Ay oraya da gelmek istiyor benle orda kalmak istiyor değişiklik olurmusDoğumdan sonra hiç gitmez .kaç aylık hamilesin biraz annene gitsen belki giderler
O da gelmek ister yuzsuz çünküEşinizle birlikte 1 2 geceliğine bir yere tatile gidin. Siz yokken kendi evlerine gitmek zorunda kalırlar, döndüğünüzde de ben çok iyiyim benim yüzümden kendi düzeninizden oldunuz, Allah razı olsun artık iyi oldum, sizde rahat rahat kendi evinizde kalabilirsiniz deyin.
Hayırlı olsun nur topu gibi kvniz olmuşBen biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
Ölmek istiyorum artik o derece bunaldimHayırlı olsun nur topu gibi kvniz olmuşo kadın biraz zor gider
Aksiyon alman lazim kendi kendini yiyip bitirme bi kenarda. Eşinden mi korkuosun cekiniosun niye bisey diyemiosun? Guzel üslupla diyeceksin ilk. Illa kavga etmene gerek yok. Hos bunlari sopayla doverek atmak lazim da..Ölmek istiyorum artik o derece bunaldim
Annen ben iyiyim kendime bakabilirim artık diye konuş kv ile ev olmuyorHayırlı olsun nur topu gibi kvniz olmuşo kadın biraz zor gider
Katılıyorum. En bastan kapi aralamissiniz. Gidip annenizde uzun uzun kalirken, siz evde yokken kadin guzel yerlesmis zaten evinize. Ben olsam evimi o kadar başı boş birakmam. Kocanizin eli kolu yok mu neden siz yokken annesi sizin evinize giriyor. Anneniz bir muddet gelip yaninizda kalsaydi, siz de biraz daha cabuk toparlanmaya baksaydiniz. Siz yokken evi zaten sahiplenmis, bi de cagirip kendinize baktirmissiniz, gitmeyince neden gitmiyor diyorsunuz. Kadin coktan yerlesmis eve buna musade etmeyecektinizKusura bakmayın sabah sabah ağır konuşacağım. Eşiniz git diyemiyor siz birşey diyemiyorsunuz. Siz daha birey olamamışsınız , çekirdek aile olamamışsınız bir de evlat mı yetiştireceksiniz? Onu bu dünyadan nasıl koruyacaksınız daha kendi hakkınızı arayamıyor, sınırlarınızı karılı kocalı çizemiyorsunuz. Silkelenin kendinize gelin lütfen.
valla bi zahmet gidin diyecek annesine. sizin anneniz eeve çöreklense sizin git demeniz lazım, o da anasına desin. ya da siz onalrın eve gidin yatın gün icinde ahahah, nasılsa yan binadaymış :))Herseyi denedim kalktim köklü temizlik yaptim esim evde yokken hala gitmiyor hala gitmiyor esim de memnuniyetinden değil ama gidinde diyemiyor ve kayinvalideme gidin desem büyütür de büyütür ama hamile hamile sinir oluyorum artik
Ben herşeyimle belli ettim anlatmak istediğim o başkasi olsa bir dakika durmaz iylestim artik surat yapıyorum yinede bilerek gitmiyor git desemde gitmez biliyorum lafta soruyor gidimmi diyeAksiyon alman lazim kendi kendini yiyip bitirme bi kenarda. Eşinden mi korkuosun cekiniosun niye bisey diyemiosun? Guzel üslupla diyeceksin ilk. Illa kavga etmene gerek yok. Hos bunlari sopayla doverek atmak lazim da..
Etmesemde geliyor esyasini koyuyor sana bakiyim diyeKatılıyorum. En bastan kapi aralamissiniz. Gidip annenizde uzun uzun kalirken, siz evde yokken kadin guzel yerlesmis zaten evinize. Ben olsam evimi o kadar başı boş birakmam. Kocanizin eli kolu yok mu neden siz yokken annesi sizin evinize giriyor. Anneniz bir muddet gelip yaninizda kalsaydi, siz de biraz daha cabuk toparlanmaya baksaydiniz. Siz yokken evi zaten sahiplenmis, bi de cagirip kendinize baktirmissiniz, gitmeyince neden gitmiyor diyorsunuz. Kadin coktan yerlesmis eve buna musade etmeyecektiniz
Eşinizle kaynananız benim hamileliğimi görseydi ağızları açık kalırdı, dramatize edip abartmasınlar da herkes evine gitsin artık. Bence artık herkes evine dönmeli.Görüyo ama ayağa kalkmamı istemiyor ilk hamileligim annesi surekli her seyde bebek düşer diye korkutuyor bizi
Ölmeyi bayılmak sanıyorsunuz galiba, ölümü bile düşünecek kadar bunaldiysaniz ,net olun adama resti çekin ölmekten daha kolayÖlmek istiyorum artik o derece bunaldim
Ney ney neyyy!dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye
İyi hissediyorum hamilelikten dolayı rahat hareket edemiyorum duş tuvalet olayını falan bahane edin. gündüzleri arada bı uğrayın içiniz rahat edecekse yakınız zaten acil bişey olursa ararım sizinde düzeniniz bozuldu bir aydir falan diyin. Ama sizin ki hiç bı bahaneyi kabul etmeyecek gibi duruyor. Ayrıca yatak odasına dalmak nedir ya özel denen bişey var şaka gibiler.Ben biraz rahatsızdım hamilelikten dolayı kayınvalidemde bana geldi kalmaya eşiyle bir aydır bizdeler ve iki haftadır turp gibiyim çok iyiyim. Evleride bizim yan binamızda ama hala gitmiyolarlar yerleştiler bize artik rahat edemiyorum evin içinde istedigim gibi dolanamıyorum. Birde akşamları eşim ve ben yatak odamıza dinlenmeye girdigimizde ansizin gelip bi kez seslendikten sonra direk odaya girip yanimiza geliyo uyudunmu oglum diye daha bir çok şey var sinir olduğum eşime de benim daha hasta oldugumu o yüzden gitmiyecegini söylüyor ne yapmalıyım nolur bana bi çözüm bulun nolur acil
Ah ah işte bu sahalara oynamak oluyor yaşayan bilirVe eşim izinliyken zorla kahvaltiya kaldiriyor yemen lazım diye ama esim yokken akşama kadar aç durduğum oluyo yinede umursamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?