- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi DesifreUye
-
Çünkü yapısı öyle, dedim ya o huyunu öyle kabul ettim, kapıdan girince çoraplımızı çıkarttırır, öşe Bi huyu var kim olursa olsun, ayakkabıya girdi diye, daha eve sokmaz onla.
Çünkü yapısı öyle, dedim ya o huyunu öyle kabul ettim, kapıdan girince çoraplımızı çıkarttırır, öşe Bi huyu var kim olursa olsun, ayakkabıya girdi diye, daha eve sokmaz onla.
Eltimin çocuklarına hala bakıyo ve küçüğü oğlunla yaşıtEltinizin cocuklarina ne kadar sure bakmis?Uzerinden ne kadar gecmis? Birde haraketli cocuk demissiniz.Belki bundan guvenememistir kendine.
Kuzenim 4 aylik hamilr.Halam daha simdiden kizina ben bakamam diyor kendine guvenemiyor.Belki bunun gibi bir durumdur.
Yok yaa pembe domuzlar var ya kumbaralik ne sevimli
Tavuk cirkin bence :)
Hic bi ozelligi yok
eşin duymadımı bunları
zaten konu saptı; bnm sorduğum ben mi gitmeyeyim yoksa oğlumu da mı göndermeyeyim di?
zaten konu saptı; bnm sorduğum ben mi gitmeyeyim yoksa oğlumu da mı göndermeyeyim di?
siz gitmezseniz çocuğunuza laf edildiği için gitmemeyi düşünüyorsunuz bu durumda siz gitmeszsen oğlunuzda gitmemelidir.
ki bazı insanlarda böyle dilinin kemiği yok bunun yerine bir süre tepkisiz görüşmeyin derim
ayrıca aradığında evet laf dokundurun domuz gibi zarar vermesin evinize diye gelemedik
dersiniz
onun dışında gelmeyeceğim artık iddalı olur ki maalesef eşinizden ötürü ayda birde olsa gitmeniz gerekir en azından ileride
Kumbara sevimli olurda,söz olarak bende tepki verirdim bu durumda.
Ben vermezdim ..
Domuz da herhangi bi hayvan benim icin
Atta ,esekte,kedi ,kopekte ..
bence ikinizde gidin, gerçekten büyük bi sorunla karşılaştığında napıcaksın
Tamamda domuzda sevimsiz bir hayvan yani.
Bana göre sevimsiz...Ben vermezdim ..
Peki her cocuk sevimli mi
Ben vermezdim ..
iyi de sen neden gitmeyesin
hani çocuğu götürmeyelim madem rahatsız oluyor dersen anlarım
gelmiyorsunuz deyince de "eee ne yapalım sen de biz de tedirgin olacağımıza gelmiyoruz" dersiniz de
çocuğu götürünce siz neden gitmeyesiniz
kadın size bir şey dememiş ki
bakmıyorsun dememiş, nasıl yetiştiriyorsun dememiş
eleştirmemiş bile çocuğa dair kendince tespitte bulunmuş
Tüm yaşadıklarımı biriktiği için belki de bu son damla oldu; oğlum da ben de Akdeniz anemisi taşıyıcısıyıZ. Bağışıklığımız biraz zayıf ve oğlum her diş çıkarken ufak tefek hasta oldu, o zmn da siz bu çocuğa bakamıyorsunuz bana verin dedi ki; bu lafı şehir dışına gezmeye giderken araba da dedi. Biz hastaneden dönüyoruz eşim aradı, o zmn ona dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?