Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalidem beni çok kıskanıyor ilk zamanlar oğlunu kıskanması normal diye bakıyordum ama artık durum beni üzmeye başladı. Sürekli kıyaslama peşinde.
Geçen bayram hep birlikte yemek yerken oğlum karın mı daha güzel yemek yapıyor ben mi diye sordu, eşimde ikinizinde güzel yaptığı yemekler var. İkinizinde el lezzetini seviyorum dedi. Karın sana kızar diyemi böyle söylüyorsun dedi eşim uzatmadan kapattı. Eşim bana doğum günümde bir elbise almıştı onu giydim hep birlikte gezmeye gittik. Kayınvalidem durup dururken dedi ki oğlum sen benim gençliğimi az çok biliyorsun bu elbise o zamanlar bana daha çok yakışmazmıydı dedi ve bana dönüp sana pek yakışmamış giyme bidaha dedi. Benim gözlerim doldu eşimde yakışmazdı anne ben karıma yakıştırdım ona aldım artık böyle kıyaslamalar yapmanı istemiyorum dedi. Arkadaşlar lütfen bir fikir verin gerçekten çok üzülüyorum en çokta eşimin bu duruma düşmesine üzülüyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalidem beni çok kıskanıyor ilk zamanlar oğlunu kıskanması normal diye bakıyordum ama artık durum beni üzmeye başladı. Sürekli kıyaslama peşinde.
Geçen bayram hep birlikte yemek yerken oğlum karın mı daha güzel yemek yapıyor ben mi diye sordu, eşimde ikinizinde güzel yaptığı yemekler var. İkinizinde el lezzetini seviyorum dedi. Karın sana kızar diyemi böyle söylüyorsun dedi eşim uzatmadan kapattı. Eşim bana doğum günümde bir elbise almıştı onu giydim hep birlikte gezmeye gittik. Kayınvalidem durup dururken dedi ki oğlum sen benim gençliğimi az çok biliyorsun bu elbise o zamanlar bana daha çok yakışmazmıydı dedi ve bana dönüp sana pek yakışmamış giyme bidaha dedi. Benim gözlerim doldu eşimde yakışmazdı anne ben karıma yakıştırdım ona aldım artık böyle kıyaslamalar yapmanı istemiyorum dedi. Arkadaşlar lütfen bir fikir verin gerçekten çok üzülüyorum en çokta eşimin bu duruma düşmesine üzülüyorum.
Keşke uydurma olsaydı. Emin olun tanısanız, görseniz anlardınız ama allah kimsenin başına vermesinİlk kısım olabilir de ikinci örnek uydurma gibi geldi![]()
Devamını merak ettim aslında. Başka neler yapıyordaha neler varda çok uzun olur diye yazmadım. Üzüldüğüm konu eşim annesine kızınca üzülüyor bana birşey demiyor ama anlıyorum
İlk gelin sırf bu yüzden boşanmış gitmiş, kaynım eşim gibi yapmamış çünkü. Ben 2.yimİlk gelin misiniz genelde kayınvalideler ilkleri daa çok kıskanır ne kafası yaşıyolarsa eşinizin verdiği tepki çok yerinde olmuş siz eğer taktığınızı belli ederseniz dahada üstünüze gidecek umursamayın o anki neşenizi bozmayın bırakın o rahatsız olsun zamanla bırakacaktır diye düşünüyorum
1 yıl olacak işte. Uydurma diyenler oluyor ama bilen biliyor işteYa var boyle kaynanalar yeni mi evlisiniz benimkide şey demişti eşimin adı ali olsun. Aliş diye seslenmiştim. Dondu bana dediki ona bitek ben oyle seslenebilirim
Bende guldum gectim. Artik bisey demiyor ilk zamanlar oyleydi..
Evet kayın pederim yaşıyor. Gençliğin koskançlıktan o adamada az çektirmemişEnteresan bir kayınvalideniz var. Eşi hayatta mı? Sanırım eşinden göremediği ilgiyi oğlundan görmeye çalışıyor.
Kayınvalideniz oğullarını paylaşmıyor ozmn siz eşinize ılımlı davranın bu konuda fevri olursanız ters teper yavaş yavaş kendinize çekin mesafe koyun biranda yaparsanız daha farklı sıkıntılar çıkabilir Allah yardımcın olsunİlk gelin sırf bu yüzden boşanmış gitmiş, kaynım eşim gibi yapmamış çünkü. Ben 2.yim