Kayinvalidemin ilgi için yaptıklari

Merhabalar iki senedir evliyim. Kayinvalimle yakın oturuyoruz. Şikayetim sürekli kendini ilgi odağı haline getirmek istemesi. Bunu artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum. İki gündür boynum kollarım ağrıyor boyun fıtığı var bnde diyip durdu. Doktor da kollarda kireçlenme var demiş kadın gene tabi bildiğini soluyor krem fln vermiş doktor her akşam eşim gidip kremlerini sürüyor ilk akşam yemeğe gittik kremi sürelim diye elleri göğsünde çırılçıplak salona girdi şok oldum sırtına surulmuyor bu ilaç sonuçta bari bi fanile giyseydin dedim rahatsız oldum çünkü hiç cevap bile vermedi ertesinde eşim gitti ama içim içimi yedi dün dedim ağrısından belki farkında olmadan yapmıştır diye yok ya gene aynı anne bişi giysen böle tutulursun tabi diyorum kadın sallamıyor bile en sonunda surat astım noldu hasta mısın diyo bide çıkışta artık eşime patladım rahatsız olduğumu söyledim üstünün yanında çıplak olması konusunu. O benim annem rahatsızlaninca bile yikicam onu ben dedi aynı şey değil bnce o zaman acil durumda eyvallahta şimdi ortada aciliyeti bişi yok keyfi göğüslerini resmen teşhir ediyo bnce ve ben gerçekten sinir oldum konuyu neden bu kadar abartıyorum bilmiyorum belki okuyana saçma gelebilir ama bu krem sürme işi zaten onunda yapabileceği bişi evi her dk geleni gideni var o son akşam yengesi gelmiş eşimin onu surdurtseydin dedi eşim AA hiç aklıma gelmedi diyo bi de acısı olan insanin aklına gelmez mi ya bnce kesinlikle ilgi için yapiyor her akşam eşim gidip akşamın bi vakti kremi sürmeye gidiyor hemde acilileti yokken gerçekten olaya objektif bir yoruma ihtiyacım var olayı abartıyor muyum yA da bu saçma şeylerden kendimi nası uzak tutmaliyim yardımcı olun ltf yorum yazarsanız sevinirim

Memesini açtı diye bu ne tepki anlamadım. Eşin haklı
Hastalansa yıkayacak
Eviniz yakınmış bi krem sürüversin
Sen gitmek zorunda değilsin. Eşin gidip bakımını yapsın

Benim annem hasta
Erkek kardeşim mecbur kalınca yıkıyor da üstünü de soyuyor altını da temizliyor
Kayınvalidenin öyle bir düşkünlüğü yokmuş neden bi sütyen giymediğini anlamadım ama yine de cok büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum

Kayınvalidelerden nefret ediyor olabilir miyim?
EVVETTTT!!

Merhabalar iki senedir evliyim. Kayinvalimle yakın oturuyoruz. Şikayetim sürekli kendini ilgi odağı haline getirmek istemesi. Bunu artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum. İki gündür boynum kollarım ağrıyor boyun fıtığı var bnde diyip durdu. Doktor da kollarda kireçlenme var demiş kadın gene tabi bildiğini soluyor krem fln vermiş doktor her akşam eşim gidip kremlerini sürüyor ilk akşam yemeğe gittik kremi sürelim diye elleri göğsünde çırılçıplak salona girdi şok oldum sırtına surulmuyor bu ilaç sonuçta bari bi fanile giyseydin dedim rahatsız oldum çünkü hiç cevap bile vermedi ertesinde eşim gitti ama içim içimi yedi dün dedim ağrısından belki farkında olmadan yapmıştır diye yok ya gene aynı anne bişi giysen böle tutulursun tabi diyorum kadın sallamıyor bile en sonunda surat astım noldu hasta mısın diyo bide çıkışta artık eşime patladım rahatsız olduğumu söyledim üstünün yanında çıplak olması konusunu. O benim annem rahatsızlaninca bile yikicam onu ben dedi aynı şey değil bnce o zaman acil durumda eyvallahta şimdi ortada aciliyeti bişi yok keyfi göğüslerini resmen teşhir ediyo bnce ve ben gerçekten sinir oldum konuyu neden bu kadar abartıyorum bilmiyorum belki okuyana saçma gelebilir ama bu krem sürme işi zaten onunda yapabileceği bişi evi her dk geleni gideni var o son akşam yengesi gelmiş eşimin onu surdurtseydin dedi eşim AA hiç aklıma gelmedi diyo bi de acısı olan insanin aklına gelmez mi ya bnce kesinlikle ilgi için yapiyor her akşam eşim gidip akşamın bi vakti kremi sürmeye gidiyor hemde acilileti yokken gerçekten olaya objektif bir yoruma ihtiyacım var olayı abartıyor muyum yA da bu saçma şeylerden kendimi nası uzak tutmaliyim yardımcı olun ltf yorum yazarsanız sevinirim
Ne var ki bunda. Çocuğunuz varmı bilmiyorum ama yoksada allah nasip etsin. Iste ozmn anlarsınız. Benimde oğlum var bende böyle birsekilde karşısına çıkmadım ama gerek Olursa da hiç utanmam. Gayet normal bişey. Annesi yahu annesiiiiii

açsın ne var diyenlerin başında ben varım

o sizin mahrem anlayışınız

oğlum 5 yaşında giyinip soyunurum

bedenler arasındaki farkları görerek öğrenir

ilerleyen süreçte de yapay mahremiyet algısının kaynağını da öğrenir

meme bizde de var erkeklerde de

bir de merak ettim çocuğu kendiniz giyinikken mi yıkıyorsunuz; ben oğlumu yıkıyorum siz de yıkıyorsunuzdur diye düşündüm
Bu ne ya böyle. Çocukları sıkın küçücük yaşta mahrem deyin. Çocuk büyüyünce iki meme iki bacak gördümu sapık olsun. Tabiiki bizimde adabimiz var soyunup dokmuyoruz ama ilaç sürmek için kadın üstünü çıkarmış belkide kızı gibi görmüş. Ruh hastası gibi kıskançlık yapıyor. Mahremiyeti öğretmek istiyorsanız şu izlediğiniz dizileri ve tv programlarını hepten yasaklayin önce ozmn.

Bu ne ya böyle. Çocukları sıkın küçücük yaşta mahrem deyin. Çocuk büyüyünce iki meme iki bacak gördümu sapık olsun. Tabiiki bizimde adabimiz var soyunup dokmuyoruz ama ilaç sürmek için kadın üstünü çıkarmış belkide kızı gibi görmüş. Ruh hastası gibi kıskançlık yapıyor. Mahremiyeti öğretmek istiyorsanız şu izlediğiniz dizileri ve tv programlarını hepten yasaklayin önce ozmn.

valla ben sapık ilan edilmiştim; sosyal hizmetler kağıma gelecek sandım bir ara

bir de başka bir konu vardı dün

vajinusmus

hep korktum hiç kendi cinsel organıma bakmadım ellemedim diye yazmışdı konu sahibi

işte bu yasak ayıp vs nin sonucu bunlarrr

Konu tamamen icinde bulunulan kultur ve yapi meselesi. Bazilarimiz gayet rahat giyinip rahat gorunurken kimsenin yaninda memelerimizi cikarip emzirmeyiz degil mi? Ama ben koy yerinde tek odada soba yaniyor diye sulalesinin onunde hic sakinmadan memesini çıkarıp emziren de gordum, disarda kapali olup evde incecik beyaz atletle gobegine inmis memelerini sallaya sallaya gezen de. Bu bir gorme/yetisme meselesi. Hemen ahlaka ahlaksizliga baglamanin anlami yok.
Kadin kendince ustu batmasin, tekrar degistirmek zorunda kalmasiin diye boyle yapiyor olabilir. Ille art niyet aramaya gerek yok.

ayyyy şu kv nin memeleri devam mı hala yav vallahi içim kalktı :KK51:
Konuya yorumum ise son derece gereksiz bir hareket ve sinir edici :KK20:

Kola sürülecek krem için soyunmak ne alaka ?
Bir de bunu savunanlar olmuş .
İlgi için yapıyor işte .
Zorunlu olmadıkça ne gereği var ?

O kadın o memelerle oğlunu doyurdu. ne garip ya, benim kaynananda giyinir oğlunun yanında. Hiçte rahatsız olmadım ana ya bu. O yaşa kadar büyüt, besle, geceleri uykusuz kal, ömründen Ömür gitsin elin kızı bi krem sürmesine bozuk atsın. Sizin anneniz hastalansa kocan aynısını yapsa Ne hissedersiniz

Ciddi misiniz siz? Başka çaresi kalmaz banyo yaptırır filan anlarımda hiç gereği yokken eşek kadar oğlunun karşısına yarı çıplak çıkmak utanmazlıktan başka birşey değildir.
Kollarına krem sürmekte zor olmasa gerek. Konu sahibine katılıyorum ilgi çekmek istiyor.

Katılıyorum.Rezalet.

Normal diyenleri anlamıyorum gerçekten. Kremin sürülmesi göğüslerin açılmasını gerektirmiyor. Gereklilik olmadığı hald açmak nedir yahu? Bu biraz şeye benzedi. Dizim ağırıyor doktora gidip dizimi açarım dur bir de şu gömleğimi çıkarayım demem.

Anneside olsa mahremiyet denen sey var annesi oglundan utanmiyorsa bence kv herseyi yapar ben burda art niyet hissettim
Sanki vucudunu size gostermek istemis belkide o sizi kiskaniyordur
Hafi oyle olsa bile çıplak mı gelinir ya

Rabbim böyle evlat versin herkese imrendim valla.benim oğlumda böle olsun isterdim.o benim annem çıplakta olsa yı
O benim annem rahatsızlaninca bile yikicam onu ben dedi
bu sözü her erkek evlat sölemez.
Diğer taraftan öle çıplak gezmesi hoş değil kimse kimseyi çıplak görmek zorunda değil benimde midem almaz şahsen.

Back
X