• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

Ilımlı ve olumlu dav

Samimiyim , kadının yaptığı mükemmel bir hareket demiyorum ama bunda büyüyecek hiçbir şey yok çünkü herkesin utanma anlayışı farklıdır. .ben mesela annemin bile yanında yarı çıplak olmayı dahi sevmem ama bir kuzenim var 15 yasinda genc kızdı kaplıcada bisürü kadının içinde anadan doğma yikanmisti yapı meselesi bence
Kadının kadına bile anadan uryan soyunması caiz değilken (dini konuya girmedim inşaallah)..peki anladım ne diyeyim...

Ilımlı ve olumlu dav

Samimiyim , kadının yaptığı mükemmel bir hareket demiyorum ama bunda büyüyecek hiçbir şey yok çünkü herkesin utanma anlayışı farklıdır. .ben mesela annemin bile yanında yarı çıplak olmayı dahi sevmem ama bir kuzenim var 15 yasinda genc kızdı kaplıcada bisürü kadının içinde anadan doğma yikanmisti yapı meselesi bence
kaplıca da yıkanan 15 yaşındaki çocukla ,annesinin yanında çıplak dolaşan bi kız evlatla ,oğlu ve gelinin yanında memelerini gereksiz açan ,uyarınca umursamayan ve bunu kasten yapan bi kadını bir mi tutuyorsunuz ?

kaplıca da yıkanan 15 yaşındaki çocukla ,annesinin yanında çıplak dolaşan bi kız evlatla ,oğlu ve gelinin yanında memelerini gereksiz açan ,uyarınca umursamayan ve bunu kasten yapan bi kadını bir mi tutuyorsunuz ?
Kardesim yapı meselesidir diyorum anlatamiyor muyum? Üstelik o onun oğlu oğlu ne var bunda istersen bi de döv kadını

Kardesim yapı meselesidir diyorum anlatamiyor muyum? Üstelik o onun oğlu oğlu ne var bunda istersen bi de döv kadını
karşısındaki de gelini ,oğlunun karısı.. durduk yere koluna merhem sürülürken memelerini açıp salonun ortasına gelmesini oğlu ne var bunda diyerek açıklamak da bi garip :KK70: biliyoruz oğlu olduğunu ,kaynı demedik zaten :KK70:yapı meselesini tartışıyoruz ayrıca ,kadının sinsi ve edepsiz bi yapısı varmış,gelin rahatsız olduğunu belirtince umursamamış,koluna merhem sürülecekken memesini açmış,bu merhem işlemini yapacak bi yenge varken özellikle erkek evladı beklemiş vs vs ..

Ya herkesin kendi düşüncesi me diyim rahata kardeş konunun alt mesajına inemediler kv memelerini en artık sinir geldi gülüyorum
karşısındaki de gelini ,oğlunun karısı.. durduk yere koluna merhem sürülürken memelerini açıp salonun ortasına gelmesini oğlu ne var bunda diyerek açıklamak da bi garip :KK70: biliyoruz oğlu olduğunu ,kaynı demedik zaten :KK70:yapı meselesini tartışıyoruz ayrıca ,kadının sinsi ve edepsiz bi yapısı varmış,gelin rahatsız olduğunu belirtince umursamamış,koluna merhem sürülecekken memesini açmış,bu merhem işlemini yapacak bi yenge varken özellikle erkek evladı beklemiş vs vs ..

Güldüm süper bi espri. .ben de zaten ona takıldım gelin niye rahatsız oluyor ilk defa mi meme görmüş? Bence kaynanaya gıcık bahane arıyor eleştirmek için bu kadar basit

Siz düpedüz kv düşmanlığı yapıyorsunuz ortada bu kadar saldıracak hiçbir şey yok..ensest ne demek nasıl vardirdiniz işi oralara? Allah erkek annelerine yardım etsin bu ne böyle be
Ne kv düşmanlığı ben evli değilim bir şey değilim. Kendi annem abimin yanına çırılçıplak gelse ağzıma geleni sayar odadan kovarım.

Ya herkesin kendi düşüncesi me diyim rahata kardeş konunun alt mesajına inemediler kv memelerini en artık sinir geldi gülüyorum
yapısı bu diyebilmek ne bileyim yaaa,çok fazla kolaya kaçmak ,kayınvalideye kayınbabaya vs saygıyı konuşurken evladın karısına saygı hep es geçiliyor .. kadın karşısındaki bi başka kadının gereksiz çıplaklığından rahatsız olmuş ,bunu anlamak neden bu kadar zor ki ? tatlım sen gitme kayınvalidene ,oğlu kremlesin artık napalım :D ama bak bu küsme işi için önerimi göz ardı etme :D :D

Ne kv düşmanlığı ben evli değilim bir şey değilim. Kendi annem abimin yanına çırılçıplak gelse ağzıma geleni sayar odadan kovarım.
arkadaşımız azıcık hassas bu konuda ,az evvel benim de biraz daha ileriye gitsem konu sahibinin kayınvalidesini dövebileceğimi iddia etti ,bi de döv kadını diyo bana :D :D

Sen de haklısın kardeşim ne diyim konu artık baya saptirildi aslına bakarsan
yapısı bu diyebilmek ne bileyim yaaa,çok fazla kolaya kaçmak ,kayınvalideye kayınbabaya vs saygıyı konuşurken evladın karısına saygı hep es geçiliyor .. kadın karşısındaki bi başka kadının gereksiz çıplaklığından rahatsız olmuş ,bunu anlamak neden bu kadar zor ki ? tatlım sen gitme kayınvalidene ,oğlu kremlesin artık napalım :KK70: ama bak bu küsme işi için önerimi göz ardı etme :KK70: :KK70:

Güldüm süper bi espri. .ben de zaten ona takıldım gelin niye rahatsız oluyor ilk defa mi meme görmüş? Bence kaynanaya gıcık bahane arıyor eleştirmek için bu kadar basit[/QUOilk defa meme görmemiştir de , merhem için oğluna memesine açan kayınvalide tablosunu ilk defa görmüş olabilir ,zira burda yüz kadından doksanı da ilk defa böyle bi tabloyu duydu ... valla arkadaşım biz şaşırdık iğrendik saçmaladığı kanısına vardık .. sen normal diyorsan normaldir ne diyelim D:

benim kızdığım şey tamam hadi bak ensest duygu falan herneyse ana oğul böyle takılıyodunuz hep.. ama artık ailede farklı bi birey var ,o birey oğlunun karısı ,bir yabancı.. sen nasıl bir yabancının yanında o şekilde gezersin ,o kadının rahatsız olabileceğini nasıl umursamaz, oğlunun eşini ana oğul bir olup nasıl bu kadar yok sayarsınız ? yaşlı kadın ne var diyenleride gerçekten anlamıyorum ,belliki kadın sinsi.. sevgi ilgi ihtiyacını anlayabilirim ,ama sırf oğlunu her akşam eve getirip kendini kremletmek için bu kadar takla atan kadının ,oğlunun karısının rahatasız olabileceğini düşünemeyeceğine kimse beni inandıramaz.. edepsizlik arkadaş başka bişey değil.. ama oğlu da kendi gibi konusahibi kusurumuza bakmasın da ,en başta o yok saymış karısını
Bence de. Bir de sana ne o benim annem demiş. İyi o zaman ana oğul soyunun sabaha kadar birbirinizi kremleyin. Tövbe estağfurullah ya.

Biz doğum yapınca neden bakması için ille annemizi istiyoruz, babalar baksın o zaman ped falan taksın ne de olsa babamız, böyle bir saçmalık olabilir mi yaa, herşeyin bir yolu yordamı var

Ben.babannem de böyle, amcamlara kalmaya gitmiş banyoya girmiş amcamı çağırıyomus gel sırtımı kesele diye, yengemde bunu bir güzel azarlamış elin ayağın tutuyo hasta değilsin bu nedir diye,

Verdiğim örnek bile yersiz yani, doğum gene önemli bir durum hele sezaryense bildiğin ameliyat,burdaki durumu adla karşılamaz

Biz doğum yapınca neden bakması için ille annemizi istiyoruz, babalar baksın o zaman ped falan taksın ne de olsa babamız, böyle bir saçmalık olabilir mi yaa, herşeyin bir yolu yordamı var

Ben.babannem de böyle, amcamlara kalmaya gitmiş banyoya girmiş amcamı çağırıyomus gel sırtımı kesele diye, yengemde bunu bir güzel azarlamış elin ayağın tutuyo hasta değilsin bu nedir diye,
göbek bağı arkadaşım inan göbek bağı ,kesmiyo kadınlar göbek bağını .. evladın da olsa artık evlenmiş ve yeni bir ailesi var ,o ailenin kurallarına göre hareket etmeliyim ,o ailenin kadınının hoşuna gitmeyecek davranışlardan kaçınmalıyımı düşünmek yerine ne var evladımdır ben onun anasıyım vari sinsi sinsi yaptırımları sürdürüyorlar .. olay bu kadar masum değil ,nasıl görünmüyo ,bak en hafifi kadının kocasıyla arasını açtı ,bu gece küs yatacak ..

Back
X