kayınvalidemin evine gelin gideceğim.Eltimde olacak.

vallahi çok ama çoook zor bir durum,nasıl bir ev ki bu,nerde yaşayacaksınız?baştan tavrını koymalıydın,herkes kaldıramaz ne bi özelin olacak,ne de birbirinize saygınız sevginiz kalacak...bence ısrarlı olmanda fayda vardı ama çok seviyorum diyorsun...allah yardımcınız olsun ne diyeyim,kolaylıklar diliyorum...lmaz:

arkadaşım seni apaçık kandırıyolar haberin yok 5 sene sonra ev alınırmış koca yalannnn ayrıca ayrı eve çıksanda sözlün ve ailesi seni rahat bırakmaz sözlün ailenin ağzına bakan birisi.sevmeklen olmuyor bu işler başka şeylerde lazım.sen resmen ateşe doğru gidiyosun haberin yok.kendini harcama.seninki bile bile lades,aslında şanslısın bi bakıma adam herşeyi baştan söylüyor böyle böyle olucak diye ama sende lades dersen ölüm fermanını yazmış olursun ben diyim dedim.mutsuz olacağın apaaçık görülüyor.

biliyorum biz ne desek sana boş gelecek seviosun çünkü ama evlenince hersey üstüste gelecek sevginin s si kalmayacak o zaman ben ne yaptım diye başını duvarlara vurursun ama geç olur belki çünkü hayatının en güzel yılları millete hizmet etmekle kasılıp oturmakla hareket etmekle geçecek buradaki söylenenleri bence dikkate al herkes yaşanmışlıklarından yorum yapıyor cünkü

bence bunlar gelinleri kandırıyorlar .5 yıl sonra ev alacağız .ev alana kadar birlikte oturalım deyip deyip alıyorlar gelinleri.
sonrada eve giren bidaha çıkamaz..
ailecek mutlu mesut yaşarlar......

"gelin baştan kabul etmeseydi" deniliyor.

evlilik salt aşkla yürümüyor. gözler açık olmalı evlenirken özellikle kızların :umursamaz:
.

çok doğru

ay ne kadan mikemmel bi evlilik olur sizinkisi
hayal gücü sınırlarımı zorluyorum ne kadar da romantik olur
15 kişi aynı anda evde..
özel hayat yok cicim ayları yok tam yaşanacak yer
ailesinden ödü kopan bi adam
senin fkrini de saymayan biri üstelik daha iyisini bulamzsın
kaçırma arkadaşım

Neden siz onun dediklerini yerine getireceksiniz ki illa
Madem sizi bırakmak da istemiyor
O zaman sizin babanızın evine gelip yerlessin beyfendi? aynı sey degil mi? ha istanbul ha ankara ne farkeder?.
Hem arkasında ailede olmus olur hicde fena olmaz...

ne bu böle yaa biri gidiyo biri geliyo klan halinde klan düzeniylemi yaşıyor bu aile aklını başına al arkadaşım,iyice bi otur düşün, kıldan tüyden şeyleri sorun yapan bi adam ve sürü sepet ailesi sempatiksalakcinni

Ayyy ne desek boŞŞ
anlamıyorsunuz o pıŞmanlık duygusu Çookkkk acıdır Çokkkkk.
Ne alaka ayrı eve Çıkınca arkamızda olmazlar.nıŞanlınızın kendıne gÜvenı yokk bıkere bunu sÖylıyımm.ama sızın tercıhınız sonuÇta o zorlukları sız yaŞıcaksınız
ve evlendıkten sonra bırgÜn yataĞınızda aĞlarken aklınıza bızler geleceĞızz
benn napmıŞım ya o kadar kıŞı benım gÖzÜmÜ aÇmaya ÇlıŞmıŞ,ama ben gÖrmemıŞım dıceksınız unutmayınnnn

ailesini de eşin kadar çok seviyorsan onlardan da ayrılamam her şeye katlanırım diyorsan hiç düşünme...15 (yada ne bileyim tam sayısı önemli değil) kişi ile evleneceksin bunu da unutma....

kusura bakma kardes, bende Ecrine katilacagim, o kadar dogru soylemiski!!
benim kendi gorumcemde (senin kadar kalabalik bir es ailesi olmadigi halde) bunaldigi belli, gulup geciyor kiz, ama icinde okadar iz barindiriyor, cani aciyorki ...bunu kim gorse hisseder. masallah bide cooook anlayisli kocasi var(!) ( ana baba agzina bakan , kendini o denli onlara mahkum sanan antika bir sahsiyet , ) sen tabiki saygida kusur etmiyeceksin, bu konuyu nisanlinla tatli dille konusmayi dene, iclerine girince inan gec kaldigini anladiginda isler dahada nahos bir bicim alir. herkes ayri telden konusur, yeni evliyken , esinle koklasman gerekirken, digerlerinin hizmetinde olacaksin, suanda bunlari hesap edemiyorsundur, ben senin yerinde olsam onlarla beraber yasamayi bir kez daha dusunurdum....Allah yardimcin olsun.:Saruboceq:

bende ne yapacağımı şaşırdım ama çok seviyorum kesinlikle ayrılmam ayrılamam bu sebepten dolayı ayrı ev içinde ısrarcı olamıyorum.

Bu kelimeyi dedikten sonra aynı evde oturmayı kabul etmişsin sen
Sözlün de baştan söylemiş ayrı ev düşünme diye..
Başına gelecek herşeyi kabullenmiş oluyorsun...
Allah yardımcın olsun...

Yok yok ben artık erkeklere hiç kızmıyorum..
"Aşkından ölüyorum" diye her çileye katlanırsanız tepenize yerleşmiş adamı indiremeyince daha çoook ağlarsınız..
Madem o kadar büyük aşk,sevgi var,katlanın canım ne var bunda?
Helal olsun be şu erkek milletine,biz kendimizi bu kadar sevdiremedik kendimizi be!

sana şöyle örnek vereyim en üst katta komşularım var
aynı evde 3 gelin 2 bekar kayın kaynana kaynata bi de bekar görümce yaşıyolar
ve çoluk çocuk..
üzülüyorum hallerine zerre huzurları yok ki akraba çoğu zaten
ama geçinemiyolar evde rahat değiller bana gıpta ediyolar
sen ne güzel evinde istediğin gibi giyiniyosun
biz kayınlar kaynata var die hep dikkat etmek zorundayız diye yakınıyolar
hepsi birbirinin arkasından konuşuyo evde ocakları bile yok oysaki eve bi ton maaş
giriyo altlarında lüks otomobiller ama adamların kadınları umrunda değil
adamları görsen villadan çıkıyolar sanırsın
kadınları da görsen medine dilencisi zannedersin
gerçekten hayat arkadaşına değer veren bi adam
karısına namusuna sahip çıkar ne demektir ya aynı evin içinde
o kadar kişinin gözünün içine baka baka
yatak odasına gitmek biz halvet olucaz demenin üstü kapalı halidir
bi erkek herkesten üst tutmalı karısını ailesinden bile
yoksa o adamdan hayır gelmez seni çok sevse senle daha özel ve başbaşa
vakit geçirmenin derdinde olur emin ol..

akannehir

allahım sen bu kör aşık kulunun gözunü aç yarabbim :Saruboceq:

arkadaşım nasıl cesaret edersin nası bukadar kör olursun evliyim ama hiç kiimse vazgeçilmez değildir kocamı seviyorum tabıki ama bana böle bişe sunsa 2 dakika düşünmem bu işi bitiririm
öyle saçma şey olurmu yaa hadi adamın anası babası tek olsa bi nebze o bile katlanabilir değil ama
evde sürüyle adam var görümce elti kayınlarrrr anne baba ayyy allahımmmkafamçokkarıştı

istediğin saatte yatıp kalkmak yok mecbur uyacaksın uymazsan sorunlar çıkcak askeri kamp gibi
yalnız başınıza biyere gitmek yok insan sırası gelıyo kendı anne babasından sıkılıyo evine gitmek istiyo siz hep birlikde 5 yıl yaşıcaksınız valla ınanılır gibi değil

cesaretinize hayranım doğrusu
ama bukadar ınsanın bir bildiği var demekki sizi uyarıyo bu konuda lütfen dikkate alın sonra çok üzülürsünüz daha ilk ay gelip burda yazıp ağlarsınız son pişmanlık fayda etmez

yol yakınken ayrı eve çıkmakda ısrar edin sonra çıkmazsınız
gözünüzü açın lütfen

sakın böyle bir hataya düşme:1no2:
hayatının en büyük yanlışı olur.o evde o kadar kalabalık içinde yaşayıp ruh sağlığın bozulacağına ömrünün sonuna kadar kirada otur daha iyibenneyaptımki

siz hadi tamam diyorsunuz gönlünüz razı olmasa da
yaa aileniz kızlarını nasıl verir böle bir eve gelin
yol yakınken karşı çıkın herşeyi göze alıp karşı çıkın
bunu bilir bunu söylerim aşk gelip geçici dir... ama ilerde yaşayacağınız sıkıntılar gelir GEÇMEZZZZZZZ

sevgili kelam;
benim babaannem anlatır 1940 lı yıllarda onlarda hep birarada yaşarlarmış eltiler,görümceler vs.erkekler tabi baskın her konuda,yıllar yıllar geçmiş ve dedem sözünü geçiremediği için dedemin büyük abisinden dayak bile yemiş,hep büyük bir kin ve nefretle anlatır bunları...siz düşünün artık....Kocanıza sarılarak,tv izlemek sadece ona ve kendinize yemek pişirmek,gecenin bi yarısı gezmelere gidip dönmek,evinizde kendi misafirlerinizi ağırlayamamak,kendinize bir düzen kurmamak,evde istediğin gibi giyinememek,sürekli bir hizmetçi moduyla yaşamak istiyorsanız siz bilirsiniz ne diyeyim...bu kadar insanın uyarısı boşuna değil....dikkate alın bence..çok önemsedim ki 2.yorumumu yapıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…