yani

söyleceksiniz korkmayacaksınız açık açık evinize gidin artık kimse rahat değil diyeceksiniz hı baktınız kocanız yok falan diyor onu da annesiyle birlikte yollayacaksınız Katibin Ruhu yazmış adamı delirtirler sonrada deliydi derler bu insanlar şimdi o çizgi çekilmezse o doğumdan sonra lohusa halinizle uğraşır durursunuz

Buraya konu acmanizin sebebi oneri alip uygulamak degilse ne? Bizim gelip onlari evlerine yollamamizi mi istiyorsunuz totem mi yaptiniz buraya yazarsam evlerine donsunler diye? Kusura bakmayin ama kendi haklarinizi kendiniz koruyacaksiniz.

Eşinizle birlikte 1 2 geceliğine bir yere tatile gidin. Siz yokken kendi evlerine gitmek zorunda kalırlar, döndüğünüzde de ben çok iyiyim benim yüzümden kendi düzeninizden oldunuz, Allah razı olsun artık iyi oldum, sizde rahat rahat kendi evinizde kalabilirsiniz deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…