Kayınvalidemin hediyesi 😂

Bunlar hep ayni model ya
Biz de benzer bir olay yaşadik eşime dellenmiştim niye aldin diye
Annemin içinden geldi sen fesatsin demisti

Amannnn işte hepsi bir ayrı dert Kızlar... onlara göre de biz öyleyiz. Mesela benim kvm iyidir hastır severim ama ne zaman ki bi ihtiyaçlığım muhtaçlığım olsa araya mesafe koyar, geçenlerde covit geçirdik hiç aramadı Ben ise ona 1 ay yemek yapıp göndermiştim oysa ki.... ondan da öyle bişey beklemiyorum ancak telefon açmakta zor olmazdı herhalde. Değişim işte... bir bakarsın göklerdedir bir bakarsın yerlerdesin psikolojik sorunlu benimki de işte...

Ben bi duyurmuştum, ne borcu borç morç kalmadı demişti. Borcu da ben vereli zaten 3 sene oldu geri gelmedi....
İnşallah dediğiniz gibi verir
Ben de on senedir çeyiz param deyip duruyorum
Ha paragoz biri de değilim, uğradığım haksızlık sinirimi bozdu.
Ne düşünüyorum bilmiyor musunuz? Cehennemde ateş yok, insanlar dünyadan ateş götürüyorlar oraya

Aynen öyle geçerken.
Size 10 sene olduysa benim 7 yılım kalmış desenize

Ne borcu bizden borc istemez ki direkt ister , verdigimiz de gider, kadin kara delik gibi giren para cikamiyor bir daha
Bak bir sey anlatayim , geç saat evde çay bitmiş açik yer yok, eşim annesinden çok az almiş getirdi çay manyagidir kendisi

Kayinvalide ertesi gün aradi geliyor musunuz diye geliyoruz dedi eşim. Çay aldiniz mi diye sordu aldik dedik.cay paketi arabada kayinvalidenin eve gerecegiz daha girmedik, geldigimizi görmüş pencereden kafasini uzatti çayi getirin dedi ,getirdi eşim pencereden su bardagi uzatti bir bardak caydan aldi, bu bardakla ölçüp vermistim ödünçtü dedi eşim paketi geri arabaya goturdu Ben şok oldum yeni evliydik , ne oluyor ya demistim kendi kendime

Şu an ben şokkkkk
Kız ne garip aileler sen nasıl alıştın öyle

Şu an ben şokkkkk
Kız ne garip aileler sen nasıl alıştın öyle
Eşime alişmiş da ben alişamadim ama zamanla normal davraniş beklemeyi biraktim
Hele yeni evliyken nutkum tutuluyordu hafsalam almiyordu birçok şeyi
Artik şaşirmiyorum, normal bir şey yaparlarsa şoka giriyorum

Verme kız. Babaya karşı çıngırdat iyice hamurdasın

Kv niz benim hediyem dediyse götürmeyin bence zaten çeyrek de sizinmiş gurur yapacak bir durum yok yani

Ben olsam kayınvalidemlere gittiğimde babacım yaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldum hediyen için canım babiş der sarılırdım arsızlıksa arsızlık amaan arada gazlamak lazım bunları

Kayınpederin kuyumcuda parası varsa nasıl borç olarak yazdırıyor kayınvalide? Bakın ben böyle karışık işleri sevmem, üstelik kayınpeder bu kadar olay çıkarmış. Kayınvalideniz kuyumcuya gidip sizin 40 gr altını alıp getirip verseymiş ya, alacak verecek kalmazdı. Siz bu işe dahil olmamışsınız kabahatiniz yok. Ben olsam gider kuyumcuya durumu anlatır bilekliği geri veririm. 40 gram altından düşülmek kaydıyla bileklik kaç gr ediyorsa o kadarlık yatırım altını alırdım. Ya 4 tane ya da 1 tam altın. Hem kayınpederin ağzı kapanır hem de size borcu azalır.

Ohh olsun erkeklere müstehak.
Şu an çok sinirliyim eşime akşama yorumum değişebilir

Kız yok ne zor durumu elinde çok yüklü miktarda para var kayınpederimin eşim zaten ciddi durum olsa direk kendisi öderdi babasına
Bütün detayları başta yazın rica ederim. İlk mesajınızda kayınvalide kafasına göre durumu yokken gidip size bileklik almış ve kayınpeder sanki zor durumda kalmış gibi yazdınız ama adamda para gani ganiymiş. Eşinizin, sizin, kayınpederinizin herkesin durumu çok iyiymiş. Ben gönülsüz verilen hediyeyle rahat edemem yine de. Madem çok yüklü parası var ödesin 40 gr altınınızı.

Kayınvalidenize çok güldüm. "Beni sinirlendirmeyin gider daha fazlasını alırım" Tam bir ikon değil de ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…