Kayınvalidemin kıskançlığı

Kusura bakmayın da biraz uyduruyorsunuz gibi geldi bana sırf kadını kıskanç göstermek için çünkü hiçbir insan hele ki o yaşta bir kadın bu elbise bana daha çok yakışmaz mıydı, yok sana yakışmamış giyme falan demez hele ki oğlunun yanında onum tepki vereceğini bile bile. Hem nereden biliyor oğlunun aldığını. Çok saçma neyse ne eşiniz sizi savunuyorsa gülün geçin yahu

Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalidem beni çok kıskanıyor ilk zamanlar oğlunu kıskanması normal diye bakıyordum ama artık durum beni üzmeye başladı. Sürekli kıyaslama peşinde.
Geçen bayram hep birlikte yemek yerken oğlum karın mı daha güzel yemek yapıyor ben mi diye sordu, eşimde ikinizinde güzel yaptığı yemekler var. İkinizinde el lezzetini seviyorum dedi. Karın sana kızar diyemi böyle söylüyorsun dedi eşim uzatmadan kapattı. Eşim bana doğum günümde bir elbise almıştı onu giydim hep birlikte gezmeye gittik. Kayınvalidem durup dururken dedi ki oğlum sen benim gençliğimi az çok biliyorsun bu elbise o zamanlar bana daha çok yakışmazmıydı dedi ve bana dönüp sana pek yakışmamış giyme bidaha dedi. Benim gözlerim doldu eşimde yakışmazdı anne ben karıma yakıştırdım ona aldım artık böyle kıyaslamalar yapmanı istemiyorum dedi. Arkadaşlar lütfen bir fikir verin gerçekten çok üzülüyorum en çokta eşimin bu duruma düşmesine üzülüyorum.
Hiç konuştun mu neden böyle yapıyorsun diye ?

Allah aşkına niye gözleriniz doluyor. Ben olsam kahkahayı başardım çünkü çok komik bir durummm.

:KK57::KK57::KK57: Bunu gerçekten dedi mi nasıl bir kafa nasil bir aymazlık bu vallahi sinir oldum gece gece ya
Dedi evet ben Allaha biraktim zaten...
Daha neler neler var da diyorum ya Allaha biraktim bir yil olacak hic girusmuyorum.... tek bana mi yapmis derseniz kendi yengesinden dinleseniz bir de ben kendime sukur ettim...
Ne diyeyim canim benim Allah affetsin... rabbim hidayet versin ...

Ispatladı diyelim. Eşim ikna oldu annesinin benden daha iyi bir karı (!) olduğuna. Eee ne olacak sonra? Git başkasını bul demeye gelmiyor mu? Dilimin ucunu çok ağır bir cümle geliyor ama neyse.

Valla bilmiyorum da herhalde buna verilecek cevap seviye altından başka bir şey olamaz zaten...Alllahım sabır versın

Merhaba arkadaşlar,
Kayınvalidem beni çok kıskanıyor ilk zamanlar oğlunu kıskanması normal diye bakıyordum ama artık durum beni üzmeye başladı. Sürekli kıyaslama peşinde.
Geçen bayram hep birlikte yemek yerken oğlum karın mı daha güzel yemek yapıyor ben mi diye sordu, eşimde ikinizinde güzel yaptığı yemekler var. İkinizinde el lezzetini seviyorum dedi. Karın sana kızar diyemi böyle söylüyorsun dedi eşim uzatmadan kapattı. Eşim bana doğum günümde bir elbise almıştı onu giydim hep birlikte gezmeye gittik. Kayınvalidem durup dururken dedi ki oğlum sen benim gençliğimi az çok biliyorsun bu elbise o zamanlar bana daha çok yakışmazmıydı dedi ve bana dönüp sana pek yakışmamış giyme bidaha dedi. Benim gözlerim doldu eşimde yakışmazdı anne ben karıma yakıştırdım ona aldım artık böyle kıyaslamalar yapmanı istemiyorum dedi. Arkadaşlar lütfen bir fikir verin gerçekten çok üzülüyorum en çokta eşimin bu duruma düşmesine üzülüyorum.
Yuh artik diyorum

evet anne genç olsaydınız yakışırdı belkı ama Yaşlısın demelısın kalbınde yaşlı....

Back
X