Kayınvalidemin oğluna düşkünlüğü :(

nalaaan

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
353
140
323
ya neden hayatın kuralı böyle ki gelin-kayınvalide geçimsizliği! oğluna çok düşkün herşey de izin alır 4 yıl olacak beraberliğimize 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra düğünümüz var ama benim nişanlım küçük erkek kardeşi gibi değil o annesine elbette saygılı ama erkek neticede benimki aman annem ne der yalnış düşünür onuda götürelim. artık sinir olmaya başladım. birgün oturuyoruz dedimki evlenince izin almak sorunumuz olmaz haftasonu yakın bir yere gezmeye gideriz misal dedim oda evet annemide götürürüz diyor tabi ben o lafın üstüne hayal bile kurdurmuyosun heryerde annen evlenmiyorum yaşa onla diye tartıştım. bende anne olacagım birgün böyle yapmayım diyorum ama içten içten duramıyorum kızlarrr sizde de oluyor mu böyle

Son düzenleme:

fazla anneci tabiki annelerle de gideceğiniz gemzeler piknikler olucak ama başbaşa da gitmeniz gerekir her dk anne de anne :100::100::100:

yeni evli bi arkadaşım var...evde oturuken bebek için hayal kurmaya başlamış sesli olarak ..eşide' aaa evet ne güzel olur .böylelikle çocuk olduğu için annemler daha çok gelip giderler' demiş.....arkadaş diyor hayal kurmakmı onun yanında asla :) bazı erkekler nedense biraz daha anneci oluyor.benim eşimde anneci

annesini düşünmesi güzelde her yere götürmekte düşünmesi abartılı biraz zamanla döner normale heralde :)

anlıyorum ki hep erkekler aynı ya aynı benim nişanlım işte

senin derdin dertmi ki
benim derdim yanımda

hiç istemesem de geçici bir süre için ikna olduğum (tabi bu süre 5 yıl oldu)için
kv ile altlı üstlü oturuyoruz
evliliğimin ilk yılları ve ilk aylarıydı
kv saat 2200 gibi kapıyı çaldı
elinde bir bardak sıcak süt

sonra 2.3.4. derkenn

ufak ufak bende şalterler geldi
hee bu arada sadece süt getirmiyordu oğluna
fındık fıstık ceviz....

kendi evinde ne pişridiyse yukarda
ve benim o ilk evlilik heyacanı ile yaptığım yemekler kalıyor ve çöpe gidiyordu
diğer yaşananları anlatmıycam uzun uzadıya
şuan eşim ve kızımla birlikte
farklı bir ilde yaşıyoruz
kv lerle hiç görüşmüyorum
bayram seyran da dahil
eşimse kızımı da alarak sıksık istanbula gidiyor
ses çıkarmıyorum annesidir gitsin
ama benden mümkünse birkaç mil uzak durmaya devam ettiği sürece

ay çok kötü sen sanki süt ceviz almayı yemeyi bilmiyomuşsun gibi

saçmalıyor bazı anneler

ayy güldüm ya ilk yazdığını okuyunca seninki çok kötü bir durum böyle yapmasalar daha güzel olur kş,ii

anlıyorum ki hep erkekler aynı ya aynı benim nişanlım işte

bi kaç gün iş için il dışana çıkacam..kayın validem diyorki oğlum yanlız kalıyor diye üzülüyorum onunda seninle gitmesini istiyorum..bende anne gezme amaçlı başka zamnda gideriz dedim..neyse oğlum sen boş ver benle sen gideriz nasıl olsa sonra diyor gelde gülme yani...şimdiden çok düşünme bu tarz şeyleri zaten salla gitsin

Son düzenleme:
Ayyy .
Sende biraz anneci olsana şekerim.
Cinsellikle ilgili birşey mi düşünüyor kat araya aileni.
Evlenince şöyle boyle yapariz mi dedi annemler gelir o arada bize daha heyecanlı olur iliskimiz de .
Çekilecek dert değil valla.

şoklardayım

ya neden hayatın kuralı böyle ki gelin-kayınvalide geçimsizliği!

gelin kaynana çoğu zaman geçinemezler çünkü gelin kaynananın toprağından olurmuş :) zıt kutuplar birbirini çekerken, aynı kutuplar birbirini iter

evlenince de inş böyle düşünmez. yoksa işin çokk zor

kız dua ette balayına annesini de getirmeye kalkmasın

Bastan taviz verme. Altan alttan isle. Cilve yap, naz yap. Erkekler dayanamaz. 1 yil icinde de evliliginiz oturur. 1 yil cok onemli. Dikkat et. Kolay gelsin :)

kayınvalidemle aram iidir güzel anlaşırız....sorun sadece senin başlığındaki kısım ..oğluna fazla düşkünlük .yoksa öyle kavgamız patırtımız olmamıştır çok şükür...eşim aradaki dengeyi iyi tutmaya çalışır .

evlenelim o annem dediği zaman arkamı dönüp uyucam rüyasında görsün

Nasıl başlarsa öyle gider. Daha baştan bazı şeyler için mesafenizi koyun. Valla benim de başımda benzer sorunlar. Her işlerine eşimi çağırıyorlar. Her haftasonu dolu. Yok bahçe sulanacak. Yok çapa yapılacak. Yok yaprak toplanacak. Bu haftasonu için kv planımızı yaptı yine ... İş varmış!!! Pazar günü uzak bir yere gezmeye gidecektik. Oraya daha önce gittiniz mi diye sordu. Ben gittim. Eşim de gitmiş. O zaman ne gerek varmış. Gitmeyin dedi. İçimi buraya döktüm. Kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…