- 27 Temmuz 2021
- 165
- 165
- 33
- Konu Sahibi Mor lahana
-
@Corpse Bride Siz Victor Van Dort'a kavuştuğunuzda kayınvalidenize hiç gitmeyin, ama asla gitmeyin, karşınızdaki ana baba evladı değil çünkü, ağaç kovuğundan çıktı
Ne diyosun sen ya. Yorum yapmak için yapmaGitme Allah aşkına gitme.. Bezdirmişsin zaten insanları
Hakaretmi etmişim? Nerde?
Bakın ben istediğimi istediğim yere yazarım veya alıntılarım. Hakaret içermediği sürece herkes yapabilir bunu. Uzun zamandır burayı takip ettiğinize göre biliyor olmanız gerekir.Bakin size gore ayda bir az olabilir bunu dogru bulmaz, elestirebilirsiniz kabul ederim ama tanimadiginiz insanin hayirli mi hayirsiz mi oldugu yorumunu yapmak düşmez, lutfen.
Ha size gore hayirsiz da olabilir illa yorum yapacagim diyorsaniz beni alintilamadan hayirsizlik kriterlerinizi yazabilirsiniz.
Bakın ben istediğimi istediğim yere yazarım veya alıntılarım. Hakaret içermediği sürece herkes yapabilir bunu. Uzun zamandır burayı takip ettiğinize göre biliyor olmanız gerekir.
Hakaret etmedim, veya sizin hakaret algınız farklı orasını bilemem.
Maşallah maşallah bu üslupla kayınvalide sizi iyi çağırıyor. Burda size her türlü tepki geleceğini bilerek konu açmalıydınız. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.Ne diyosun sen ya. Yorum yapmak için yapma
TamamHayirsiz hakaret bence evet. Faydasiz işe yaramaz demektir. Kafaniza gore herkese sallayamazsiniz, bana sallasaniz neyse ben buradayim ama anonim bile olsak eşime ASLA. sizi gormezden geliyorum bir daha bana yazmayin nereye isterseniz oraya yazin.
Deftere not edin ama her gittiğinizde, sayılar şaşmasıngelecekteki eşim anneme ne kadar giderse ben de onunkine o kadar gideceğim canım, sonuçta ben de ağaç kovuğundan çıkmadım
Bu da yeni moda. Herkese açık platforma konu açıyor sonra işine gelmeyenleri azarlıyorNe diyosun sen ya. Yorum yapmak için yapma
Aynen şaşkınlık içindeyim. İnsanlar böyle durumlarda biraz ikilemde kalır. Farklı düşünceleri, tepkileri okur ona göre kendi yanlışınıda anlar.Bu da yeni moda. Herkese açık platforma konu açıyor sonra işine gelmeyenleri azarlıyor
Geçen bir konu vardı kadın eşi hakkında bir sürü şey yazdı. Konuya bakınca kadına hak veriliyor gibiydi, sonra eşi başka bir üyelikle geldi, neler anlattı neler. Herkes şok oldu, adam kanıtladı bide yazdıklarını görsellerle. O yüzden artık böyle konulara tek taraflı bakmama kararı aldım. Hep mi kayınvalide kötü?Aynen şaşkınlık içindeyim. İnsanlar böyle durumlarda biraz ikilemde kalır. Farklı düşünceleri, tepkileri okur ona göre kendi yanlışınıda anlar.
Bazı konular tam tersi sadece destek bulmak için açılıyor diğer yorumcuları tersleyip streslerini atıyorlar.
sizin için matematik gerektirecek kadar komplike bir durum sanırım gitme sıklığını anlayabilmek. üzüldüm sizin adınızaDeftere not edin ama her gittiğinizde, sayılar şaşmasın
Üzülme sakın, matematikten daha zor şeyler yapıyorum ben günlük rutinimdesizin için matematik gerektirecek kadar komplike bir durum sanırım gitme sıklığını anlayabilmek. üzüldüm sizin adınıza
Siz ilk baştan kendi üslubunuza bakın lütfen.Maşallah maşallah bu üslupla kayınvalide sizi iyi çağırıyor. Burda size her türlü tepki geleceğini bilerek konu açmalıydınız. Herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.
Ayrıca istediğim konuya yorum yaparım.Kendinize gelin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?