Kayınvalidemin ikinci ayıbı gecikmedi....

Haksız olmadığını söyleyenlerde bir şekilde kaynanasına tepki duyan insan..Konuyu ben değil siz saptırdınız hayvanlarda yavrularına bakıyor diyerek bende kaynananızın hayvanla aynı kategoriye koymamanız gerektiğini hatırlattım sadece.

Ne alakası var yaaa Hayvanla aynı katagoriye koymadım hayvanlarda yavrusunu büyütüyor bi şekilde demek istedim yani sadece büyütmekle iş bitmiyor dedim.

kızlar sevdem arkadaştaki zihniyete ben hayretle bakıyorum.... inşallah geç kalmadan kendine çeki düzen verir... ya aile çok önemli ben aile olmak istiyorum sorun yaşamak istemiyorum hı olurda yaşarsam otururum alırım karşıma bakın anne ben bu davranışlarınızdan rahatsızım kasıtlı olmadığını biliyorum ama inciniyorum daha dikkatli olur musunuz birbirimiz kırmayalım derim... içimde büyütüp kin tutmak istemem.

neden bu şekilde beddua ediyorsunuzki ayıp yaptıgınız yani fikrinizi söyleyin ama beddua etmeye hakkınız yok neyin ne olacağını ALLAH bilir. Siz bence hiç fikir falan belirtmeyin çünkü beni bu şekilde yargılamaya hiç hakkınız yok. Kendi hayatınıza bakın kendi yanlışlarınızla ilgileniin bence

senin gibi gelinin olsun demek beddua mı:26:işte herşey ortada:51:

Ya bırakın bu düşünceleri allah aşkına hayvanlarda o kadarını yapıyor. Yada heraile bişekilde çocugunu bi yaşa getiriyor.

Ailenin maddi durumu yok ama arkadaş çekinmese ''yaratsalardı'' diyecek.

Banka falan mı soysalardı sen evlendikten sonra çalışmayasın da onların da oğullarının evine rahat gemeye hakları olsaydı diye ???

bak canım bence bu çok güzel bi durum insanların birbirlerine olan güvenlerini gösterir inşallah rabbim gösterir hayırlı bi evlilik yaparsam evimin anahtarını bir tane fazla yaptırıp kayınvalideme vermeyi düşünüyorum anne ben evde olurum olmam ev eviniz derim... insanlar ne ekerse onu biçer... benim arkadaşımın kayınvalidesininde evinin anahtarı kendindeydi ve kayınvalidesi umreye gitmişti... onlar gelirken gitti bütün evi temizledi yemeklerini yaptıı üstelik elinede yapışmadııııııııııııııııııııı:)

İyi canım evlende gör o zaman ak mı kara mı sen verirsin istediğin gibi anahtarını kendin bilirsin. Herkez o kadar masum değil ama inşallah verdiğin anahtar yüzünden bi gün bu söylediklerine pişman olmazsın

diğer konularınıda okuyarak şöyle bir yorum yapmak istiyorum : evlenmeden öncede kaynanana kanın ısınmadı ısınmadıgı içinde yaptıgı hersey batıyor ve cok takıntılı bir insan oldugunun kanısına vardım gercekten bu kadar büyütme hayatını kendı kendıne cekılmez hale getırıyosun ve evliliğine yansıtıyosun

Ne alakası var yaaa Hayvanla aynı katagoriye koymadım hayvanlarda yavrusunu büyütüyor bi şekilde demek istedim yani sadece büyütmekle iş bitmiyor dedim.

canım bak o onun annesi bi şekilde büyütmüş hakkı var kadının ne var geldiyse kahvaltıya..benim anneme yengem böle bişey yapcak çok üzülürüm bi dahada gitmem annemide göndermem..sana eşin deseki nie annen geliyo ben yokken gelmicek bi onun yerine koy kendini yazık yaa..çok yeni evlisin daha gerçekten büyütücek kafana takıcak şeyler değil canım inan daha büyük derdi sıkıntısı olan insnalr var :82:

Herkez haksız oldugumu söylemiyor. Ayrıca herkez hak verecek diye bişeyde yok burda bi konu açtıysam elbetteki bana hak vermeyenlerde olacaktır. Kayınvalidem tabikide eşime bakmış büyütmüş bunu inkarmı ediyorum konuyu nereye saptırıyosunuz benim konum kayınvalidemin düşüncesizliği. Ayrıca kayınvalideme hiçbi saygısızlıgım olmamıştır her zaman en iyi şekildede ağırlarım gerekn saygımıda gösteririm eşimin annesidir sonuçta ben başka bişey söylüyorum siz saptırdınız konuyu.

Sizin yaptığınıza saygı göstermek değil, "politik olmak, rol yapmak, nabza göre şerbet vermek" denir. Bu saygı göstermiş haliniz ise , saygısızlığınızı düşünmek akla zarar.

Saygı göstermek yüze gülüp arkadan söylenmek değildir. Örneğin benim k.validem saygı görme hakkını çoktan kaybetti. Şu anda sadece belirli görgü sınırları içinde davranıyorum. Mesela misafirime nasıl hürmet ediyorsam, ona da aynısını yapıyorum. Büyüklerime nasıl cevap vermiyorsam, ona da susuyorum. Ama saygı duymuyorum. Genel yaşam kuralında herkese nasılsam, k.valideme de aynıyım yani..En azından tavrım net... "Ne şiş yansın ne kebap" diyip eşimin gözünü boyamak için susup, arkasından konular açıp bir de analığı küçümseyerek örnekler vermiyorum... 2 haftalık evlisin ama maşşallah şimdiden bu haldeysen, 2 sene sonra vay haline...

İyi canım evlende gör o zaman ak mı kara mı sen verirsin istediğin gibi anahtarını kendin bilirsin. Herkez o kadar masum değil ama inşallah verdiğin anahtar yüzünden bi gün bu söylediklerine pişman olmazsın

sevdem allah aşkina herkesı kendın gıbı zannetme.... ben verdım anahtarı 3sene oldu hıc pişman olmadım ve olmamda.... benım evım onun evı, onun evı benım evım......

bak canım bence bu çok güzel bi durum insanların birbirlerine olan güvenlerini gösterir inşallah rabbim gösterir hayırlı bi evlilik yaparsam evimin anahtarını bir tane fazla yaptırıp kayınvalideme vermeyi düşünüyorum anne ben evde olurum olmam ev eviniz derim... insanlar ne ekerse onu biçer... benim arkadaşımın kayınvalidesininde evinin anahtarı kendindeydi ve kayınvalidesi umreye gitmişti... onlar gelirken gitti bütün evi temizledi yemeklerini yaptıı üstelik elinede yapışmadııııııııııııııııııııı:)
Şükür benim gibi düşünen birine rastladım bir an kendimden şüphelendim benmi garibim diye..Geçen hafta evimizi tuttuk nişanlıma dedim anahtarlardan bir tane de annenen bırakalım yedek bulunsun ne olur ne olmaz diye..Ev dağınıklığı müsait olmama durumuda nasıl birşeydir anlayabilmiş değilim henüz çalışıyoruz diye ortalık yerde geceliklerinizi iç çamaşırlarını mı bırakıyor bayanlarımız :59::59::59:Ya da banyo yapıyor banyoya son bi su tutmadan ölecemi bırakıyolar 2-3 günlük bulaşık mutfakta yığılımı duruyor..Toz olayına gelince zaten göze görünür toz varsa ortada zaten temzilenmesi gerekki.Anlayamadım yani evin müsait olmama durumunu

niye beddua etmiş olsun ki ?
siz harika bir gelin değil misiniz :44:

Şüpheleri var sanırım...:1::1::1::1:

rabbim kimseyi pişman etmesin ama en küçük şeyde sorun çıkarırsam iki haftada dile gelirsem ya evi ayrı yolu ayrı iki haftada ne kadar seni çileden çıkarabilirki bu kadar dile geldin... ben ilk etapta en güzel şekilde saygımıda gösteririm güvenirimde anahtarımıda veririm ne yapacak ya kadın belki yolu oraya düşecek oğlumun evi diye açıp girecek bi su içip çıkacak belki yemek yiyecek ne kadar güzel... ne olabilir koltuklarımı tırmalıcak neye zarar verebilir kiii.... dağınıklık olabilir çalışıyoruz sonuçta onuda anlar diye düşünüyorum ben evim dağınık diye krizlere girmezsemmm:)))))))))))))))))))))))

sevdem allah aşkina herkesı kendın gıbı zannetme.... ben verdım anahtarı 3sene oldu hıc pişman olmadım ve olmamda.... benım evım onun evı, onun evı benım evım......

iyi güzelim paşa paşa geçinin o zaman birden bire başıma kayınvalide sevenler kesildiniz ne iyyimiş bu kayınvalideler melek mübarek

evt beddua etmek hiç doğru değil Kimin nasıl gelini olucağı sen bilemezsin benim kötü bi niyetimde yok Allah biliyor içimi o yüzden size bunu ispatlamak durumunda değilim

senin kötü niyetin yoksa niye senin gibi gelinin olsun dememi beddua olarak alıyorsun:63:
keşke biride bana senin gibi gelinin olsun diye beddua etse:34:

rabbim kimseyi pişman etmesin ama en küçük şeyde sorun çıkarırsam iki haftada dile gelirsem ya evi ayrı yolu ayrı iki haftada ne kadar seni çileden çıkarabilirki bu kadar dile geldin... ben ilk etapta en güzel şekilde saygımıda gösteririm güvenirimde anahtarımıda veririm ne yapacak ya kadın belki yolu oraya düşecek oğlumun evi diye açıp girecek bi su içip çıkacak belki yemek yiyecek ne kadar güzel... ne olabilir koltuklarımı tırmalıcak neye zarar verebilir kiii.... dağınıklık olabilir çalışıyoruz sonuçta onuda anlar diye düşünüyorum ben evim dağınık diye krizlere girmezsemmm:)))))))))))))))))))))))

Kardeşim ne anahtarı yaa benim konumla ne ilgisi var vermiyorum anahtar falan mecburda değilim kendiniz verin allah allah anahtar diye tutturdular iyi koynuma alıp yatayım bari bide hayret bişey yaaa

iyi güzelim paşa paşa geçinin o zaman birden bire başıma kayınvalide sevenler kesildiniz ne iyyimiş bu kayınvalideler melek mübarek

evet aynen öyle allah bozmasın!!!!!
bırtek senın kayınvalden kötü düşüncesiz... ahhh böyle gelınler...............................

Kardeşim ne anahtarı yaa benim konumla ne ilgisi var vermiyorum anahtar falan mecburda değilim kendiniz verin allah allah anahtar diye tutturdular iyi koynuma alıp yatayım bari bide hayret bişey yaaa

onuda yap ne var onda oğlunla yatıyorsun bı yatakta annesınle yatsan ne olacak?????

yavrucum ilgisi şu bak sen kayınvaliden sen evde yokken gelip bi kahvaltı yaptı diye krizlere girdin... biz evimizin anahtarını veriyoruz, oğlu evde yokkende gelebilsin diyee....

İşte senin de anlamadığı ya da anlamak istemediğin şey bu sadece büyütmemişler ellerinden gelenin en iyisini yapmışlardır emin ol..Ama sana ellerinde olmadığı için mobilya beyaz eşya alamadıkları için sadece büyütmüş olmuşlar...

Birde herkes kaynana sever değil sadece senin bakış açın ters olduğu için sana herkes kaynana sever görünüyor.

Herşeye karışmak zorundalar burun sokmak zorundalar ama değil mi...
Eğer bi çocugu dünyaya getiriyorsanız anne baba olarak evet gerekeni yapmak zorundasınız,,
Ben şimdiki bu zihniyeti anlamıyorum oh ne güzel ya suya sabuna dokunmadan çocuk evlendiriyorlar

Sen yaşadıklarından örnek al işte..Birikimini yaparsın bol bol, tüm eşyalarını alırsın gelininin :9:

Hoş sen şuan çalıştığın için bile hayıflanıyorsun ( kendi evin kendi eşyaların için )..Nasıl birikim yapıcaksın bakalım evlatlarına..

Back
X