A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
-
Kaynan işte yaw bazen bakıyorum acaba bizimki de böyle olucak mı diyorum.
Şimdi Allah Var Herşey çok mükemmel ama sadece gelin adayıyım. sanırım ondan Dolayı.:kedi:
canım o konuda oğlunun tepkilerine rağmen devam eden bir kayınvalideye sözlerin pek yerni bulur gibi gelmiyor bana....
dilerim o şekildede devam eder ama yüzdelik dilimlerde benimki gibiler daha ağır basıyoKaynan işte yaw bazen bakıyorum acaba bizimki de böyle olucak mı diyorum.
Şimdi Allah Var Herşey çok mükemmel ama sadece gelin adayıyım. sanırım ondan Dolayı.:kedi:
eşin dediklerini yapmıyosa rahatsız oluyosa problem yok demektir.bence 3 maymunu oyna boşyer konuşupta huzursuzluk çıkarma yine senin canın yanar.
`kaynana degilmi ya hepsi ayni iste
benimkide ayni ayri ulkelerde oldugumuz icin telde ve msnde soyler
sana benden bir tavsiye canim kafana takma umursama duyma cunku o kadin DEGISMEZ hic birzaman
sen gormemezlikten ve duymamazliktan gel baska cagren yok
Maalesef konuşmakla çözüleceğini düşünmüyorum bu sorunun. Çünkü kayınvalide mantığıyla değil, zaaflarıyla hareket ediyor.
Bende de "çocuklarına düşkünlüğü yüzünden tedavi görmüş" bir kayınvalide mevcut. Varın halimi siz düşünün.
Her ne kadar yüksek eğitimli, kültürlü biri olsa da konu çocukları oldu mu algı, mantık kalmıyor kadında.
Ee ne oluyor sen de bunalıyorsun bu tavırlardan, eşin de.
dilerim o şekildede devam eder ama yüzdelik dilimlerde benimki gibiler daha ağır basıyo
umarım sen şanslılardan olursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?