• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin Ogluma Düskünlügü

Ayrıca bu düşkünlük falan değil bence.
Bu resmen takıntı ve bağımlılık.
Hangi aklı selim insan böyle bir şey yapabilir ya?
Sinirden söyleyecek söz bile bulamıyorum....!!!!

valla bence bırakın ölsün,
alırsanız ölürmüş ya, bakalım ölüyor mu?
töbe yarabbim ya:47:

valla bence bırakın ölsün,
alırsanız ölürmüş ya, bakalım ölüyor mu?
töbe yarabbim ya:47:

hayır benim anlamadığım nokta şu:
kayınvalide torun elinden alınırsa ölüyor, bebeğin annesi kuzu kuzu yavrusunu yukarıda bırakıp aşağıya iniyor, bebeğin babası da "ne yapalım elimiz kolumuz bağlı" diyor.

Allahım sen büyüksün!

Son düzenleme:
hayır benim anlamadığım nokta şu:
kayınvalide torun elinden alınırsa ölüyor, bebeğin annesi kuzu kuzu yavrusunu yukarıda bırakıp aşağıya iniyor, bebeğin babası da "ne yapalım elimiz kolumuz bağlı" diyor.

Allahım sen büyüksün!

haklısınız, akıl mantık almıyor zaten.
kadın blöf yapıyor, anne baba da yiyor bi güzel.
olan çocuğa oluyor,
arkadaşım bu çocuk çocuk, yavru kedi mi alıyor?
velayetini de verin olsun bitsin.

haklısınız, akıl mantık almıyor zaten.
kadın blöf yapıyor, anne baba da yiyor bi güzel.
olan çocuğa oluyor,
arkadaşım bu çocuk çocuk, yavru kedi mi alıyor?
velayetini de verin olsun bitsin.

zaten bu gidişle olacak olan o!
konu sahibi KAYINVALİDESİNİN İZİN VERDİĞİ zaman dilimlerinde çocuğunu görecek, çocuk babanneyi anne bilecek, kişilik çatışması yaşayacak.
Muhtemelen anne ve baba daha kuralcı olmak isteyecek, babaanne-dede TORUNLARINA kıyamadığından bir dediğini iki etmeyecek.
Çocuk diğer evi tercih edecek, vs vs vs ....

Son düzenleme:
artık bi çocuk daha yapıp onu severler bu gidişle, napalım buna kayınvalide el koydu!

bızımkılerde o bzıım de oğlumuz dedikleri zaman sınırlenıodum sen ne yapıosun cnm ya.....çok uzuldum oğlun ılerde ya ona eğilimi olursa çok uzulursun ızın verme....ıster guzel dılle sölesın ıster affedersın gebersın o Allahın sana emaneti...onun ıcın doğurmadın...çok ıstıosa evlatlık alsın ben öle söledim benm ki bide emzırmıştı sut gelsın dıe benm sutum olmadıgı ıcın...ne yapmak ıstıosunuz oğlumla oğlunuzu sut kardeş mı yapıcksınız dedm???çok sınırlendm aklıma geldı offfffffffffffffffff nedr bunların saçmalıkları küçülüyorlarmı ne:85:

daha doğurmadım ama kaynanam oğlumu benden alacak haa polis bile çağırırım yıkarım ortalığı.
daha çok küçükmüş yavrum yazık değil mi ona, annesine o kadar ihtiyacı var ki.
emzirmeden bahsetmişler bide inanın kanım dondu :53:
sakın tepkisiz kalmayın arkadaşım dedikleri gibi bırakın ölsün ölüyorsa:47:

Evine nasıl giriyor peki onu anlamadım ben anahtarı varsa degıstır içeriden vur kilidi yada oglunun kapısına kılıt vur nasıl bır kadın kı bu anlayamadım

Yorumlariniza Ihtiyacim var...

canım sana buradan çok yorum yaptılar hatırlıyorum, sana diyeceğim tek şey var kendini ezdirme, çizgini koru taviz verme.
Bak kadın taktik değiştirmiş sen sert çkınca, alttan almış sen de bir şey diyememişsin.Vallahi kaynanan çok uyanık, işini biliyor.
Sen de uyanık ol, göz dağı ver onun gibi.Mesela yine sert çıkıp "çok zorlarsam boşarım oğlunu, alırım çocuğun velayetini çeker giderim, şimdiki kadar bile göremezsin torununu" diye tehdit et.Yapcak başka bişi göremiyorum ben.
Korkma kaynanan ölmez, bişicikler olmaz.Olsa da bence oğlundan ayrı kalmandan önemli değil.Çocuğu sana o sipariş vermedi kendisi için.

Son düzenleme:
ay yaa okurkende sinir oldum
bende oğlumsuz uyuyamıyorum diyin
başka torunumu yok bu kadının onla uyusun..
Benim kaynanada evvel zaman önce bende kalırken oğluma benle yat diyodu
her gece aynı tantana ses de edemiyosun oğlum odasında uyuyor sorun yok kadın tutturuyordu benle yat ama oğlum düşkün değildi yatmasdı..
zorlasanda yatmaz kimseyle o benle yat dedikçe çocuk kaçıyordu..
Alışmasın çocuk sonra hep ister babannesini kokuya alışırmış zaten çocuk..
Hey allahım ilk defa böle bişe duydum daha neler duycam

Arkadaşlar epey yol göstermiş al çocuğunu gir evine gerekirse taşın ya o senin çocuğun dedikleri gibi düşman yapıcaklar ilerde ki ben babaannemlerle çk kaldın ve anneme çok yabancıyım halalarım annem gibi gerçekten bu dediğimi kulak ardı etmeyin sizin koynunuzda yatmalı çocuk ne kolay öle kendini öldürmek

gece nasıl girip alıyor ya çocuğunuzu:////

bence çocuğunuzuda bi süre yanınızda uyutun sizz...

heralde odanızada girip gecenin bir vakti alacak değil ya?

kaynananın kesinlikle psikolojik sorunları var. senin çocuğunu sana vermiyor. gece evine girip çocuğunu alıyor. sen de izin vermişsin. ben olsam değil gece onunla yatmasına izin vermek gözetimimde sevdirirdim çocuğumu.

Cok acimasiz yorumlar geliyor bazilarinizdan , sessiz degilim rahatsizligimi belirtiyorum , kapinin kilidini deissem inanin baska bi yol bulur , pskologa falan hayatta gitmez bence ,
size sigindim biraz rahatliyim die , acimasiz yorumlar yapmayin lutfen , siz olsaniz naparsiniz onlari soyleyin , baska bir yol bulmaya calisayim bende..

acımasızlık ata sporumuz çoğumuzun...seni anlıyorum.allah yardımcın olsun.

aaaaa kadin delimidir ulumudurr bu duskunluk fazla ama ay cok sinir oldumm...:47::47:
anneye sorulmadan cocugu yatagindan gece vakti almakda ne demekk kafasinda bir problem yok demi bu kadinin....?????
arkdasim nolur kusura bakmaofkelip yazdim cunku cok sinir oldum

evinizin anahtarını vermeyin yada kilidi değiştirin en azından gece girip alamaz.bir de kocası falan öldüyse yalnız yaşıyorsa ondan da çocuğa bu kadar bağlanmış olabilir.yani babaanne sevgisinden çocuğa zarar gelmez ama sizinki biraz takıntılı bir hale gelmiş sanki.çocuğu gece yarısı alıp götürmek de neyin nesi?önceki konunuzda bana sevdirmiyor oğlumu falan yazmıştınız.tatlı dille konuşun bende annesiyim özlüyorum falan deyin koskoca kadınlarız çocuk için kavga etmek yakışıyor mu deyin konuşarak çözülmeyecek bir sorun değil bence

Cok acimasiz yorumlar geliyor bazilarinizdan , sessiz degilim rahatsizligimi belirtiyorum , kapinin kilidini deissem inanin baska bi yol bulur , pskologa falan hayatta gitmez bence ,
size sigindim biraz rahatliyim die , acimasiz yorumlar yapmayin lutfen , siz olsaniz naparsiniz onlari soyleyin , baska bir yol bulmaya calisayim bende..

Kusura bakmayın ama ben yorumlarda hiç acımasızlık göremedim
herkes aynı tepkiyi vermiş farkındaysanız çünkü bize göre
tavrınız tepkiniz hiç normal değil burda herkes böyle bir durumda
ortalığı aya kaldırmaktan bahsediyor siz ise hiç bir şey yapmamışsınız bana göre
böyle size çokk sçenek sunuldu kapınızın kilidini değiştirin dendi
alın karşınıza ciddi ve kızgın bir şekilde konuşun dendi eşinizde tepkisini koysun dendi
olmadı evinizi değiştirin başka bir eve taşının buda dendi bunlar bir yol değilmi?

Back
X