Kayınvalidemin oğluma yaptığı benzetme

biz anlayamıyoruz

hani bu domuz ile büyü yapılıyor

eti yenmiyor

vay efendim domuz yağı yiyen adam karısını vs kıskanmıyor ya

onun için toplum o zavallı hayvanları kötü kabul ediyor

Konu dine sapmasın diye yazmadım ama bizim inancımız da evet sevimsiz Bi hayvan ve kayınvalidem dini değerlere çok önem verirken o benzetme zaten o yüzden zoruma gitti

rahatsız oluyosanız seyrek gidebilirsiniz ama şu durumda fazla alınganlış yapmışsınız. ha tavuk ha domuz ikisi de hayvan. bi de yaramaz çocukmuş kendiniz de kabul ediyosunuz.

Ben oğlumu kabul ediyorum ama ben vurdumduymaz iken bu çocuk hep zarar hiç karı yok dese tamam kabul ama ben hep peşindeyim zaten.

Oğlumu gitsin diye düşünmem şundan; kötü gelin olup da aralarına girmek istemiyorum ama kırıldığım da anlaşılsın Bi yanda

ama işte siz neden kırıldınız

kv bunu nasıl anlayacak

bakın bize açıkça yazdınız biz anlayamadık

evet bakamam diyor vs vs ama kadın gerçekten rahatsız demek ki hareketli olmasından ya da işte yaramaz babası aklına geliyor

bu aşamada ilk önerimi tekrarlıyorum

daha az gidin ama gidin

köşe yastığı gibi çocuğun başında oturun

çay konulacak bekleyin kv koysun o koymuyorsa eşinize deyin ben çocuk ileyim sen çayları koy diye

yani çocuğu saniye dahi yalnız bırakmayın

dağıtıyorsa da başında durun dikkatini dağıtın

Haklısın ama işte orada o lafı diyemedim.

Ben oğlumu kabul ediyorum ama ben vurdumduymaz iken bu çocuk hep zarar hiç karı yok dese tamam kabul ama ben hep peşindeyim zaten.

eee ama siz diyorsunuz karıştırıyor diye

yani o cümlede de alınacak bir şey yok esasen

çocuğun önüne koyun oyuncak serin yere bir örtü

oturun oynayın

kadın da rahat eder siz de

çekmece de karıştırmaz dolap da

O dediğiniz öyle olmuyo işte.

biz anlayamıyoruz

hani bu domuz ile büyü yapılıyor

eti yenmiyor

vay efendim domuz yağı yiyen adam karısını vs kıskanmıyor ya

onun için toplum o zavallı hayvanları kötü kabul ediyor

:)
Gercekten bana garip gelmedi yani ha tavuk ha domuz
Ha essek sipasi ..
Kardesim var 22 yasinda bizim evdeki adi essek yani
Hic bizle gorusmemek istemedi

Canım bence çok haklısın . Sen yine hanımlığını bozmamışsın tabrik ederim. Ben olsam ağzıma geleni sayıp çeker giderdim. Bazı arkadaşlar ne var ha domuz ha tavuk demişler de yani ben hiç öyle düşünmüyorum. Ayrıca bu çocuk daha 2 yaşında. Babanesinin evinde rahat edemeyecekse nerde rahat edecek. Bence çocuğu da yollama kendinde gitme.

Ben zaten hep yanındayım mutfak da o yerde oynuyo ben masa da yemek yiyorum yani yine yanımda, kucağına al diyen olmuş ama kucağa alınca masayı dağıtıyor elini tutsan ayağıyla vuruyo zaten iki yaş sendromu yaşıyoruz aklına geleni illa yapacak

O dediğiniz öyle olmuyo işte.

ama oldurun işte

ya da kv ye bir daha gidince

ben bunun başında oturmayınca dağıtıyor kızıyorsun laf ediyorsun, ben çocuğa bakayım sen koyuver çorbaları diyeceksiniz ya da eşinize

yani hep yazarım yine yazayım 10 yıllık evliyim kv nin evinde iki kez bulaşık yıkadım

birinde görümcemi istemeye geldiler birinde de nişana

evine gider misafir olarak oturur yer içer kalkar gelirim

o nednele de içime atıp çok üzüleceğim bir şey olmaz yeri gelince de söyleneceği söylerim ki siz de söylemişsiniz o da kabul etmiş hatasını işte

Cvp için teşekkür ederim. Öğrenmek istediğim buydu.
öğrenmek istediğiniz değil duymak istediğiniz buydu
konunuza gelince bende alınırdım doğru ama laf falan sokmazdım
kendim az gider çocuğumu da az götürürdüm sorarsa yeteri kadar rahatsızlık veriyoruz derdim

Hay ağzın bal yesin ya Bi anlayan çıktı arkadaş ya . Bu çocuk bnm annem de de aynı öyle davranıyo ama annem ne onu be beni darlamıyo ikiniz de rahat edin Biz de anne idik, siz de bebektiniz diyo, ama kaynanam kendi oğlu da aynı bebeklik geçirmesine rağmen beni anlamıyor

Robot gibi sadece önündekiler le oynanıyor, dedim ya meraklı illa elleyecek dokunacak yoksa çok ağlıyo bunları o yüzden belirttim

tamam sizinle ellesin

yani hepimiz geçtik o çağlardan

olacak ve olmayacak vardır

yani kasap bıçağını da elletemeyeceğimize göre bu ayırımı kurmalısınız ne karıştırılır ne karıştırılmaz

porselen tabak yere atılmaz plastik atılır vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…