- Konu Sahibi Kereminannesi22
-
Hakkaten ha nasil boyle bisey yapdinda ne demek. Bazi kaynanalar var ogluyla gelininin yatak odasini takip ediyor ya. Sizinkide korundugunuzdan emindi sanirim şok olduBırak ne hali varsa görsün yatakodamızada karışsınlar yok artık!eşine sordugunda nasıl böyle bişey yaptn diye cvp verse napcktı acab da nasl yaptgnı
Hiçbir şey yapmayacaksın. Eğer maddi açıdan ona bağımlı değilseniz (yeme içme bir demişsiniz), çocuğunuza da kendiniz bakacaksanız onu hiç ilgilendirmez. Bırakın tansiyonu bir düşsün bir yükselsin. Bu arada şu yeme içme bir olayını da en yakın zamanda ayırın. Siz ayrı bir evsiniz. Herhangi bir şekilde birbirinize bağlı olduğunuz sürece kendinde size karışma hakkı görecek.Selamün aleyküm kızlar kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz yememiz içmemiz bir bu sabah hamile olduğumu söyledim baya bozuldu surat astı daha daha sonra evime çıktım eşimi kenara çekmiş niye böyle bir şey yaptın demiş eşimde biz istiyoruz sen niye karışıyorsun sanki sen bakacaksın demiş sonra oğlana kim bakıyor demiş(annemle birlikte büyüttük şuan ben bakıyorum çalışmıyorum) eşimde sen hiç bakmadın ki demiş aradan 1-2 saat sonra tansiyonum düştü vs. Diye kıvranmaya başladı baktık hiçbir şeyi yok şimdi ne yapacağım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?