Kayınvalidemin içimi karartmasindan sıkıldım

Söylenilen tabiki de normal değil. Mümkün olduğunca az görüşün aynı ortamda olursanız da az konuşun böyle gereksiz insanlarla.

Bence biraz fazla takıyorsunuz ama gerektiği yerde içinize atmak yerine cevap verseniz bu kadar dert olmaz belki içinize. Mesela kayınvalideniz ben kız istiyordum dediği zaman Allah'ın takdiri,cinsiyeti seçecek halimiz yok ikisi de torun değil mi? Diyip cevap verebilirdiniz mesela.

Kiz istiyordum deyince napim seyini mi kesim dogunca deseydiniz. Fazla takmamaya calisin o birsey soyleyince alttan alttan laf sokun sizde. Saglicakla kucaginiza alin bebisinizide.

Biraz da geçinmeye gönlü olacak insanın. Kadının dediği her lafa içiniz kararıyor. Bu ona karşı takınıtılı olduğunuzu gösteriyor. Başka yaşanmışlıklar varsa bilemem de bu laflarda bir şey yok

Ben de bebek bekliyorum kayınvalidem böyle dese eskisi gibi uyuyamayacağımın da bebekle koşuşturacağım da bile bile bebek sahibi oluyorum, Bunları düşünecek olgunluktaydım zaten der geçerim. Eskiden insanlar daha cahilmiş, ne yaşayacağını bilmeden hop pırtlayıveriyorlarmış, biz bilinçliyiz diye eklerim. O sinir olsun

Uykusuz kalirim ben yavrum icin onu heyecanla bekliyoruz de.cok biliyosa kendi dogursun .

Bakın bu genel kuraldır. Bütün akrabalar doğur doğur diye gözüne bakar. Baskı yapar. Doğurunca hepsi kaçacak delik arar. Böyle konuşan Kayınvalidenize göre torununa bakmak, Giza piramitlerini baştan inşa etmekle aynı bence.

Teorik olarak söyledikleri doğru uykusuzluk, koşuşturma ama herkese oluyor iç kararacak bir durum yok. He deyip geçmek lazım.

Konu gitmiş konu sahibi de üyelik iptali yaptırmış. Hayırlısı olsun. Alıntılayan da yok. Neyse

Valla evet uyaniyordu bebeğim onu alıp emzirirken uyuyordum bende oda emerken uyuyodu gündüzde onunla uyuyodum zaten geçici bir dönem yani 1 yıla gelmeden düzeliyor uykusu bu dönemde anne hassas hormonlar yüksek kim ne derse Batar normaldir bosvermek lazım konuşsunlar benimki de alıcAm kaçırıcam derdi ilk çocuk hormonlar vs kavga ederdim üzülürdüm gülüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…