Ben bi duyurmuştum, ne borcu borç morç kalmadı demişti. Borcu da ben vereli zaten 3 sene oldu geri gelmedi....Belki verecektir
Bizimkinde de esim maalesef uvey evlat muamelesi goruyorBende hep bu cümleyi kurarım her ailede bi kurban vardır. Bizimkinde eşim mesela net
Bunlar hep ayni model yabende bir yengeye eltimle bizi ayiriyor ayrimcilik yaoiyor dddim
iki ay sonra hem eltime hem bana cerceveli altin yapmis getirdi
bende esime dedim beni yalanci cikarmak icin yapiyor (cunku o yengelrr bana geldiginde altini o yengeye verdi sen tak minige dedi )
esimdr sana ne yapsa yaranamazlar dedi
Tövbe ya RabbiiiBizimkinde de esim maalesef uvey evlat muamelesi goruyor
Ben de on senedir çeyiz param deyip duruyorumBen bi duyurmuştum, ne borcu borç morç kalmadı demişti. Borcu da ben vereli zaten 3 sene oldu geri gelmedi....
İnşallah dediğiniz gibi verir
Aynen öyle geçerken.Ben de on senedir çeyiz param deyip duruyorum
Ha paragoz biri de değilim, uğradığım haksızlık sinirimi bozdu.
Ne düşünüyorum bilmiyor musunuz? Cehennemde ateş yok, insanlar dünyadan ateş götürüyorlar oraya
Ne borcu bizden borc istemez ki direkt ister , verdigimiz de gider, kadin kara delik gibi giren para cikamiyor bir dahaHahahhahaha benimki borç alırsa kesin verir.
Ama mesela birlilte bişey aldık ve ben ödedim onu hep ben aldım der
Seninki daha kötüymüşborç alsa ve vermese ispatlayamazsın da sen zaten reklam yapılmış herkes öyle sanıyor. Bence siz i noter tutun kendinize. Her şeyi kayda geçsin
Tam bu mesajınızın ardından site yönetiminden mesaj geldi. Onuncu yılınızı tebrik ederiz diyeAynen öyle geçerken.
Size 10 sene olduysa benim 7 yılım kalmış desenize
Şu an ben şokkkkkNe borcu bizden borc istemez ki direkt ister , verdigimiz de gider, kadin kara delik gibi giren para cikamiyor bir daha
Bak bir sey anlatayim , geç saat evde çay bitmiş açik yer yok, eşim annesinden çok az almiş getirdi çay manyagidir kendisi
Kayinvalide ertesi gün aradi geliyor musunuz diye geliyoruz dedi eşim. Çay aldiniz mi diye sordu aldik dedik.cay paketi arabada kayinvalidenin eve gerecegiz daha girmedik, geldigimizi görmüş pencereden kafasini uzatti çayi getirin dedi ,getirdi eşim pencereden su bardagi uzatti bir bardak caydan aldi, bu bardakla ölçüp vermistim ödünçtü dedieşim paketi geri arabaya goturdu Ben şok oldum yeni evliydik , ne oluyor ya demistim kendi kendime
Eşime alişmiş da ben alişamadim ama zamanla normal davraniş beklemeyi biraktimŞu an ben şokkkkk
Kız ne garip aileler sen nasıl alıştın öyle
Verme kız. Babaya karşı çıngırdat iyice hamurdasınKayınvalidem kendisi hep böyle davranır. Habersiz gider büyük meblağlı şeyler alır kayınpederimin adına... bu artık çok normal gibi yani onların hayatında. Kayınpederimde gider söylene söylene o borcu öder.
Kati bi isteme olmadı aslında öyle olsa mutlaka veririm. Eşim baba razılığın yoksa getirelim demiş babası da getirin demiş yarım ağızla öyle kaldı laf...
Kv niz benim hediyem dediyse götürmeyin benceHayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz
Ben direk konuya geçeyim
Geçen cuma günü kvmin misafiri vardı beni 1 gün öncesinden çağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, çocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tümden ben aldım hallettim vs... 1 gün sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana çeyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Çeyrek aslında benim (kvme ödünç vermiştim 1 sene önce) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan ötürü böyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borç yazdırıp çıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar söner diyor.
Çeyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizceKayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana söylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi
Ama baya da güldüm kızlar
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sözel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)
Gerçekten bende filmin kalanını heyecanla bekliyorumBöylesi kayınvalide candır, gerisii heyecandır..
Ohh olsunKayınvalidem kendisi hep böyle davranır. Habersiz gider büyük meblağlı şeyler alır kayınpederimin adına... bu artık çok normal gibi yani onların hayatında. Kayınpederimde gider söylene söylene o borcu öder.
Bütün detayları başta yazın rica ederim. İlk mesajınızda kayınvalide kafasına göre durumu yokken gidip size bileklik almış ve kayınpeder sanki zor durumda kalmış gibi yazdınız ama adamda para gani ganiymiş. Eşinizin, sizin, kayınpederinizin herkesin durumu çok iyiymiş. Ben gönülsüz verilen hediyeyle rahat edemem yine de. Madem çok yüklü parası var ödesin 40 gr altınınızı.Kız yok ne zor durumu elinde çok yüklü miktarda para var kayınpederimineşim zaten ciddi durum olsa direk kendisi öderdi babasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?