Kayinvalidemin Ogluma Düskünlügü

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
Selam Kizlar. Beni Öbür Konumdan Taniyanlar Vardir Belki.
kaynanam kendi cocugumu bana vermiyor kendi bakiyordu , bana sevdirmiyordu bile ,
bende en sonunda gorumcemede sinir olunca yine cocuk meselesinden kavga cikarmisdim.
bagirip cagirip , cocugu kendi evime alip kkapiyi kapatmisdim , artik bende kalacakti...
ama oyle Olmadi , kaynanam olcak o kadin gece gelip aldi yine oglumu,
gece uyandim 1 ara baktim yok , ciktim yukari uyandirdim dedim niye aldin
beni delirtmeyemi calisiyorsun ,
bu sefer tatli dille " ben onsuz uyuyamiyorum" ne yapayim olmuyor , olurum daha iyi alirsan dedi.
bende indim tekrar evime , ne yapicami bilmiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu nasıl bir şey böyle anlamadım
tamam insan torununa çok düşkün olabilir ama
sende annesin
sen de düşkünsün oğluna
en iyisi tatlı dille konuşman bence
anne seni iyi anlıyorum ama ben de oğlumu çok özlüyorum
o yanımda olmayınca huzursuz oluyorum
diye bir şeyler söyleyebilirsin belki işe yarar :26:

babaannesi uyuyamıyosa annesi nasıl uyuyabilir allah aşkına nasıl bi düşünce tarzı bu bence önlemini en kısa zamanında al eşin peki?

deli mi ne tövbe tövbe..

doğursun kendi bitane..

esimde bir sey yapamiyor malesef oda uzuluyor..

altlı üstlümü otoruyorsunuz evinize müdahalesi nasıl,, sürekli sizinle bir aradamı olmak istiyor oğluna karşı nasıl

bence kayınvaldenız bunamıs hatta cok afedersınız ama kafayı yemıs bu duskunluk degıl daha da otesı bır anne yuregı nasıl olurda bır baska anneyı yawrusundan gece yarısı kacırır gıbı alır gıder hangı mantıkla eger ona bakmıycak derecede dusmus ya da hasta olsanız belkı mantıklı gelebılırdı yardımcı olmk ıstemıs derdık tabı yınede bu habersız bı sekılde gelıp sızın yanınızdan almasını haklı gostermez!!

bu durumda kayınvaldenızın psıkolojık yardım gormesı gerekıyor ya da sız o evden ayrılacaksınız ve baska bıyere tasınacaksınız cunku bu kadın sıze rahat vermz arkadasım bebek buyuncede ona kendısıne anne demesı konusunda baskı yapacaktır ve cocuga annesı gıbı davranıp cocugun beynını sulandıracaktır bakın buna emın olun bunu yapacaktır kacın ordan uzaklasın!!

çocuğunuzla daha fazla zaman geçirin ve en küçük boşluğunuz da bile yanınız da olsun.
bu durum çocuğunuzuda etkiler. ciddi ciddi konuşun baktınız olmuyor o değil başkası baksın oğlunuza...

pardon? sana vermıyormu oğlunu?

sende uzulup orda bıraktınmı oğlunu.
neyse buyuk konuşmayayım.
:84:

Aynı evde oturuyorsan ya odanın kapısını kitliyceksin ya da ayrı eve çıkacaksın başka çaresi yok. Kayınvaliden yalnız hissediyor kendini herhalde psikolojik sorunları var besbelli psikolojik yardım alsın ama böyle giderse senin psikolojin bozulur o bakımdan bir an önce uzaklaşın onun evinden.Psikoloğa veya psikiyatriste yollayın kadını.Sizin evin anahtarını da değiştirin ne bileyim yani bu kadar basit önlemleri kendin düşünemiyor musun poupey çocuk gibisin hangi akla hizmet evlendin anne oldun anlamak mümkün değil maalesef. Sonra da gelip burda kaynanam çocuğumu vermiyor diye konu açıyorsun insanlar sana sayfalarca anlattı geçen konunda hala hiçbir ders almamışsın.

Son düzenleme:

altlı üstlümü otoruyorsunuz evinize müdahalesi nasıl,, sürekli sizinle bir aradamı olmak istiyor oğluna karşı nasıl
evet cnm altli ustluyuz , evimize bize herseyimize karisir , cekilmez bir kadindir , huysuz sey , birde oglumu benden aliyor.

böyle kayınvalidelerin yüzünden insanların huzuru bozuluyor ve malesef böyle psikopatlar yüzünden biçok aile yok oluyorrr, kafayı yemiş bunlar yaaa valla sinirlerim bozuldu

kocanın annesinin ciddi problemi var
böyle düşkünlük kendine de torununa da sana da zarar!
psikoloğa gitsin
odanın kapısını kilitle uyurken..

"ben onsuz uyuyamıyorum" ya tamam hani çok seviyor insan kıyamıyor da bu bağ çok sağlıksız. yardım alması gerek. yarın bir gün " torunum bende kalsın sen bi tane daha doğur" mu diyecek.

babaanne torun arasında onsuz uyuyamamak gibi bir bağ abuk geliyor bana. belki evladı hiç babaanne sevgisi görmeyen anneler "keşke benimki de ilgilense" diyecektir ama bu boyutta bir bağımlılık sakıncalı.

onsuz uyuyamamak sadece ebeveyn-evlat arasında olur. sen annesisin sen de de" annecim ben de oğlumsuz uyuyamıyorum".

bir de siz uyurken sizin eve girmek ne demek? hiç özel hayata saygı yok. neresinden tutsan yanlış.

Allah razı olsun bakıyor, bakmayan da var ama böyle bir sahiplenme olmaz.

yarın çocuk büyüyünce annesi kim bilmez. ü dstelik şımarık bir çocuk da olabilir. seneler sonra da sevmediği özelliği olunca torununda "benim yüzümden" demez "anasına çekmiş" der.

ya eşin ne diyor?

bi kere eşinin rahatsız olması gerek siz uyurken eve girmesinden. uyumuyor da olabilirsiniz karı-kocasınız. anne baba evlat özel başbaşa da kalmak istiyordur.

hiç normal değil. kadının acil bir uğraş bulması gerek. yok mu başka torunu?

söz konusu evladınız bilmem farkındamısınızz!!! onun babaanne kokusuna değil anne kokusuna ihtiyacı var...
üstelik evlat ile cömertlik olmaz...kimse alınmasın kimse kırılmasın diye düşünüp çocuğunuzu anne sevgisinden
mahrum etmeyin...torunu olmadan nasıl yaşıyorsa yine öyle yaşamaya devam edecek...siz bu tavrı göstermedikçe
ilerde hiç ayrı yapamayacak ki çocuğunuz da ondan ayrı yapamayacak...herkes torununu sevebilir bakabilir ama en kötü anne
bile olsa annenin yeri ayrıdır...baba olmasa bir tarafı eksik olur çocuğun ama anne sevgisi almadan büyüyen bir çocuk ne size
ne kendine ne de etrafına faydalı olmaz...lütfen bu duruma artık dur deyin..kaçıncı konu açışınız herkes size bunları anlatıyor
ama siz yine susup gelip burda konu açıyorsunuz...burda konu açmak yerine çocuğunuzu alın çocuğunuz ile vakit geçirin...
kimsede sizin çocuğunuza anne olamaz....kusura bakmayın çok katı konuştum ama burda konu sizin çocuğunuz...

BENCE KAYNANANIN YAPTIĞI SEVGİYLE FALAN UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOK.sevseydi bir çocuğu annesinden ayırmak kadar zalimce birşey olmadığını düşünüp asla böyle bir saçmalığa tenezzül bile etmezdi.onun yaptığı hem oğluna hem sana işkence çektirmekten başka bişey değil.eşin bu duruma nasıl seyirci kalıyor onu hi,ç anlayamadım.çocuğu gece gelip yanından alıyor evinin kapısı nasıl açılıyor duymuyorsun çocuğunu alıyor nasıl duymuyorsun onuda anlamadım.yukarıya çıkıyorsun çocuğu almadan nasıl aşağı inip yatıyorsun onuda anlamadım.rabbim o çocuğun yardımcısı olsun dilerim psikolojisi bozulmasın.kesinlikle oğlum için savaşırdım asla ona bırakmazdım.savcılığa bile giderdim.nereye gitmesi gerekirse oraya gi,derdim.

allah düşmanıma bile yaşatmasın.ben de bütün gün oğlumu görmüyorum onsuz uyuyamam alırsam ölürüm daha iyi deseydin.

Allah korusun ya ben istemem çocuk anneyle babaneyi eşit sevsin
anne daha çok sevilmeli
babanesinin kokusuna alışacak birlikte uyuya uyuya büyüyünce de babanesiz yapamayacak
ne çocuklar biliyorum anane ve babanesiz yapamayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…