• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

ciden bunu meraktan sormuştum

siz sulşakabinin dışında mı kalıyorsunuz

o zaman etraf ılanır

banyonun içinde giyinik de insanın üstü ıslanır

annem de beni soyunuk yıkardı ben de oğlumu kendim önce yıkanıp sonra çağırırım yıkanır çıkarız

diğer arkadaşlar da yazsın hiç şimdiye kadar aksini düşünmek aklıma gelmemişti

hani türk filmlerinde vardır ya çamaşırlaır ile yıkananlar onlar hep dalga konusu olmuştur
Nesini anlamiyorsun. Oglumu kuvete sokuyorum ve disindayim. Bu sekilde yikiyorum. Ustumun islanmasi diye birsey yok. Cunku sort ve tisort var ustumde. Pacalarim islanmiyor korkma.

Sen oglunu yikarken soyun. Birsey mi dedik. Ne taktin soyunmayanlara. Soyunmuyorum kardesim anla. Anla.

Sırtı ağrıdığı için göğsünü açan tırnağı acıdı diye neresini açar Allah bilir. Valla sen haklısın kardeşim evladıda olsa insan göğsünü gere gere krem sürdürmez

anasından göbek bağını koparamamış adamların bi de evlenmeye kalkışmalarına ayar oluyorum .. evlenme arkadaşım madem öyle ,sen ,anan ve memeleri saçma sapan hayatınıza devam edin .. elin kızını niye alıp da hayatını mahvediyosun .. yaaa o yaşta bi kadını salonun ortasında o halde düşündüm de midem bulandı arkadaş ..
Iyyy, nasıl da sarkık sarkıktır bir de, bu kaynanalar çok affedersin de alenen koca aranıyor, başta koca olmayınca sapıtıyorlar böyle. Küçücük çocuk mu bu yanında memeler fora geziyorsun? Ben banyoya girerdim, çıkmadan küçük kuzenimi de sokar öyle yıkardım beraber yıkanır çıkardık, ama şimdi 14 yaşında gelmiş koca kız, o zaman eskiden de beni çıplak görüyordu deyip beraber çıplak yıkanmaya devam edelim? Şaka gibi insanlar görüyorum gerçekten.

Nesini anlamiyorsun. Oglumu kuvete sokuyorum ve disindayim. Bu sekilde yikiyorum. Ustumun islanmasi diye birsey yok. Cunku sort ve tisort var ustumde. Pacalarim islanmiyor korkma.

Sen oglunu yikarken soyun. Birsey mi dedik. Ne taktin soyunmayanlara. Soyunmuyorum kardesim anla. Anla.
Ayrıca ben anlamadım bir şeyi, giysiler ıslanırsa ıslansın ne var ki bunda? Ortalık ıslansın ne var, banyo ıslanmak için değil mi? ''Aman banyo yapalım ama yerler ıslanmasın!'' kaygısını yaşayan tek toplumuz yemin ediyorum. Üstümüze yemeğin salçalı sosu dökülmüyor, su ve şampuan köpüğü sıçrıyor. Islansa da giysi değiştirilir bir zahmet. Ya da bornoz giyilir, ya da sizin gibi şort ve bir gündelik penye giyilir. Tüylerle süslü Bülent Ersoy kostümü sanki...

takmadım, neden takayım nasıl oluyor dedim

küvet varmış anladım

Ya herşeyi geçtim tamam kadın düşüncesiz rahat eşimin buna karşı tavrı beni deli etti dün akşam suratımı astım gerekmedikçe konusmuyoruz bi de eşimin bi huyu var dediğim dediktir kirkgun konusma noldu demez içimde biriken daha çok şey var da hep sineye çektim şimdiye kadar aman ben kötü olmiyim boşverdim tavsiyeleriniz gbi ama artık doldum tastim olayda kadın bile o aksam bizden önce eşimin yengesi gelmiş ona surdurteydin deyince kv AA hiç aklıma gelmedi dedi ya acısı olan insan duramaz bile en kötü arar gelin sürün diye eşim kesinlikle ilgide abartıyor ve kadında bu durumdan hoşnut arıza yaratıp dediğini de başardı işte kötü düşünmek istemiyorum ama böyle o kadar ihtara rağmen söylediklerimi umursamadan o vaziyette hala toparlanmadan duruyorsa bnde art niyet ararım burda kv geçtim eşime sinirleniyorum olmadık yerde aşırı isguzarlik yapıyo otekininde canına minnet bn bunu eşimle nasıl tartisicam burda olay basit bir kıskançlık ama altında yatan çok sebebim var tipik kv kıskançlığı işte birsürü böle saçma şeyler var bunları anlatsam bana abartıyorsun dicek kadın kartlarını açık etmiyo ben ama dayanamiyorum artik
Valla edep denen bir şey var bu kadın edep yoksunu benim gözümde ben anneme bel fıtığı için merhem süreceğim zaman bile kadın kalçası görünecek diye eliyle örtmeye çalışıyor ki bu benim öz annem daha hic bir erkek evladi annemin bacağını görmüş değil değişiyor işte insandan insana

Iyyy, nasıl da sarkık sarkıktır bir de, bu kaynanalar çok affedersin de alenen koca aranıyor, başta koca olmayınca sapıtıyorlar böyle. Küçücük çocuk mu bu yanında memeler fora geziyorsun? Ben banyoya girerdim, çıkmadan küçük kuzenimi de sokar öyle yıkardım beraber yıkanır çıkardık, ama şimdi 14 yaşında gelmiş koca kız, o zaman eskiden de beni çıplak görüyordu deyip beraber çıplak yıkanmaya devam edelim? Şaka gibi insanlar görüyorum gerçekten.
benim kızdığım şey tamam hadi bak ensest duygu falan herneyse ana oğul böyle takılıyodunuz hep.. ama artık ailede farklı bi birey var ,o birey oğlunun karısı ,bir yabancı.. sen nasıl bir yabancının yanında o şekilde gezersin ,o kadının rahatsız olabileceğini nasıl umursamaz, oğlunun eşini ana oğul bir olup nasıl bu kadar yok sayarsınız ? yaşlı kadın ne var diyenleride gerçekten anlamıyorum ,belliki kadın sinsi.. sevgi ilgi ihtiyacını anlayabilirim ,ama sırf oğlunu her akşam eve getirip kendini kremletmek için bu kadar takla atan kadının ,oğlunun karısının rahatasız olabileceğini düşünemeyeceğine kimse beni inandıramaz.. edepsizlik arkadaş başka bişey değil.. ama oğlu da kendi gibi konusahibi kusurumuza bakmasın da ,en başta o yok saymış karısını

Ayrıca ben anlamadım bir şeyi, giysiler ıslanırsa ıslansın ne var ki bunda? Ortalık ıslansın ne var, banyo ıslanmak için değil mi? ''Aman banyo yapalım ama yerler ıslanmasın!'' kaygısını yaşayan tek toplumuz yemin ediyorum. Üstümüze yemeğin salçalı sosu dökülmüyor, su ve şampuan köpüğü sıçrıyor. Islansa da giysi değiştirilir bir zahmet. Ya da bornoz giyilir, ya da sizin gibi şort ve bir gündelik penye giyilir. Tüylerle süslü Bülent Ersoy kostümü sanki...
Agzin bal yesin ya ;)

benim kızdığım şey tamam hadi bak ensest duygu falan herneyse ana oğul böyle takılıyodunuz hep.. ama artık ailede farklı bi birey var ,o birey oğlunun karısı ,bir yabancı.. sen nasıl bir yabancının yanında o şekilde gezersin ,o kadının rahatsız olabileceğini nasıl umursamaz, oğlunun eşini ana oğul bir olup nasıl bu kadar yok sayarsınız ? yaşlı kadın ne var diyenleride gerçekten anlamıyorum ,belliki kadın sinsi.. sevgi ilgi ihtiyacını anlayabilirim ,ama sırf oğlunu her akşam eve getirip kendini kremletmek için bu kadar takla atan kadının ,oğlunun karısının rahatasız olabileceğini düşünemeyeceğine kimse beni inandıramaz.. edepsizlik arkadaş başka bişey değil.. ama oğlu da kendi gibi konusahibi kusurumuza bakmasın da ,en başta o yok saymış karısını

takmadım, neden takayım nasıl oluyor dedim

küvet varmış anladım
Ben de küvetin dışında kalıp yıkıyorum. Eski evimde küvet yoktu sadece duşakabin vardı yine yıkayabiliyordum aynı şekilde. Çok sıçrama olmuyor :)

Diğer arkadaşlar da yazsın Dediğiniz için yazayım dedim ;)

Bıktim bu kaynanalardan ,bende hamileyim oğlumu bekliyorum kaynana olucam ama asla boyle olmucam ne cektik ya herseye mi karisilir aģlanir benimki habire duygu sömürusu pesinde kocamda anakuzusu olunca olan bana oldu ,oluyor :(

Canım o onun annesi ne olacak göğsü açık geldiyse sen neden rahatsız oluyorsun kocan da mantıklı bir savunma yapmış bence lütfen empati yapalım biraz ilerde belki biz de kayinvalide olacağız hasta olacağız ilgi isteyeceğiz..vs anlayışlı olmak gerek büyütme

Valla sabahtan beri okuyorum yorum larınızı olumlu olumsuz teşekkür ederim herkese ben daha yeni üyeyim böyle saçma olaylarımi güvenip anlatacağım kimsem yok ama bu platformda olduğum için mutluyum en azından desteğiniz bile bi nebze rahatlattı başım stresten ağrıyor hala kusum o salonda ben mutfakta her tartışmada dayanamayıp gidip konuşan ben oluyodum ama bu sefer olmayacak öyle bişey gerçekten bu son damla oldu saçma olsun olmasın az çok derdimi anladınız olay kv memelerini aştı naparsa yapsın artık ne halt edim bu yaştan sonra kadına ayıp dersi vericek halim yok ya beni ilgilendiren eşim çok seviyorum onu ama o beni anlamak dahi istemiyor işin kolayına kaçıp konuşmamayi tercih ediyor kırildigimi ve benimde tepkimi kısaca beni farketmesi için daha ne yapmam lazım bilmiyorum inanin

Ya ensest misiniz Allah aşkına? Kazık kadar adamın yanında memelerini açıp gezmesini nasıl normalleştirebiliyorsunuz? Koluna sürülecek krem için ne diye memesini açıyor? Konu sahibi de soyunsun çıkarsın memeleri, oh paşazadenin yanında iki memeli etrafında fır dönüyor.
Ne varmış bunda da, eğer çok hastalanırsa zaten yıkayacakmış da... Aklı olan anne zaten çocuğunun önünde soyunmaz, çocuğun psikolojisini altüst etmeye ne hakkınız var? Asla unutamayacakları bir görüntü o ! Annemin sırtına krem sürmem gerekse annem memelerini açıp salona dalmaz, göğüslerini de teşhir etmez. Asla abimin yanında da çıplak dolaşmaz.
Oldu valla, anne yanında memeler fora gezmek normalse tüm akrabalar hasta olunca toplanıp soyunalım, orada herkes birinin annesi nasıl olsa.
Konu sahibi senin kaynana da sağlam bir meydan dayağı istiyor ya neyse. Yattığı yerden açacak kollarını, sırayla sürecek. En gerizekalı çocuklarlar bile yapabilir. Eşin de saftirik midir ''Anne oturduğun yerden kollarına krem süreceksin, gelemiyorum her akşam'' diyecek alt tarafı.
Senin işin çok zor bacım.
Siz düpedüz kv düşmanlığı yapıyorsunuz ortada bu kadar saldıracak hiçbir şey yok..ensest ne demek nasıl vardirdiniz işi oralara? Allah erkek annelerine yardım etsin bu ne böyle be

Valla sabahtan beri okuyorum yorum larınızı olumlu olumsuz teşekkür ederim herkese ben daha yeni üyeyim böyle saçma olaylarımi güvenip anlatacağım kimsem yok ama bu platformda olduğum için mutluyum en azından desteğiniz bile bi nebze rahatlattı başım stresten ağrıyor hala kusum o salonda ben mutfakta her tartışmada dayanamayıp gidip konuşan ben oluyodum ama bu sefer olmayacak öyle bişey gerçekten bu son damla oldu saçma olsun olmasın az çok derdimi anladınız olay kv memelerini aştı naparsa yapsın artık ne halt edim bu yaştan sonra kadına ayıp dersi vericek halim yok ya beni ilgilendiren eşim çok seviyorum onu ama o beni anlamak dahi istemiyor işin kolayına kaçıp konuşmamayi tercih ediyor kırildigimi ve benimde tepkimi kısaca beni farketmesi için daha ne yapmam lazım bilmiyorum inanin
yatak odasına geçtiğinizde en sexi iç çamaşırlarını giy,arkanı dönüp uyu ,bunu sürekli yap :D

Oğlu'da anasının bu çok saçma hareketine çokda normal birşeymiş gibi davranmış olmalarına anlam veremedim ?o_O 2 de .mide bulandırıcılar !!:63::63:

Canım o onun annesi ne olacak göğsü açık geldiyse sen neden rahatsız oluyorsun kocan da mantıklı bir savunma yapmış bence lütfen empati yapalım biraz ilerde belki biz de kayinvalide olacağız hasta olacağız ilgi isteyeceğiz..vs anlayışlı olmak gerek büyütme
Samimi misin ??memelerini açıp evli oğlunun karşısına oturacaksın yani sırf ilgi için...:S

Samimi misin ??memelerini açıp evli oğlunun karşısına oturacaksın yani sırf ilgi için...:S
Samimiyim , kadının yaptığı mükemmel bir hareket demiyorum ama bunda büyütecek hiçbir şey yok çünkü herkesin utanma anlayışı farklıdır. .ben mesela annemin bile yanında yarı çıplak olmayı dahi sevmem ama bir kuzenim var 15 yasinda genc kızdı kaplıcada bisürü kadının içinde anadan doğma yikanmisti yapı meselesi bence

Back
X