K.valideniz evlilik aşamasında size maddi olarak koltuk çıkmadığı için mi hak etti bu sözleri acaba?
Övünmek için falan söylemiyorum, "olması gereken budur" diye söylüyorum. Eşimle ben "evlenmek istiyoruz" diye ailelerimize bilgi verdiğimizde bu işin bütçesini, finansmanını kağıt üstünde yapmıştık zaten. Ve bir sponsor da yoktu hesaplarımızda, neden olsun ki? Evlenmeyi bilen, bi zahmet koltuğunu, tabağını, çanağını alacak güçte olacak Yok değilsen, peki kendi evini nasıl geçindireceksin o zaman?
Ben şu KK'ya üye olduğum zaman hayatıma girdi bu konsept.. Yani evlenen çiftlerin eşyasını, ıvırını zıvırını ailelerin alması. Benim sevişeceğim yatağı babamın alması gerekiyor falan, tuhaf..
Herkesin geleneği, göreneği başka da olabilir tabi. Karışmış olmayayım.. Bu benim doğrum..
Eğer aileler 20-21 yaşındaki henüz hayatta kendini kanıtlayamamış, ortaya somut bişeyler koyamamış insanları ite kaka evliliğe motive ediyorsa, o zaman beklenebilir belki finansman sağlamaları.
Neyse ben asıl şu yukarıdaki lafa yorum yapacaktım..
Hayvanlar bile mi yapıyor o kadarını..
Benim eşim 1 yaşındayken ayrılmış anası-babası..
Ana da baba da başka yuvalar, başka hayatlar kurmuş. Eşimin dedesi-ninesi olmasa eşim belki Çocuk Esirgeme'de, belki 2 ev arasında orada burada büyürdü..
O anne ki, 30 yaşına kadar oğlu için "uzaktan ağlamaktan" başka bişey yapmamış.
Gene de ne eşim ne ben annesi için şu yukarıdaki lafı etmeyiz..![]()
Ne kadar saçma düşünüyosunuz yatagınızı babanız alınca ne oluyor anlamadım ne kötülük var bunda eşyaları ailelerin birleşip alması eskiden beri olan bişey ama nedense sizin gibi düşünen günümüz zihniyetleri yüzünden artık ailelerinde işine gelir oldu bu durum