Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu kafadayım. hem böyle olunca sizinde cvp vermenize gerek kalmıyo.. Eşiniz sizin yerine hallediyo :)Eşiniz sizi savunup ezdirmediği sürece sorun yok. He diyip geçin.
Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalidem beni çok kıskanıyor ilk zamanlar oğlunu kıskanması normal diye bakıyordum ama artık durum beni üzmeye başladı. Sürekli kıyaslama peşinde.
Geçen bayram hep birlikte yemek yerken oğlum karın mı daha güzel yemek yapıyor ben mi diye sordu, eşimde ikinizinde güzel yaptığı yemekler var. İkinizinde el lezzetini seviyorum dedi. Karın sana kızar diyemi böyle söylüyorsun dedi eşim uzatmadan kapattı. Eşim bana doğum günümde bir elbise almıştı onu giydim hep birlikte gezmeye gittik. Kayınvalidem durup dururken dedi ki oğlum sen benim gençliğimi az çok biliyorsun bu elbise o zamanlar bana daha çok yakışmazmıydı dedi ve bana dönüp sana pek yakışmamış giyme bidaha dedi. Benim gözlerim doldu eşimde yakışmazdı anne ben karıma yakıştırdım ona aldım artık böyle kıyaslamalar yapmanı istemiyorum dedi. Arkadaşlar lütfen bir fikir verin gerçekten çok üzülüyorum en çokta eşimin bu duruma düşmesine üzülüyorum.
Ayy hakaret edesim geldi kaynana na ama neyse çok gıcıkkkkkkkkkMerhaba arkadaşlar,
Kayınvalidem beni çok kıskanıyor ilk zamanlar oğlunu kıskanması normal diye bakıyordum ama artık durum beni üzmeye başladı. Sürekli kıyaslama peşinde.
Geçen bayram hep birlikte yemek yerken oğlum karın mı daha güzel yemek yapıyor ben mi diye sordu, eşimde ikinizinde güzel yaptığı yemekler var. İkinizinde el lezzetini seviyorum dedi. Karın sana kızar diyemi böyle söylüyorsun dedi eşim uzatmadan kapattı. Eşim bana doğum günümde bir elbise almıştı onu giydim hep birlikte gezmeye gittik. Kayınvalidem durup dururken dedi ki oğlum sen benim gençliğimi az çok biliyorsun bu elbise o zamanlar bana daha çok yakışmazmıydı dedi ve bana dönüp sana pek yakışmamış giyme bidaha dedi. Benim gözlerim doldu eşimde yakışmazdı anne ben karıma yakıştırdım ona aldım artık böyle kıyaslamalar yapmanı istemiyorum dedi. Arkadaşlar lütfen bir fikir verin gerçekten çok üzülüyorum en çokta eşimin bu duruma düşmesine üzülüyorum.
Wuuuuu. Harika bir cevap.Bir elbiseden gözün dolmasın, madem konuşman yasak(!) patlat kahkahayı. Gülmek de mi yasak?
Bunlar gerçekse hele 2.bölüm kadın hasta neyine gözün doluyor ki. Üstelik kocan senin yanındayken. Heee kocamın ilgisini daha çok çekeyim diyeyse bilemem.Merhaba arkadaşlar,
Başıma gelmese ben de inanmazdım çünkü çok saçma durum ama insanın başına gelince anlıyor :)Demek ben anlatsam kimse inanmayacak.
Eşim damacanayla su getirdi eve. Esim yere koymaya çalışıyor. Annesi elinden çekiyor " ver oğlum "
Eşimde " anne bırak ağır olur sana." dedi.
" oğlum bir damacanayı taşıyamayacaksam nerde kaldı benim karılığım ?
Baban beni böyle çit kırıldım alıştırmadı."
Not: ben ağır birşey kaldırıp indiremiyorum.( Liseye giderken verem hastalığı geçirdim). O arada o lafı soktu işte. Öz oğluna ben senin karından daha iyi karılık yaparımı ispatlamaya çalışıyor. Ne kadar acınası bir durum aslında.
Üzülecek ne var anlamadım.Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalidem durup dururken dedi ki oğlum sen benim gençliğimi az çok biliyorsun bu elbise o zamanlar bana daha çok yakışmazmıydı dedi ve bana dönüp sana pek yakışmamış giyme bidaha dedi.
Utanç verici...tek kelimeyle.Demek ben anlatsam kimse inanmayacak.
Eşim damacanayla su getirdi eve. Esim yere koymaya çalışıyor. Annesi elinden çekiyor " ver oğlum "
Eşimde " anne bırak ağır olur sana." dedi.
" oğlum bir damacanayı taşıyamayacaksam nerde kaldı benim karılığım ?
Baban beni böyle çit kırıldım alıştırmadı."
Not: ben ağır birşey kaldırıp indiremiyorum.( Liseye giderken verem hastalığı geçirdim). O arada o lafı soktu işte. Öz oğluna ben senin karından daha iyi karılık yaparımı ispatlamaya çalışıyor. Ne kadar acınası bir durum aslında.