- 10 Ekim 2016
- 962
- 2.595
- 33
- Konu Sahibi DesifreUye
-
biz anlayamıyoruz
hani bu domuz ile büyü yapılıyor
eti yenmiyor
vay efendim domuz yağı yiyen adam karısını vs kıskanmıyor ya
onun için toplum o zavallı hayvanları kötü kabul ediyor
rahatsız oluyosanız seyrek gidebilirsiniz ama şu durumda fazla alınganlış yapmışsınız. ha tavuk ha domuz ikisi de hayvan. bi de yaramaz çocukmuş kendiniz de kabul ediyosunuz.
Oğlumu gitsin diye düşünmem şundan; kötü gelin olup da aralarına girmek istemiyorum ama kırıldığım da anlaşılsın Bi yanda
Kv domuz gibi eşeliyor dedi ama benim annem tavuk gibi eşeliyor diyor en azından
Sen kv öyle dediğinde ee napalım aynı babasına çekmiş anne yani senin oğlun oluyo hani de gitsin ne suratını asıyorsun.
Ayrıca oraya giderken oğlunun oynamaktan zevk aldığı şeyleri koy bi çantaya bu tava kaşık olsa bile evinden götür.
Ben gelmiyorum siz gidin diye de tavır yapman gereksiz olur bence.
Ben oğlumu kabul ediyorum ama ben vurdumduymaz iken bu çocuk hep zarar hiç karı yok dese tamam kabul ama ben hep peşindeyim zaten.
eee ama siz diyoırsunuz karıştırıyor diye
yani o cümlede de alınacak bir şey yok esasen
çocuğun önüne koyun oyuncak serin yere bir örtü
oturun oynayın
kadın da rahat eder siz de
çekmece de karıştırmaz dolap da
Robot gibi sadece önündekiler le oynanıyor, dedim ya meraklı illa elleyecek dokunacak yoksa çok ağlıyo bunları o yüzden belirttimO dediğiniz öyle olmuyo işte.
biz anlayamıyoruz
hani bu domuz ile büyü yapılıyor
eti yenmiyor
vay efendim domuz yağı yiyen adam karısını vs kıskanmıyor ya
onun için toplum o zavallı hayvanları kötü kabul ediyor
Çocuğun eline mutfak dolabından tava tencere veriyorsunuz. Bu yanlış. Kendi evinizde amenna, ama yaşlılar bu yeni nesil anne davranışlarına pek alışkın değiller.
O dediğiniz öyle olmuyo işte.
öğrenmek istediğiniz değil duymak istediğiniz buyduCvp için teşekkür ederim. Öğrenmek istediğim buydu.
Eline tava tencere verincePeki o zaman yemek yemeden robot gibi yaşasın bu anneler.
Canım bence çok haklısın . Sen yine hanımlığını bozmamışsın tabrik ederim. Ben olsam ağzıma geleni sayıp çeker giderdim. Bazı arkadaşlar ne var ha domuz ha tavuk demişler de yani ben hiç öyle düşünmüyorum. Ayrıca bu çocuk daha 2 yaşında. Babanesinin evinde rahat edemeyecekse nerde rahat edecek. Bence çocuğu da yollama kendinde gitme.
Robot gibi sadece önündekiler le oynanıyor, dedim ya meraklı illa elleyecek dokunacak yoksa çok ağlıyo bunları o yüzden belirttim
Eline tava tencere verince
Desibel yukselince
Doke saca yerse
Ordan oraya atlarsa ozgur mu oluyor anneler
Bence sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?