• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

konu aslında sadece kaynvalidenin çıplak dolanması da değil ,gelini yoksayması ,oğlunu bu işe alet etmesi ,evli bir çiftin durduk yere arasının açılıp ,soğuması ..

Yani anne oğul arasına tabikide girmeye hakkım yok onun da farkındayım öpsün bağrına bassın rahatsız etmez evlat sonuçta ama bu artık kirk yaşında evli adam ya azcık sınırlarını bilsin ha bilmiyorsa da buna evlat bi dur desin ama nerdee olayı dramatize edip sineye çekiyor çünkü o da ilk gördüğünde şaşırdı bişi demedi

göbek bağı arkadaşım inan göbek bağı ,kesmiyo kadınlar göbek bağını .. evladın da olsa artık evlenmiş ve yeni bir ailesi var ,o ailenin kurallarına göre hareket etmeliyim ,o ailenin kadınının hoşuna gitmeyecek davranışlardan kaçınmalıyımı düşünmek yerine ne var evladımdır ben onun anasıyım vari sinsi sinsi yaptırımları sürdürüyorlar .. olay bu kadar masum değil ,nasıl görünmüyo ,bak en hafifi kadının kocasıyla arasını açtı ,bu gece küs yatacak ..

İnan burda gelinin ne düşündüğüne en son takıldım ben, açıkçası bana bunama alametlerini hatırlattı, çünkü normal bir kadın hareketi değil,Alzheimer hastası bir teyzemiz böyle olur olmadık yerde soyunur gelirdi falan neyse...

Hiç meme görmedi sanki işi ayrı bir komik, bende çok meme gördüm ama emzirirken istemedim yani annem ya da kV bana baksın,onlarda da var diye löngür löngür gezmedim

Merhabalar iki senedir evliyim. Kayinvalimle yakın oturuyoruz. Şikayetim sürekli kendini ilgi odağı haline getirmek istemesi. Bunu artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum. İki gündür boynum kollarım ağrıyor boyun fıtığı var bnde diyip durdu. Doktor da kollarda kireçlenme var demiş kadın gene tabi bildiğini soluyor krem fln vermiş doktor her akşam eşim gidip kremlerini sürüyor ilk akşam yemeğe gittik kremi sürelim diye elleri göğsünde çırılçıplak salona girdi şok oldum sırtına surulmuyor bu ilaç sonuçta bari bi fanile giyseydin dedim rahatsız oldum çünkü hiç cevap bile vermedi ertesinde eşim gitti ama içim içimi yedi dün dedim ağrısından belki farkında olmadan yapmıştır diye yok ya gene aynı anne bişi giysen böle tutulursun tabi diyorum kadın sallamıyor bile en sonunda surat astım noldu hasta mısın diyo bide çıkışta artık eşime patladım rahatsız olduğumu söyledim üstünün yanında çıplak olması konusunu. O benim annem rahatsızlaninca bile yikicam onu ben dedi aynı şey değil bnce o zaman acil durumda eyvallahta şimdi ortada aciliyeti bişi yok keyfi göğüslerini resmen teşhir ediyo bnce ve ben gerçekten sinir oldum konuyu neden bu kadar abartıyorum bilmiyorum belki okuyana saçma gelebilir ama bu krem sürme işi zaten onunda yapabileceği bişi evi her dk geleni gideni var o son akşam yengesi gelmiş eşimin onu surdurtseydin dedi eşim AA hiç aklıma gelmedi diyo bi de acısı olan insanin aklına gelmez mi ya bnce kesinlikle ilgi için yapiyor her akşam eşim gidip akşamın bi vakti kremi sürmeye gidiyor hemde acilileti yokken gerçekten olaya objektif bir yoruma ihtiyacım var olayı abartıyor muyum yA da bu saçma şeylerden kendimi nası uzak tutmaliyim yardımcı olun ltf yorum yazarsanız sevinirim

Hani bir yastan sonra bebege donusur insan derler ya al iste ornegi...
Ya simdi bosver onun cirilciplak gelmesini falan,zaten o cok yanlis ondan bahsetmiyorum bile ama esin de ne yapsin,bu kadin sonucta onu dogurmus buyutmus diyemiyor bir sey....

Benim babannem kimi görse kukusuna ağda ister 3 kere göz göze gel kafi, ben kocama diyemedim hamile iken,anneme diyemedim,Allah elden ayaktan düşürmesin
Alzheimer mı ? gerçi az önce de oğlundan kese istemişti bu kadın .. ıyyy o ne beee,arkadaş eskinin kadınları cidden çok arsız ,bunun kayınvalideliği ,anneliği teyzeliği yok.. ciddi ciddi çekinmiyorlar mahrem konuşmalardan isteklerden dürtülerden .. bir şey deyince de ben yaşlıyım ayağına yatıyorlar ,saygı duyamıyorum yaaa :(

ayip denen bisey var ya.. Oglu da olsa insan biraz cekinir, utanir.. Normal olan budur.. Karsinda ki afedersin esek kadar adam.. Oglun da olsa ne aciyon orani burani.. Tamam bir mecburiyet olur ana ogulun ogul ananin altinida temizler gerekirse amma velakin burda bir mecburiyet olmamasina ragmen kadin hic sıkılmadan acmis masallah.. Bu bana gore cok yanlis.. Olmamasi gereken bisey..

Yani anne oğul arasına tabikide girmeye hakkım yok onun da farkındayım öpsün bağrına bassın rahatsız etmez evlat sonuçta ama bu artık kirk yaşında evli adam ya azcık sınırlarını bilsin ha bilmiyorsa da buna evlat bi dur desin ama nerdee olayı dramatize edip sineye çekiyor çünkü o da ilk gördüğünde şaşırdı bişi demedi
klasik türk erkeği,eğer uyarırsa anasını ezdirmiş olacağı empoze edilmiş çünkü

Alzheimer mı ? gerçi az önce de oğlundan kese istemişti bu kadın .. ıyyy o ne beee,arkadaş eskinin kadınları cidden çok arsız ,bunun kayınvalideliği ,anneliği teyzeliği yok.. ciddi ciddi çekinmiyorlar mahrem konuşmalardan isteklerden dürtülerden .. bir şey deyince de ben yaşlıyım ayağına yatıyorlar ,saygı duyamıyorum yaaa :KK43:

Eski yeni değil de cidden mizaç anneannem insanın gözünün içine bakamaz babannem az öncede yazdığım gibi teyze nasılsın desen bana ağda yap der utanmaz

arkadaşımız azıcık hassas bu konuda ,az evvel benim de biraz daha ileriye gitsem konu sahibinin kayınvalidesini dövebileceğimi iddia etti ,bi de döv kadını diyo bana :KK70: :KK70:
espri anlayışına bayıldım ya ne komiksin ahahaha
ben kadının yaptığına normal demedim ama sizin gibi ııyyy çık iğrinç !! denecek de bişey değil.. sanırsın Avrupada büyümüşler

Son düzenleme:
Canım ben normal deme

espri anlayışına bayıldım ya ne komiksin ahahaha
ben kadının yaptığına normal demedim ama sizin gibi ııyyy çık iğrinç !! denecek de bişey değil.. sanırsın Avrupada büyümüşler
memeyi açıp oğulun gelinin karşısına geçmeyince hooop avrupalı :D yemin ediyorum kafa pırıl pırıl :D

kendi söylüyo bi de katıla katıla gülüyor :) bu kadar hassas olmanızı oraya bağladım ancak bi hassaslık bi çıtkırıldım edalar :KK45:
bu gülme efekti sitenin kendisine ait,yani ben gülme işareti yapınca direk çıkıyor .. ama ben ciddi ciddi eğleniyorum senin kafaya , belki avrupalıyım ya ondandır , hahhahahah diye gülmeyeyim ama şanıma yaraşmaz ehu ehu ehu :D sahi hani ana oğul ya ,annenin namahrem bir yerini oğluna açmasını normal karşılıyorsan babanın da örneğin beline krem sürülecekken donunu indirmesini normal karşılar mısın ? bak ikisi de aynı ,karşı iki cins ,bu sefer baba _ kız :D

Back
X