boşver tutma kendini...tut tut nereye kadar
iyi çok şükür keyfim yerine geldi siğzin sayenizde ama bizde vukuat bitmez...bendede suç var aslında yakın oturuyoruz işte kabul etsee yok illa canımı sıkıcam eşittir eşimin canını...yazık ona
sevindim iyi olmana
kısaca,hak ediyosa,''anne' gibi davranmayıp,sınırları zorluyosa eğer;
kocanın canını ve kendininkini sıkacağına,direkt konunun muhattabının canını sıkmalı insan bence..
zaten o bayramada uyuyan gelinini zorla dürttü uyandırdı artık zor uyutur beni beni üzmesine izin vermicem önce can sonra kaynana
işte o çok zor nasıl kırmıcam
ben senden cevap beklemedim :) yazip yazmaman onemli degil
fikirlerini nimetten sayip benden esirgersen aglamam merak etme :)
Kıskançlığından böyle bi tavır sergilemiş'kaynana'!Hiç anlamam şu lafı zaten.Eş bulunur ana bulunmaz.Ne saçma..Bu cümleden anlaşılıyor ki oğlum bana tapacaksın ölene kadar senin ilgini istiyorum.Bırakın kayınvalideler artık..Kabul edin ki gelinlerde çok önemli ve oğlunuzun bir parçası.Evlendikten sonra hanım köylülük denen birşey var herkes olmasada yarısından fazlası hanım köylü olabiliyor(Benim eşimde dahil)Ne hikmetse kayınvalideler Allahın emri olan evliliği bu derece küçümseyebiliyorlar.Eş bulunur tabiriyle.Eşde bir kere bulunmalı aynı ana gibi.Öteki dünyada bize sorulduğunda ilk ve son eşimi istiyorum diyebilmeliyiz.Kayınvalideler sanki eşler markette satılıyor gibi davranıyor fakar sonunda onlar hep ikinci planda kalıyorlar.Olması gereken bu zaten...
ne koca anneden once gelir nede anne kocadan ikisininde yeri ayrıdır...evlilik yaptıgın zaman aile kuruyorsun anneme yeri geldimi kocamıda ezdirmem esimde anneme olur olmadık laf soyleyemez...kayınvaliden karı bulunur anne bulunmaz sozude biraz agır kacmıs zaten erkek annelerinde nedi bu ogullarına duskunluk anlamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?