- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.595
- 33
- Konu Sahibi DesifreUye
-
tamam sizinle ellesin
yani hepimiz geçtik o çağlardan
olacak ve olmayacak vardır
yani kasap bıçağını da elletemeyeceğimize göre bu ayırımı kurmalısınız ne karıştırılır ne karıştırılmaz
porselen tabak yere atılmaz plastik atılır vs vs
Ben zaten hep yanındayım mutfak da o yerde oynuyo ben masa da yemek yiyorum yani yine yanımda, kucağına al diyen olmuş ama kucağa alınca masayı dağıtıyor elini tutsan ayağıyla vuruyo zaten iki yaş sendromu yaşıyoruz aklına geleni illa yapacak
Rica ederim o zaman sizde sinir bozucu olmayın artık
Ya zaten tava porselen değildi ki içinde kaşığı karıştırıp yiyo gibi yapıyordu
ama oldurun işte
ya da kv ye bir daha gidince
ben bunun başında oturmayınca dağıtıyor kızıyorsun laf ediyorsun, ben çocuğa bakayım sen koyuver çorbaları diyeceksiniz ya da eşinize
yani hep yazarım yine yazayım 10 yıllık evliyim kv nin evinde iki kez bulaşık yıkadım
birinde görümcemi istemeye geldiler birinde de nişana
evine gider misafir olarak oturur yer içer kalkar gelirim
o nednele de içime atıp çok üzüleceğim bir şey olmaz yeri gelince de söyleneceği söylerim ki siz de söylemişsiniz o da kabul etmiş hatasını işte
onu anladım ben size rnek veriyorum
çocuğa olacak ve olmayacakları anlatın diye
iki yaşındaki çocuk her şeyi anlar
kurallarınız olsun
uyar ya da uymaz ama kuralları öğrensin ki ileride siz de rahat edin
Ben gerçekten burda ki yorumları anlamıyorum. Biz 10 torunduk. Anneannemede babanemede hep beraber gidip evide dağıtırdık. Yaramazlıkta yapardık. Yinede her ikisi de torunlarıyla olmaktan mutlu olurlardı. Ben bize kızdıklarını hiç hatırlamıyorum. Zavallılar bize börek yapıp , mısır pişirip ,sobada ayva kızartıp bizi mutlu etmeye çalışırlardı. Zaman bu kadar mı değişti. 2 yaşındaki bir çocuk bile diyemiyorum bebekten bu kadar rahatsız oluyor insanlar artık. Bu çocuk ilerde onları arayıp sormazsa hayırsız oluyor işte.....Hay ağzın bal yesin ya Bi anlayan çıktı arkadaş ya . Bu çocuk bnm annem de de aynı öyle davranıyo ama annem ne onu be beni darlamıyo ikiniz de rahat edin Biz de anne idik, siz de bebektiniz diyo, ama kaynanam kendi oğlu da aynı bebeklik geçirmesine rağmen beni anlamıyor
Ama onlar gelinlik bekliyorlar. Bende çocuğumu oturttum önüne oynasın die tava kaşık koydum onlarındı gönlü olsun diye yemekleri koydum ve onun öyle demesi zoruma gitti
Ararlarsa biz gelmeyelim, benim cocuk durmuyor rahatsiz oluyorsunuz siz gelin diyin onlar gelsinler.
Benim kiz birine gidince degil ortaligi karistirmak sakiz gibi pacama yapisir ayrilmazdi ona ragmen insanlari evimde agirlayinca daha rahat ediyordum. Cunku cocuk bu koydugun yerde biblo gibi otursa da hapsirir burnu akar, oksurur kusar, yemek yerken dokebilir, insanlar bunlardan inanilmaz rahatsiz oluyorlar. Kayinvalideniz de olsa gitmeyin rahatsiz olan insanların evlerine.
Ben gerçekten burda ki yorumları anlamıyorum. Biz 10 torunduk. Anneannemede babanemede hep beraber gidip evide dağıtırdık. Yaramazlıkta yapardık. Yinede her ikisi de torunlarıyla olmaktan mutlu olurlardı. Ben bize kızdıklarını hiç hatırlamıyorum. Zavallılar bize börek yapıp , mısır pişirip ,sobada ayva kızartıp bizi mutlu etmeye çalışırlardı. Zaman bu kadar mı değişti. 2 yaşındaki bir çocuk bile diyemiyorum bebekten bu kadar rahatsız oluyor insanlar artık. Bu çocuk ilerde onları arayıp sormazsa hayırsız oluyor işte.....
Peki o zaman yemek yemeden robot gibi yaşasın bu anneler.
işte istiyor ki konu sahibi onu koruyalımPardon soyle demeliydim
O kv nin agzini ayirirdim
Nasil benim cocuguma boyle der
Bi daha ne benim ne cocugumun suratini goremez !!
Boyle oldu mu ?
Ya da gitme kardes ruyasinda gorsun
Kapinizda yatsin
Gormek icin
Pardon soyle demeliydim
O kv nin agzini ayirirdim
Nasil benim cocuguma boyle der
Bi daha ne benim ne cocugumun suratini goremez !!
Boyle oldu mu ?
Ya da gitme kardes ruyasinda gorsun
Kapinizda yatsin
Gormek icin
işte istiyor ki konu sahibi onu koruyalım
kv yi yerden yere vuralım
istediği olmayınca hırçınlaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?