Kayınvalidemin hediyesi 😂

Gule gule kullanin,gerisi onlarin arasinda.Kayinpeder de utanmadi mi istemeye?
O kadinin o jesti yapacak kadar hatri yokmuymus,kirlilerini yikarken iyiydi ama.
Ben de oglumun odul olarak kazandigi ceyregi sakliyorum,esine bileklik yaptiracagim Ne var,icinden gelmis,o zaman yardimci tutsaymis esine

Allah iyiliğinizi versin emii

sana borçunu oturup düşünsün kp hiç umrun olmasın

gasp diyenler bence abartmışlar

Allah iyiliğinizi versin emii
Valla gasp masp demişler degasp ne ya:/Ornegın ben, oglumun kazandığı odul ceyregını gidip yaptırırım, o anda aklıma gelmıste olabılır, goruldugu uzere yıllarca tasarlamısta olabılırımEsıme soylerım veya soylemem, benım bılecegım sey.
Neden almayayım, esımle yıllarca calısmısım, sımdı de evde calısıyorum, duzenlı bir eve geliyorsa, evde rahat huzur buluyorsa bunu saglayan benim. Ben ya guzellikle alırım ıstedıgımı, ya da cıkısarak:)
O kadarla doymamış kayınpederın gozu, esinin gelinine aldıgı 2 gram altınla mı doyacak?
Vallahi vermem, konussun susar elbet...

Hayallerimdeki kaynana benim kaynanam da kinada elime koyduğu çeyreği geri almıştı başkasından almıştım diyerek

Hediyeyi verin konu kapansın.
Hayır gelmez zaten.
Adamdan habersiz böyle bi hediye aldııgına göre yürek yemis olmalı kvdeniz:)

Siz neden 40 gr altınınızı istemiyorsunuz ? Yerinizde olsam çeyreğimi ve 40 gr altınımı isterim
Size ev yapıyoruz demişlerdir. Iyy oyle ırrıte oluyorum ki su buyuklerın bilmişliklerınden, ne yapsam ne akıl sorarım, ne destek beklerim. Ne yaparsam kendim cabalarım, azıcık asım kaygısız basım

Siz neden 40 gr altınınızı istemiyorsunuz ? Yerinizde olsam çeyreğimi ve 40 gr altınımı isterim
Bir kere duyurdum oda borç morç yok dedi bende bir daha peşine düşmedim. İhtiyacımız da olmadığı için... Ama kayınpederimin kızım o kalanını veremeyeceğim hakkını helal et demesini isterdim. Onda da o düşünce yok. E napayım herkesin mizanı kendi vicdanıdır.

İstemiş sonucta verin tabiki. Yüzsüzluk olur diger türlü , gulecek ve vereyimi diye soracak birsey yok

40 gramı getir degıs tokus ederiz baba desin:) ayıp ya bence.

Size ev yapıyoruz demişlerdir. Iyy oyle ırrıte oluyorum ki su buyuklerın bilmişliklerınden, ne yapsam ne akıl sorarım, ne destek beklerim. Ne yaparsam kendim cabalarım, azıcık asım kaygısız basım
Sormuşlar mı konu sahibine ?
Kadın belki başka bir yatırım yapacak.
Konu sahibi kendi parasıyla isterse kendine yaptırır yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…