Kayınvalidemin Günleri :(

gitme ya gitsen de görevin olacak mecbur gibi olacaksın, şimdi bile öyle görüyor emrivaki yapıyor onun günlerine gitmek için işten çıkmadın sonuçta.

GİTME SAKIN
baştan öyle aman kırılmasın falan derde istemediğin halde gidersen öyle alışır
ama tavrını baştan koyarsan ben öyle günlerden falan pek haz etmiyorum anne kusura bakma ama ben gelmem dersen başta kırılır mırılır alışır

Ben olsam açıkça derim
Ben günleri sevmem, anneminkilere de katılmazdım sizinkilere de katılamam. Teşekkürler sorduğunuz için

benim kvmde gün yapar ve ben işi braksam kesin benide çeğırır ama herzaman gidemem müsait olduğum zaman gerim sölerim yani çalıştığım için günlerine hiç denk gelmedim. ve denk gelse bile gidemiyeceğim zaman sölerim KVME işim var yada sevmiyorum DERİM . sende söyle sevmiyorum gün yapmayı de olsun bitsin yoksa her gün sırasında cağırır.

açıkça söyleyin bence, bişekilde atlatırım dersen de ilerdebi bakarsın bahanen kalmamış
sen gitmemekte ısrar eder, kv çağırmakta ısrarını kesmezse evliliğin huzuru kalmaz
açık net kararlı bi şekilde söyleyin, günleri sevmiyorum, sıkılıyorum beni çağırma ne sen kırıl ne de ben strese gireyim de
anlamazsa baktın olmuoyr yeniden iş ara en temiz bahane

benim kayınwalidem a sosyal,annem de tam bi sosyalkolik
annemle takılıyorum ne yalan söliyim sorun yok
keske gezmeyi seven bi kayınwalidem olsa diyodum,vazgectimm

Ohh anneli kızlı takılıyorsunuz ne güzel:)) ortamda kafana uyan insanlar var demek ki
Ya cok yabancı kalıyorum ben onların günlerinde, daralıyorum.ekip aynı ekip oluyor hep:)
Bir kere günler de iyi bi tv takipçisi olmadığım için film Kritiği yaparlarken dışlaniyorum
Kv çok faal.surekli gezer, bilmem kac tane günü var:)
Çalışıyorum diye zaten uzak kalıyordum bu toplantılardan
Ama katilsamda ortak bi nokta yok. ne anlamı kaldı konu mankeni gibi:26:

Son düzenleme:

yok anam yok calıs sen bosver günü.
hep aynı konulari,aynı kisiler sıkıcıı ya.
bu sene bende gitmiyorum amannn

Annesinide öne sürse, göze batmaz da sanırım
Ya ben anneminkine de gitmiyorum vallahi
Tamamen fransız kalıyorum o ortamda

Benim annem bile sevmez günleri, ben mi sevicem
Kayınvalide veya başkası beni çağırsa, hiç hoşlanmadığım bişey olduğundan katılmayacam derim
Her seferinde bahane uydurmaktan veya gitmek zorundaymış gibi davranılmasına müsaade etmekten daha iyidir

gitme ve ben sevmem gitmek istenmiyorum dee
şahsen öyle yaptımm 3-5 ay ısrar etti sustu kaldı ki ayrı şehirlerdeyiz şehirdışına çağırıyordu güne o kadar yani

açıkca hoşlanmıyorum gelmek istemiyorum diyebilirsiniz bahaneleriniz bir gün tükenecektir ama gerçeği söylerseniz bir daha uğraşmak zorunda kalmazsınız

benim kv de bir keresinde götürmüştü, gerçi mecburiyetten; ama kvler hangi amaçla gelinlerini götürmek isterler ki :26:
öyle sık rastlanır bir tutum mu var kvler arasında :44:
bence rahatsızlığınızı ifade edin, eşinizle de konuşun. o da söylesin.
kvm bana teklif ettiğinde, eşim hemen söylemişti, anne sıkılır o diye ama mecbur kaldığım için gitmiştim.

Benin kaynanaminda bitmiyor günleri. Apartmandakilerle,sohbet arkadaslariyla,babamin is arkadaslarinin hanimlariyla,biduyla diduyla huduyla.... ilk cairdiginda gittim kirilnasin die. Erken gittim yardım ettim. Bi yandanda hic bana gore olmadigini, bole yerlerde cok sıkıldığımi soledim. Ki kalabalik ailede buyuyorun habire kalabaliktir evimiz ama kuzenler halalar amcalar falan. Bole akrabalarla olunca sorun deilde bole gun formati hic benlik degil dedim durdum. Kii kot pantolon tisortle gitmiştim, eltim elbise giymis falan. Hatta kaynanam terliklerin nerde dedi anamm o bilemi var yok ben terlik sevmem dedimdi. Velhasili kelam gun bitti ama ben sıkıntıdan catladim. Kvmde anladi. Neyse kizim saol geldin kirmadin dedi. Baska bir gün telefonda konusurken bugun günüm var dedi. Aaaaa die üzüntülü bir efekt verdim. Yok kizim gelme sen cok sikilion ben bulurum biseyler dedi. Canim valide sultan yaaa :-D bidada gitmedim zateee

sakin gitme ve lutfen acikca gelmek istemiyorum de. ne diye kendini kasiyosun ayni bitane brndede var bir gittim iki gittim bsktim hep cagiriyor gelemem dedim. dedigin gibi etrafa hava atacak gelinim geldi o kocakarilarin bitmek bilmeyen sorulari bulasik cay borek kek ay daraldim valla. esin e de soyle benim babam seni cagiriyomu hrryere de ve tavrini belli et bu kv delere yuz vermeye gelmez katiyyen...

canım aynı dert bende de var.Ben de hep kızımı bahane ederdim,kalabalıkta huysuzlanıyor filan diye,sonra gün harici misafilerine filan da çağırdı, birkaç kere gittim nezaketen,ama kendine de açıkça söyledim.Bizim aramız çok iyi, biraz da bundan dolayı rahat konuştum."Ben annemin misafirleri geldiğinde bile evi terkederdim,kafam kaldırmıyo benim o muhabbetleri sıkılırım şimdi gerek yok" dedim,artık çağırmıyo sağolsun.Bence sen de usulünce söyle istemediğini,sonuçta bahaneler de bitecek biyerde.

bastan onlemini al bence. Sonra cok pisman olursun. Gunlerden hoslanmadigini o teyzelerle oturmak istemedigini soyle. Bir bozulur iki bozulur kayinvaliden de esin de alisir. Ama sen ikilemde kalirsan simdiki gibi tabiki de baski yaparlar.

Kisacasi olayin sonu senin ne kadar sabit olduguna bagli.

Benim kayinvalidemin gunleri yok ama surekli misafiri gelir ve her seferinde beni arar gel diye hizmet et diye degil ama millet benide gormek istiyomus mevlidler olur hadi sende gel der aramiz aslinda gayet bazen bahane bulup gitmiyorum onu kirmamak icinde bisey de diyemiyorum

Ancak yazabildim hanımlar kusura bakmayın. Dün gitmek durumunda kaldım artık gelicem demiştim bi kere. Doktordan çıkıp ben gidene kadar zaten servisleri verilmişti. Gidince mutlu oldu tabi ama içerisi teyze kaynıyor. Sağolsun kv işten ayrıldığımi bir önceki gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…