Aynen öyleÇeyreği bırak 40 gr altın borcu varmış ve geri ödemeyi düşünmüyormuş
tabi canım hatta öyle bir sinirlendirin ki set falan alsın :)))Danışıklı dövüş diyorsunuz yaniii
Ben bunu bi düşüneyim
Gule gule kullanin,gerisi onlarin arasinda.Kayinpeder de utanmadi mi istemeye?Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz
Ben direk konuya geçeyim
Geçen cuma günü kvmin misafiri vardı beni 1 gün öncesinden çağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, çocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tümden ben aldım hallettim vs... 1 gün sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana çeyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Çeyrek aslında benim (kvme ödünç vermiştim 1 sene önce) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan ötürü böyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borç yazdırıp çıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar söner diyor.
Çeyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizceKayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana söylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi
Ama baya da güldüm kızlar
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sözel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)
Su anlinda ki saclari bi çeksene ne yaziyo bi bakalim.Aynen öyle
Allah iyiliğinizi versin emiiGule gule kullanin,gerisi onlarin arasinda.Kayinpeder de utanmadi mi istemeye?
O kadinin o jesti yapacak kadar hatri yokmuymus,kirlilerini yikarken iyiydi ama.
Ben de oglumun odul olarak kazandigi ceyregi sakliyorum,esine bileklik yaptiracagimNe var,icinden gelmis,o zaman yardimci tutsaymis esine
Yat üstüne diyorsunuz yaniSu anlinda ki saclari bi çeksene ne yaziyo bi bakalim.
Kiz delimisin altin kac para oldu o adama kaptirilir mi.
Aslında tam da dediğiniz gibi... huyunu biliyor onlar için bu durum çok normal
Ha birde bana bunu alırken yeğeninin nişanlısına da çeyrek hediye etti...
Daha kolye alacakmış da sonra vazgeçmiş. Başka sefere alırım diyor.
Ay bilemedim ki gaspa kadar yorum yapıldı, ne çirkin şey diyenler oldu... bende bugün arayıp söyleyeyim diye düşündüm kendi kendime suçlandım vallahi
Yok cidden merak ediyorum herkeste burdaki söylediklerini günlük hayatta uygularlar mı acebasana borçunu oturup düşünsün kp hiç umrun olmasın
gasp diyenler bence abartmışlar
Valla gasp masp demişler deAllah iyiliğinizi versin emii
Hayallerimdeki kaynanaDaha ben ucuzdan kapatmaya çalışıyorumben içindeki çeyreği bana olan borca sayıyorum. Kayınvalidem de yok canım bu hediye daha çeyreği de vereceğim diyor eşim kayınvalideme kızıyor bu davranışı için. Kocandan habersiz onun adına ağalık yapma diye kayınvalidem de beni sinirlendirmeyin daha fazlasını alırım diyor
Hediyeyi verin konu kapansın.Hayırlı akşamlar hanımlar, nasılsınız iyi misiniz
Ben direk konuya geçeyim
Geçen cuma günü kvmin misafiri vardı beni 1 gün öncesinden çağırdı temizlik hazırlık orda yattık hatta, çocuklar ordan okula gittiler. Alınacakları vardı tümden ben aldım hallettim vs... 1 gün sonra ise ben hala kvmde iken kuyumcuya gidip bana çeyrekli bi bileklik hediye almış ve gelmiş. Çeyrek aslında benim (kvme ödünç vermiştim 1 sene önce) Kayınvalidem ise benim misafirlerlerine fedakarlığımdan ötürü böyle bi jest yapmış bana.
Eeee sorun burda ne derseniz şimdi geliyoreeeee
Kvm bu bilekliği bana alırken para vermemiş ve tanıdık sarrafa borç yazdırıp çıkmış kayınpederimin adına. Kayınpederimde bunu duyunca delirmiş ve şu an bilekliği geri versin demiş eşime. Kayınvalidem de asla verme ben sana hediye aldım, baban saman alevi gibi parlar söner diyor.
Çeyrek zaten benim kalan kısım da 3-4 bin tl eder toplamda. Eeeee ben ne yapmalıyım sizceKayınpederim bir kez getirin demiş eşime, eşim de bana söylediğinde verelim diye kayınvalidem de vardı yanımda asla verdirmem diye laf orda kaldı.
Bir hediye aldım kayınvalidemden ne sevineceğimi bildim ne üzüleceğimi
Ama baya da güldüm kızlar
(Bu arada kayınvalidem ve kayınpederimin sözel iletişimleri sıfırdır. Ondan kaynaklanıyor bu iletişimsizlik.)
Size ev yapıyoruz demişlerdir. Iyy oyle ırrıte oluyorum ki su buyuklerın bilmişliklerınden, ne yapsam ne akıl sorarım, ne destek beklerim. Ne yaparsam kendim cabalarım, azıcık asım kaygısız basımSiz neden 40 gr altınınızı istemiyorsunuz ? Yerinizde olsam çeyreğimi ve 40 gr altınımı isterim
Bir kere duyurdum oda borç morç yok dedi bende bir daha peşine düşmedim. İhtiyacımız da olmadığı için... Ama kayınpederimin kızım o kalanını veremeyeceğim hakkını helal et demesini isterdim. Onda da o düşünce yok. E napayımSiz neden 40 gr altınınızı istemiyorsunuz ? Yerinizde olsam çeyreğimi ve 40 gr altınımı isterim
40 gramı getir degıs tokus ederiz baba desin:) ayıp ya bence.kayınvalideniz size olan borcunu(ödünç verdiğiniz altını)geri öderken şıklık yapmak istemiş anladığım kadarıyla eşine böyle bir emrivaki yapmak zorunda kalmış adam sizin çeyreği ödemek için para vermiyorsa kayınvalide bu yolu seçmek zorunda bırakılmış gibi...
eşiniz ne diyor peki ?
bu bilekliği verirseniz çeyreğinizi ne zaman geri verecekler ödünç verdiğiniz bir çeyrek var sonuçta bilekliği geri verdiğinizde çeyreğinizi yine ödünç vermiş olacaksınız nasıl bir ödünçse ömürlük kalacak gibi :)
Sormuşlar mı konu sahibine ?Size ev yapıyoruz demişlerdir. Iyy oyle ırrıte oluyorum ki su buyuklerın bilmişliklerınden, ne yapsam ne akıl sorarım, ne destek beklerim. Ne yaparsam kendim cabalarım, azıcık asım kaygısız basım
HahahahahhhahHayallerimdeki kaynanabenim kaynanam da kinada elime koyduğu çeyreği geri almıştı başkasından almıştım diyerek
Hatta mekan bildirimi de yapayım, yakalarımıza da karanfil takarız ohhh tam oldu40 gramı getir degıs tokus ederiz baba desin:) ayıp ya bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?