• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin Ogluma Düskünlügü

oglum 7 aylik cnm

canım benim yaa daha çok küçük anne çocuğu
eğer çalışmıyorsan senden de alıyorsa çocuğunu
sen de çık yukarı kukumav kuşu gibi yanından ayrılma
çocuğunla hep sen ilgilen ya da tatlı bi dille sevmek istersen
buyur gel anne ama çocuğumun her zaman burda kalması
doğru değil falan desen ne der ki valla ben de bilemedim

bakın çocuğunuzu size vermeyip görümcenize vermesi bile bence...sizi ona karşı bu kadar acınmanızı engellemeli....

ileride çocuğunuz size takmadığında çok kötü olursunuz:26:

ayrıca psikolojisi bozuk kadın ters bişi yapmadığını nereden bileceksiniz....sakın ölürüm gibi laflarına kanmayın sonuçta ölecek değil yha abartıyor duygu sömürüsü yapıyor....

he illa ki kurtulamam diyorsanız hazırlanın (habersizce yapın ki takılmasın size ) alın çocuğunuzu gezsmeye gidin girlikte zaman geçirin çocuğunuzla sizin kokunuzu unutmasın çocuğunuz

şu an iki aylık hamileyim ve gündüz bakması için bile kv verir miyim düşünüyorum. emin ol o çocuk seni anne olarak görmeyecek hatta babanneye ANNE diyecek.

sana sert yorumlar geliyor geliyor çünkü bu durum da bende dahil pek çok anne çocuğu kv alıp kendi evime dönerim o bir bağırıyorsa ben beş bağırırım. torununu görmediği için kimse ölmez merak etme.ama ilerde bebeğin sana abla dediğinde kayınvalideyi öldürmek isteyeceksin..

sana tepki göstermemizin bir başka nedeni de kendi gösterdiğin tepkiyi yeterince yazmamam. inan bana sen yazdıkça ben çıldırıyorum lütfen sen da bu kadar sakin kalma bırak yırtsın üstünü başını banane. :63:

Cok acimasiz yorumlar geliyor bazilarinizdan , sessiz degilim rahatsizligimi belirtiyorum , kapinin kilidini deissem inanin baska bi yol bulur , pskologa falan hayatta gitmez bence ,
size sigindim biraz rahatliyim die , acimasiz yorumlar yapmayin lutfen , siz olsaniz naparsiniz onlari soyleyin , baska bir yol bulmaya calisayim bende..
Bak gülüm, burdaki herkes yada bi çogu anne ve senin yerine kendimizi koyup düşündügümüzde çıldırıcak gibi oluyoruz ne akıl ne mantık alıyo bu işi. Kimse seni eleştirmiyo bence herkes bı an evvet bıseyler yapman icin seni tetikliyo diyelım. Ama ben okudukça şunu anladım eger sen bu olayı çözüme kavuşturamıcaksan bu işi çözebilecek tek kişi kocan, dengeyi kurarak, abartmadan kesin bi tavırla konuşucak annesiyle, ve bu işi bitirecek başka yolu yok

acımasız yorumlar yapmayın,siz olsanız ne yapardınız onu söyleyin diyorsun.

ben olsam o kadın bağıracakmı çağıracakmı yırtınacakmı saçını başınımı yolacak üstünü totosunumu yırtacak en kötüsü hastalikmi olacak delirecekmi ölecekmi ne olursa olsun ama aklınıza ne gelirse felçmi olacak ne olursa olsun rabbim kimseyi böyle birşeyle sınamasın amma ben çocuğumu alırdım sonu ne olursa olsun.çünkü çocuğumu almazsam aynı yazdığım şeylere ben maruz kalacam.ben maruz kalacağıma o kalsın.ölürüm mü diyo sana ölsün.ölünün arkasından en fazla üçgün ağlanıyor(ben asla ağlamam) ondan sonra oğlumla mutlu mesut yaşarım.eğer oğlunu almazsan sen hergün öleceksin her gün ağlayacaksın.ha yok ağlamam ölmem buraya öylesine görüş almak için konu açtım bu yazdıklarınızıda yapamam dersende sen bilirsin.

Valla çok ilginç peki eşiniz ne diyor bu duruma?

Ben yeniş evliyim çalışıyorum yarın öbürgün çocuk olursa sırf kayınvalideme baktırmamak içinde işimden çıkmayı düşünürüm bu ne ya,ama analıdğım kadarıyla altlı üstlü oturyorsunuz zor çok zor ayrı eve bile çıksanız sizin peşinizi bırakmıyacaktır.

KJayınvalidenizden önce siz bir psikoloğa görünmek ister misiniz...Bence buna ihtiyacınız var...
Aklınızı başınıza toplayın hanımefendi...zira oğlunuzun ablası olmanız yakın, hatta yengesi....
Bu nasıl bir sakinlik nasıl bir boşvermişliktir...
Oğlunu alırsan ölürmüş...ölsün...herkes kendi mezarını dolduracak...
Ama o çocuk kendi annesiyle büyüecek, babaanneye de olması gerektiği kadar yakın olacak...
Hala anlayamıyorum sizi korkunuz nedir ya...Evladınızdan kıymetli olan nedir hala çözemiyorum...

Selam Kizlar. Beni Öbür Konumdan Taniyanlar Vardir Belki.
kaynanam kendi cocugumu bana vermiyor kendi bakiyordu , bana sevdirmiyordu bile ,
bende en sonunda gorumcemede sinir olunca yine cocuk meselesinden kavga cikarmisdim.
bagirip cagirip , cocugu kendi evime alip kkapiyi kapatmisdim , artik bende kalacakti...
ama oyle Olmadi , kaynanam olcak o kadin gece gelip aldi yine oglumu,
gece uyandim 1 ara baktim yok , ciktim yukari uyandirdim dedim niye aldin
beni delirtmeyemi calisiyorsun ,
bu sefer tatli dille " ben onsuz uyuyamiyorum" ne yapayim olmuyor , olurum daha iyi alirsan dedi.
bende indim tekrar evime , ne yapicami bilmiyorum...

öl o zaman deyip tekrar geri alacaktın

bazen orda burda insanlardan duyarız" beni babaannem büyüttü, annemden çok emegi vardır üstümde, belli bi yaşa kadar onu annem bildim, annemden daha düşkünümdür babaanneme" bu çok az sayıdaki çocuklarda olur belki ama senin yavrun buna çok yakın canım büyüyecek ve sen bunlarımı duyucaksın evladından, acil kocanla net bi konuşma yap oda annesiyle net bi konuşma yapsın

canım biz sana değil tabiki en başta kaynanana kızıyoruz. ama kadın afedersin arıza. arıza insanı düzeltemeyeceğimize göre senin ona göre sert çıkışman gerekiyor. yavrun için.

senin geçen konunu da biliyorum bağırdın çağırdın aldın yavrunu çıktın. e haketti de. ama umru değil gene bildiğini okuyor.

sen tek başına halledemeyeceksin bu durumu. kadın doktora gitmez, evin kilidi değiştirilmez, taşınamazsını... inan ki başka çare göremiyorum ki söyleyim sana.

kızı da küçük o evlense çocuğu olsa ona sarsa oho.... işe başlasa kaynanan. ikna olur mu? durum çok ciddi burda okuduğumuz diğer kaynana kıskançlıklarında değil. baya kendi çocuğu sanıyor. tedavi şart.

yarın bir gün çocuk ona kalsın diye seni boşatmaya çocuğun velayetini almaya çalışır mı? korktum kadından. ya neler duyuyoruz. kötü şeyler olmaması için bugünden önlemini almalısın.

ben kuşkucuyumdur aklıma bir sürü şey geliyor. etrafta neler duyuyoruz Allah korusun.

bu kadın hastaysa yarın büyük işler açar başınıza. psikoloğa da sen gitme bahanesiyle gidersin. "anne yakınlarımla da görüşmek istiyor doktor dersin". olmadı siz gidin durumu anlatın.

bizim sana verebileceğimiz tek akıl dişli ol ne yap yap verme çocuğunu olur.

Selam Kizlar. Beni Öbür Konumdan Taniyanlar Vardir Belki.
kaynanam kendi cocugumu bana vermiyor kendi bakiyordu , bana sevdirmiyordu bile ,
bende en sonunda gorumcemede sinir olunca yine cocuk meselesinden kavga cikarmisdim.
bagirip cagirip , cocugu kendi evime alip kkapiyi kapatmisdim , artik bende kalacakti...
ama oyle Olmadi , kaynanam olcak o kadin gece gelip aldi yine oglumu,
gece uyandim 1 ara baktim yok , ciktim yukari uyandirdim dedim niye aldin
beni delirtmeyemi calisiyorsun ,
bu sefer tatli dille " ben onsuz uyuyamiyorum" ne yapayim olmuyor , olurum daha iyi alirsan dedi.
bende indim tekrar evime , ne yapicami bilmiyorum...

Hasta mıdır Nedir..
Kayınvalideyle İlgili Çok Yazı Okudum Bu Sitede Ama Böyle Yazı İlk Defa Okudum..
Tamam Elbette Sevecek, Bakacak Torununa Ama Bunun Annesi Var Bunu Unutmuş Olmalı..
Eşinizin Düşünceleri Ne Yönde ?

bence konu sahibi bizim kadar endişelense durumun ne kadar vahim olduğunu görebilse buraya yazıp zaman kaybetmektense derhal bişeyler yapardı.

bazı kadınlar gerçekten analmıyor. anneanenmde aynı şeyi kendi kızına yani benim anneme yamış. anneannem tüm çocukları kazada kaybetmiş arkasında tek evladı kalan annem beni doğurmuş düşününki annem beni emzirdikten sonra oda bana memesini verip emziriyormuş gibi yapıyormuş. bana kızım der ,kızımsız der. hiç torunu olarak görmez. annem zavallı neler yaptıysada olmamış hem üzülmüş annesine hemde kızmış.
yani illa sizde problem olması gerekmiyor yapabilecek neyiniz var maalesef onun hakkındada ben bir yorum yapamam. ama şunu biliyorum çocuk için çok zor oluyor. ben mesela bişey alacaksan ikisinede aynısı almam lazım çünkü kıskanıyor. Biriyle tanıştıracak olsam anneannem diyemiyorum ağlıyor. hatta arkadaşlarım üvey annem öz annem aynı evde yaşıyoruz zannederlermiş.

benim eşim tek çocuk arkadaşım ve bizimde bir çocuğumuz var ve kaynanamında k.pederinde görüp göreceği torun sadece benim çocuğum.
ki biz 8 ay öncesine kadar aynı evde yaşıyorduk.ve benim çocuğumada çok düşkündüler.ama asla bana sormadan çocuğumla alakalı karar veremezlerdi.
hiç bir zaman izin vermedim.eşimde pasif kalıyordu annesi babasıydı ama ben hiç taviz vermedim.her zaman onun benim çocuğum olduğunu üstüne basa basa belirttim.hatta kaynanam sen benim çocuğumla uyuyorsun ya bende alpanla uyuyayım dediğinde bile isterse oğluyla uyuyabileceğini ama alpanla
böyle bir şeye müsade edemeyeceğimi açıkça her yerde yüzüne söyledim.şimdi bunları nedenmi anlattımm çünkü benim çocuğumun benim sevgime ihtiyacı vardı ve benim bu çocuğa o sevgiyi vermem gerekiyordu.ben böyle düşündüm ve bunu uyguladım.hatta ordan taşınırken bana alpan burda okula devam etsin hafta sonları siz alırsınız demelerine rağmen ben eşimide karşıma alarak ki çocuğum 1. sınıf olmasına rağmen okulunu değiştirdim.işime ve evimize yakın bir okula kayıt yaptırdım.hepsinin arası 5 dk ya var ya yok.geçen yıl çocuğum tam gün okuldaydı 15 te okuldan çıkyordu evimizde tek başına kalabildi.ki bu kararı verirken sadece oğluma sordum o da bu şekilde olmasını isteyince değil kaynanamı kocamı bile sallamadım.hayatta önce çocuğum gelir annem babam da olsa sallamammmmm....bu yıl 2. sınıf şimdi öğleci yine sabahları evde yalnız kalıyor.tabii ki sürekli kontrolüm altında.yani anlıycağın bir anne olarak kocan sana destek de olsa köstek de olsa sen çocuğun için kimseye taviz vermiyceksin.kendini öldürürmüş ne hali varsa görsün bırak.önemli olan sen ve çocuğun.kocan bile sonra gelir.hatta senin ve çocuğunun arkasında duramıyorsa gelmeyebilirde.
burda bir çoğumuz anneyiz sana tepkimiz bundan dolayı çünkü hepimiz senin yerine kendimizi koyuyoruz ya benim çocuğum içinde aynı şey yapılsa diye...
ipler koparsa kopsun kaynanan çıldırırsa çıldırsın kocan annesine susarsa sussun ama sen susma.önce çocuğun için sonra kendin için.bu yavrunun sadece sana ihtiyacı var lütfen tavrını koy....

Yazik sizin adiniza cok üzüldüm..Göremiyorsunuz belliki olup biteni..Onunki sevgi falan degil..Emin olun o cocuk size düsman olacak birgün..Unutmayin bugünü..Benzerini yasadi birtanidigim cok iyi biliyorum..En son cocuk annem geberse ölüsünü bile bulamasalarda kurtulsam sundan diyordu öz annesine...Acin gözünüzü..Kadin resmen cocugu kendine bagliyor ve birgün sizi öz cocugunuzla vuracak...

Daha önce de bu konudan dert yanmıştın, bu kadın akıllanmaz.
Bence bir an önce eşini ikna et ve oradan taşın!!!
Başka yolu yok..

Evinizin anahtarı kayınvaliden de var sanırım kilidi değiştirin böylelikle sizden habersiz alamaz

evinizin anahtarı kayınvalidenizde var sanırım. o zaman odanızı kilitleyin hiç değilse. uyuyamıyorum torunum olmadan diyorsa '' uyumayın o zaman yapabileceğim bir şey yok'' deyin bu kadar basit.

Valla kusura bakmayın ama kayınvaldenize zaten söylenecek söz yokk kadın hasta belli
ama sizde de hata var daha 7 aylık bebeği gece kalkıp yatağından alıyor pess vallahi
pess bu ne cüret tepkinizide tavrınızıda yeterince koyamadığınızı düşünüyorum şehsen ben
benim oğlumada kayınvaldem küçükken kayınvaldem böyle davranıyordu sanırsın çocuğu o doğurmuş
tabikide canı ciğeri çok sevicek buna lafım yok ama herkes yerini bilecekk ben eşime dedim ben söylersem
kalbi kırılır sen uyar diye oda söyledi yeri gelince bende söyledim dayanamıyordum çünkü
ben anneyim sen babannesin dedim ondan sonrada hiç bu tarz şeyler yapmadı
valla yapacağınız tek şey ciddi bir şekilde uyarmak eşinizede söyleyin oda konuşsun
hiç bir kimse benim çocuğumu gece evimden alamaz böyle saçmalık ilk defa duydum

Daha önceki konunda da söylemiştim, gene aynısını yineleyeceğim!

Gerekirse kavga çıkartın, yurtdışında yaşıyorsunuz polis çağırın, siz sinir krizi geçirin gerekirse üstünüzü başınızı paralayın ama o yavruyu o kadından alın.
Sonra ilk iş anahtarınızı değiştirin, mümkünse oradan taşının.
Okulunuzu dondurun.
Belli ki kayınvalidenin ruh ve akıl sağlığı yerinde değil.
Böyle bir saçmalık böyle bir aymazlık ne gördüm ne okudum şimdiye kadar.

Benim kızım da annemlerin tek torunu.
Bağımlılık derecesinde kızıma bağlılar, 8 senedir onlar büyüttüler.

Benim annem bile bana bunu dese, gözüm görmez.
Bu nasıl bir saçmalık bu nasıl bir terbiyesizliktir.

Yarın öbür gün bu bizim olsun, siz yenisini yapın derse hiç şaşırmayacağım.

Back
X