- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
sevdem allah aşkina herkesı kendın gıbı zannetme.... ben verdım anahtarı 3sene oldu hıc pişman olmadım ve olmamda.... benım evım onun evı, onun evı benım evım......
rabbim kimseyi pişman etmesin ama en küçük şeyde sorun çıkarırsam iki haftada dile gelirsem ya evi ayrı yolu ayrı iki haftada ne kadar seni çileden çıkarabilirki bu kadar dile geldin... ben ilk etapta en güzel şekilde saygımıda gösteririm güvenirimde anahtarımıda veririm ne yapacak ya kadın belki yolu oraya düşecek oğlumun evi diye açıp girecek bi su içip çıkacak belki yemek yiyecek ne kadar güzel... ne olabilir koltuklarımı tırmalıcak neye zarar verebilir kiii.... dağınıklık olabilir çalışıyoruz sonuçta onuda anlar diye düşünüyorum ben evim dağınık diye krizlere girmezsemmm:)))))))))))))))))))))))
yoko kadar da uzun boylu değil. vermem anahtar falan.

ancak haber verir, evde biri varsa gelir oturur hizmetini görür gider. (haber vermesini isteme sebebim de şudur: müsait olmayabilirim, başka misafirim olabilir, o gün canım bişey yapmak istememiştir ev savaş alanı gibidir vs vs. he neredeyse 15 sene oldu, 15 defa anca arayarak gelmişti, hep çat kapı gelir ama olsun. lafımı sokarım ben de "haberimiz olsaydı daha iyi ağırlardık" falan diye. gerçi duvara mı söylüyorum k.valideye mi belli değil.

Son düzenleme: