oglum 7 aylik cnm
Bak gülüm, burdaki herkes yada bi çogu anne ve senin yerine kendimizi koyup düşündügümüzde çıldırıcak gibi oluyoruz ne akıl ne mantık alıyo bu işi. Kimse seni eleştirmiyo bence herkes bı an evvet bıseyler yapman icin seni tetikliyo diyelım. Ama ben okudukça şunu anladım eger sen bu olayı çözüme kavuşturamıcaksan bu işi çözebilecek tek kişi kocan, dengeyi kurarak, abartmadan kesin bi tavırla konuşucak annesiyle, ve bu işi bitirecek başka yolu yokCok acimasiz yorumlar geliyor bazilarinizdan , sessiz degilim rahatsizligimi belirtiyorum , kapinin kilidini deissem inanin baska bi yol bulur , pskologa falan hayatta gitmez bence ,
size sigindim biraz rahatliyim die , acimasiz yorumlar yapmayin lutfen , siz olsaniz naparsiniz onlari soyleyin , baska bir yol bulmaya calisayim bende..
Selam Kizlar. Beni Öbür Konumdan Taniyanlar Vardir Belki.
kaynanam kendi cocugumu bana vermiyor kendi bakiyordu , bana sevdirmiyordu bile ,
bende en sonunda gorumcemede sinir olunca yine cocuk meselesinden kavga cikarmisdim.
bagirip cagirip , cocugu kendi evime alip kkapiyi kapatmisdim , artik bende kalacakti...
ama oyle Olmadi , kaynanam olcak o kadin gece gelip aldi yine oglumu,
gece uyandim 1 ara baktim yok , ciktim yukari uyandirdim dedim niye aldin
beni delirtmeyemi calisiyorsun ,
bu sefer tatli dille " ben onsuz uyuyamiyorum" ne yapayim olmuyor , olurum daha iyi alirsan dedi.
bende indim tekrar evime , ne yapicami bilmiyorum...
Selam Kizlar. Beni Öbür Konumdan Taniyanlar Vardir Belki.
kaynanam kendi cocugumu bana vermiyor kendi bakiyordu , bana sevdirmiyordu bile ,
bende en sonunda gorumcemede sinir olunca yine cocuk meselesinden kavga cikarmisdim.
bagirip cagirip , cocugu kendi evime alip kkapiyi kapatmisdim , artik bende kalacakti...
ama oyle Olmadi , kaynanam olcak o kadin gece gelip aldi yine oglumu,
gece uyandim 1 ara baktim yok , ciktim yukari uyandirdim dedim niye aldin
beni delirtmeyemi calisiyorsun ,
bu sefer tatli dille " ben onsuz uyuyamiyorum" ne yapayim olmuyor , olurum daha iyi alirsan dedi.
bende indim tekrar evime , ne yapicami bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?