Merhaba ben siteye yeni üye oldum 3 yillik bir ilişkin var ve son 1 yildir da nisanliyim. KV nisanlim yanimda yokken firsat buldukça laf sokuyor saygimdan birşey diyemiyorum uslubunca cevap vermeye calisiyorum nisanlima şikayet etmekte istemiyorum. Mesela gecen ay aileden izin alirlar ve tatile ciktik orada iki ayakkabi aldim ve kv görünce taaa niye iki tane diye tepki verdi.Birde sürekli olarak beni eltimle karsilastiriyor. O senden daha güzel konusuyor.O oğlumun tabagina da kahvaltida yemek koyuyor sen yapmiyorsun. O şöyle o boyle bitmiyor. Bir de alisverise cikiyoruz eve geliyoruz kv kayinpedere gelinden 50 lira borç aldim ver bana da veriyim diye para istiyor. Bu defa kayinpederim annen ne kadar aldi senden diye para cikardi bende biz annemle hallederiz lütfen sen karisma baba dedim kabul etmedim. Kv yalanci da cikarmak istemedim ama bu durumdan acayip rahatsiz oldum.Ne yapacagimi bilmiyorum.Boy kilo vs konusunda sürekli eltimle karsilastirilmak da beni çok rahatsiz ediyor. Bunun önüne nasil gecebilirim lütfen bana yardimci olun...