Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"ben onsuz uyuyamıyorum" ya tamam hani çok seviyor insan kıyamıyor da bu bağ çok sağlıksız. yardım alması gerek. yarın bir gün " torunum bende kalsın sen bi tane daha doğur" mu diyecek.
babaanne torun arasında onsuz uyuyamamak gibi bir bağ abuk geliyor bana. belki evladı hiç babaanne sevgisi görmeyen anneler "keşke benimki de ilgilense" diyecektir ama bu boyutta bir bağımlılık sakıncalı.
onsuz uyuyamamak sadece ebeveyn-evlat arasında olur. sen annesisin sen de de" annecim ben de oğlumsuz uyuyamıyorum".
bir de siz uyurken sizin eve girmek ne demek? hiç özel hayata saygı yok. neresinden tutsan yanlış.
Allah razı olsun bakıyor, bakmayan da var ama böyle bir sahiplenme olmaz.
yarın çocuk büyüyünce annesi kim bilmez. ü dstelik şımarık bir çocuk da olabilir. seneler sonra da sevmediği özelliği olunca torununda "benim yüzümden" demez "anasına çekmiş" der.
ya eşin ne diyor?
bi kere eşinin rahatsız olması gerek siz uyurken eve girmesinden. uyumuyor da olabilirsiniz karı-kocasınız. anne baba evlat özel başbaşa da kalmak istiyordur.
hiç normal değil. kadının acil bir uğraş bulması gerek. yok mu başka torunu?
saol yorumun icin canim baska torunu yok malesef , belki olsa bu kadar ustune dusmezdi bnmkinin , esimde oglumuzu istiyor evimizde , ama birsey yapamiyor oda bende
kendimi oldururum diyor alirsaniz , gercekten psikolojisi bozuk bir insan... allaha havale ediyorum bu kadar yakinken ogluma hasret birakiyor beni
saol yorumun icin canim baska torunu yok malesef , belki olsa bu kadar ustune dusmezdi bnmkinin , esimde oglumuzu istiyor evimizde , ama birsey yapamiyor oda bende
kendimi oldururum diyor alirsaniz , gercekten psikolojisi bozuk bir insan... allaha havale ediyorum bu kadar yakinken ogluma hasret birakiyor beni
bir çocuğu anneden ayırmak kadar zalimce ve bencilce bir davranış olamaz. onsuz uyuyamamk sadece anne için geçerlidir. nasıl bu kadar sakin duruyorsun anlamadım. psikoljik sorunu varsa çocuğu da etkiler. kaç aylık kaç yaşında bilmiyorum ama yanına aldığında ben senin annenim diye alıştırmayacağı ne malum. benimde evladım var. kv. bana yazın getirisiniz burda kalır siz haftasonları görmeye gelirisniz dedi. 5 saatlik yol. ben çocuğumdan ayrılmam dedim. ben nerde o orda olur onsuz kalamam dedim. yok neymiş denize girsinmiş ben rahat edeyimmiş. hayır dedim. eşimde kalsın nolcak diyor. ters ters bir baktım. bişey demedi. biliyorum yaza yine konusu olacak. o zaman gayet açık ve net olarak tatlı dilde söyleyeceğim.
bence ordan taşın yada kilitlerini değiştir. ben uyurken biri yanımdan alsa ortalığı yıkardım.
çocuğunuz ne kadarlık
Cok acimasiz yorumlar geliyor bazilarinizdan , sessiz degilim rahatsizligimi belirtiyorum , kapinin kilidini deissem inanin baska bi yol bulur , pskologa falan hayatta gitmez bence ,
size sigindim biraz rahatliyim die , acimasiz yorumlar yapmayin lutfen , siz olsaniz naparsiniz onlari soyleyin , baska bir yol bulmaya calisayim bende..