Evet sıkıcı bir şey, ama ona geldiklerinde gitseniz en azından hoşuna gider, sevinir.
Birkaç saat idare edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Hafta sonu kalıcaksanız gitmeyin yada gidin sonra ayy kapıyı kitlemeyi unuttum yada ütünün fişini çekmedim diyin iki üç saat sonra hemen kalkıp gidin :))))) ama tam gitcegniz zmn söyleyin sanki o an hatırlamış gbi koştura koştura çıkın :)Ya bugün aradığında lavaboda olduğum için acamadım telefonu sonra da baska işe dalınca kısa bir süre dönüş yapmayı unuttum!!!
şimdi aradım anne aramışsın diye aradım açmadın evde değil misin sen diye hesap sorar gibi konuşuyor evdeydim anne de lavabodaydım dedim hıııı doğrudur diyor.
ya kötü düşünmek istemiyorum ama işten ayrılmam sanırım sorun olacak başıma
mahallenin kadınları gelecek sende gel diyor bana. gelmek ister misin falan yok
mahallenin kadınlarının arasında benim ne işim var ya
1'de doktor randevum var anne dedim daha cümlemi tamamlayamadan ordan cıkınca gel deyiverdi
tamam dedim ama gidesim yok
ya gidip hizmetleri neyse yapsam biraz oturup kalksam ayıp olur mu
şimdi biliyorum ki eşimde bana madem ordasın kalıverelim haftasonu orda
Hafta sonu kalıcaksanız gitmeyin yada gidin sonra ayy kapıyı kitlemeyi unuttum yada ütünün fişini çekmedim diyin iki üç saat sonra hemen kalkıp gidin :))))) ama tam gitcegniz zmn söyleyin sanki o an hatırlamış gbi koştura koştura çıkın :)
gerçekten sıkıcı durum bence bahane bulmaktansa içtenlikle şöyle deyin anne ben ev gezmelerine alışık değlim evlenmeden önce de pek gitmezdim günün olduğunda sana yardım ederim ama sizinle gün bitene kadar oturmazsam vaya katılmazsam bana kırılma dersiniz çalışıyoken evde yapmak isteyip de yapamadığım birçok işim var yeniden işe girmeden onlarla ilgilenmek birazda evden çıkmadan koşturmadan dinlenmek istiyorum deyin umarım anlar.Kızlar Merhaba,
Kızlar yıllardır çalışmamın ardından çeşitli sebeplerden dolayı işi bıraktım ve biraz dinlenmek istediğim için bir süre iş aramamaya karar verdim, ama sanırım pişman olucam
Kayınvalidemle problem yaşayan biri değilim.Daha önce çalıştığım için böyle problemim olmuyordu işi bahane ediyordum ama şimdi işten ayrıldığımın haftası kayınvalidem sürekli arayıp günlere katılmamı istiyorÖyleki iş yeriyle yaşadığım problemlerden bahsettiğimde pazartesi ayrılıcam sanırım demiştim aaa çarşamba yengenin günü var gelirsin o zaman deyivermişti, sinir olmama rağmen bişey dememiştim. Ben işten ayrılıyor olmanın sıkıntısındayım kv günlere gelin götürme derdinde
Bahsettiği güne gitmedim iyi değilim anne şimdi gelmeyeyim falan diyerek geçiştirdim o günü. Bugün yine gün varmış başka grupla ve kendi evinde. Gene arıyor gelir misin diye ve gitmek istemiyorum
Toplandıklarında etmedikleri dedikodu kalmıyor ve bana da saçma sapan şeyler soruyorlar. Mesela gitsem işten neden ayrıldın noldu da ayrıldın ne zaman çocuk yapacaksın bilmem ne, akıl vermeye kalkmalar falan daralıyorum içlerinde gerçekten.
Yaşıtım zaten yok olsada benim kafa dengim kimse yok. Kayınvalidemde istiyorki çanta gibi yanında gideyim günlere hava atayım gelinimle geziyoruz diye. Millet soruyormuş gelinlerin nerde evdeyse neden gelmiyorlar diye. Eltim de genelde benim gibi gitmezdi muhtemelen aynı sebeplerden. Kv'ye yardım edeyim falan istiyorum aslında bugün gidip ama kalmak istemiyorum, gidip kalkmakta nasıl olur bilmiyorum ya kızlar nolur bir akıl verinvallaha işten ayrıldıgıma pişman olucam nerdeyse
eşimde anlamıyor halden. nolucak gidiver bekler gelmeni diyor. tamam gideyim yardımda edeyim ama oturamıyorum duramıyorum içlerinde ister istemez sıkılınca yüzüm asılıyor bu sefer aaa ne somurtuk olucak.napayım kızlar ben yaa.kendi annemin bile günlerinden kaçan bir insandım ben
gerçekten sıkıcı durum bence bahane bulmaktansa içtenlikle şöyle deyin anne ben ev gezmelerine alışık değlim evlenmeden önce de pek gitmezdim günün olduğunda sana yardım ederim ama sizinle gün bitene kadar oturmazsam vaya katılmazsam bana kırılma dersiniz çalışıyoken evde yapmak isteyip de yapamadığım birçok işim var yeniden işe girmeden onlarla ilgilenmek birazda evden çıkmadan koşturmadan dinlenmek istiyorum deyin umarım anlar.
aslında bu şekilde konuşmam iyi olabilir. ama mutlaka kırılacaktır ve herşeyi içine atan bir kadın.konusunca da bu sefer hiçbir zaman hiçbirsey için aramayacak biliyorum :) kıyamıyorum çoğu zaman. seviyorum kayınvalidemi ama bazen anlamıyor derdimi ya :)
yok canım kalın diyen kayınvalidem değil eşim malesef. her fısatta kalsak mı acaba diye bir yoklar beni cevabını bile bile. beni sinirlendirir sadece
daha yeni ayrıldım işten salı günü ayrıldım ya. ilk haftadan başladık bakalım bismillah. kafa dinlemek falan hayal olacak sanırım. eşimde cumartesi çalışmıyor iyice bastırmaya başlar şimdi kalalım kalalım diye. önceden ütü var iş var falan diye kabul etmiyordum ama şimdi o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?