deli mi ne tövbe tövbe..
doğursun kendi bitane..
esimde bir sey yapamiyor malesef oda uzuluyor..bu nasıl bir şey böyle anlamadım
tamam insan torununa çok düşkün olabilir ama
sende annesin
sen de düşkünsün oğluna
en iyisi tatlı dille konuşman bence
anne seni iyi anlıyorum ama ben de oğlumu çok özlüyorum
o yanımda olmayınca huzursuz oluyorum
diye bir şeyler söyleyebilirsin belki işe yarar :26:
bence kayınvaldenız bunamıs hatta cok afedersınız ama kafayı yemıs bu duskunluk degıl daha da otesı bır anne yuregı nasıl olurda bır baska anneyı yawrusundan gece yarısı kacırır gıbı alır gıder hangı mantıkla eger ona bakmıycak derecede dusmus ya da hasta olsanız belkı mantıklı gelebılırdı yardımcı olmk ıstemıs derdık tabı yınede bu habersız bı sekılde gelıp sızın yanınızdan almasını haklı gostermez!!
bu durumda kayınvaldenızın psıkolojık yardım gormesı gerekıyor ya da sız o evden ayrılacaksınız ve baska bıyere tasınacaksınız cunku bu kadın sıze rahat vermz arkadasım bebek buyuncede ona kendısıne anne demesı konusunda baskı yapacaktır ve cocuga annesı gıbı davranıp cocugun beynını sulandıracaktır bakın buna emın olun bunu yapacaktır kacın ordan uzaklasın!!
evet cnm altli ustluyuz , evimize bize herseyimize karisir , cekilmez bir kadindir , huysuz sey , birde oglumu benden aliyor.altlı üstlümü otoruyorsunuz evinize müdahalesi nasıl,, sürekli sizinle bir aradamı olmak istiyor oğluna karşı nasıl
evet cnm tam dedigin gibi , komik geliyor biliyorum ama oyle vallahi...pardon? sana vermıyormu oğlunu?
sende uzulup orda bıraktınmı oğlunu.
neyse buyuk konuşmayayım.:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?