bence bunlar gelinleri kandırıyorlar .5 yıl sonra ev alacağız .ev alana kadar birlikte oturalım deyip deyip alıyorlar gelinleri.
sonrada eve giren bidaha çıkamaz..
ailecek mutlu mesut yaşarlar......
o olumsuzlukları çoğu kişi yazdı
sevdiğinden eminim deme. bundan emin olamazsın. ailesine senden çok değer veriyor bu ortada.
şimdi sevginden görmezden gelirsin ama evlendikten sonra ilk gün o evde gözünü açtığında ahlayıp vahlayacaksın. ev üstüne ev kurulmaz. düzen üstüne düzen olmaz. senin kendine ait bi düzenin olmayacak o evde. kurulu düzenin üstüne gideceksin onlara adapte olmak zorunda kalacaksın.buyrunnnnnnnnn
mantık açısından yaklaş. kalp yanıltır insanı. şu yukarıda yazdığım şeyleri yaşayınca kalbin körelecek ,ortada mantığa uyan bir durum da yok,söyler misin bana sonra ne olacak? boşanacak mısın? nefret düzeyine ulaşan duygularını nasıl gizleyeceksin o kadar kişinin içerisindefisfisfis
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/371185-dun-sozlum-canimi-cok-sikti-kotuyum.html
Gerçi böyle bir adama tahammül edebiliyorsan heykelini dikmek lazım:bbo:
ayrılamam diyorsan buyur çek evlenince de yazarsın eşim böyle yaptı görümcem şöyle yaptı.kusura bakmayın yıl bilmem kaç evde ahali olarak yaşanırmı?özel hayatınız olmayacak?sürekli hizmet etmeniz beklenecek?eşiniz ailesinin yanında sizi ezecek bence.sanırım dogu kökenli aile onlarla bir gelin gelince digeri ayrılabiliyor en küçük ömrü billah kalıyor:)yol yakınken.................
ailem nezeman ayrıl derse diyen bir adamdan ne kadar koca olur orasıda tartılışır...evlenince de herşeye dur anneme babama sorayım izin verirse der size:)
bende ne yapacağımı şaşırdım ama çok seviyorum kesinlikle ayrılmam ayrılamam bu sebepten dolayı ayrı ev içinde ısrarcı olamıyorum.
oyle soyleme cnm ya alırız ınsallah...bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?