Kayınvalidemin oğluna düşkünlüğü :(

Güzel başlamış güzel gitsin inşallah.

Ayy ben olsam evlenmezdim evlenince beni anlarsın.

okadar mı vahim durum ya

Annem annem annem öyle annem böyle anneme gidelim kahvaltı yapalım bayramda bizimkilerde olalım yılbaşınnda bizimkilerde olalım annemin yemeği annemin düzeni bunları görünce evlenmeseydim diyeceksin bir yere giderken annesiz gitmeyen adam bunları yapmaz mı sanıyorsun? Annemi ara annem üzülüyor diyecek tartışsan annesiyle annesini tutacak ben olsam evlenmezdim çok ciddiyim

Bizim de az önce kaynanamla çok sinir
bozucu bir diyalogumuz oldu. Eşimin şehir dışından arkadaşları geldi. Hepsi erkek diye (5kisi) evde agirlayamayiz otele yerleştirdi eşim. Neyse kaynana arıyor. Misafirlere ne hazirlicam diyor ben de bişey hazırlama onlar dışarıda takılacak eşim de akşam yemeğe gelmeyecek dedim. O da o zaman buraya gelirler bişey yapayım dedi. Sustum. Börek yapalım dedı .ben de anne gelirlerse bizim eve gelirler zaten bende de hazırda çok şey var rahat ol sen dedim.o da yok size gelmesinler sizin ev sıkıcı burası daha güzel dedi. Ben şok ve sinir krizi geçirdim. Hay Allah im ya

parayı toplayabilseydik gidicektik te toplayamadım bu yaz eşimle gidicez gibi balayına

Sanki ben yazmışım gibi hissettim ya :) Aynı durumdaydık evlenmeden önce de aynıydı evlenince düzelir diye düşünürken çok daha beter oldu en güzel günlerimi aylarımı böyle geçirdim hiç birşey hayal ettiğim gibi değildi. Sonra ben yeter dedim dünya senin ailenin etrafında dönmüyor ya artık benimle evli olduğunun ayrı bir yuvan olduğunun farkına varırsın ona göre yaşarsın ya da gider ailenin kucağından hiç çıkmazsın dedim şimdi o benim peşimde koşuyor.

Konu sahibi arkadaşım evlenince değişir diye düşünme sakın emin ol daha beter olur. Ya nasıl olsa değişir diye hayaller kurma ya da tavrını şimdiden koy sonra çok çekersin en güzel zamanların zehir olur

sinir olunmayacak gibi birşey değil ki insan nasıl söyler bazen anlam veremiyorum boşver cnm sen eşinden yana rahatsan sinir olma kendimizi üzüyoruz sadece

bir kere bu konuda tartıştık ve bana resmen arkasını döndü ama ben saf sonra konustuk barıstım şimdi diyorum ki çok mu iyi niyetliymişim.

Benim erkek arkadasimla annesi de birbirlerine cok duskunler. Annesini kiskaniyor bildiginiz anneside onun için hep dermis ben seni hic evlendirmem falan ama beni cok sevdi allahtan bende onu coook seviyorum :)) benimde abim var ve annem cok düşkün ilk cocuga genelde daha düşkün olunur ozellikle anneler benim annem diyor ki sen zaten evleneceksin ama ogluma uzuluyorum onu daha cok dusunuyorum :-D

sinir olunmayacak gibi birşey değil ki insan nasıl söyler bazen anlam veremiyorum boşver cnm sen eşinden yana rahatsan sinir olma kendimizi üzüyoruz sadece

Esime de sinir olduğum yanlar oluyor. Mesela misafirler i bana sormadan kabul etti ve onlarla ilgilenmek zorunda bizim de bir iki güne aşılama olacak. Benim yanımda olması gerek. Kendi ne yapıyor vallah bu evlilik çok stresliymis ya

bir kere bu konuda tartıştık ve bana resmen arkasını döndü ama ben saf sonra konustuk barıstım şimdi diyorum ki çok mu iyi niyetliymişim.

Biz bir kere değil belki bin defa bu konuda tartıştık canım hem de daha düğünümüzün ertesi gününden itibaren aylarımı ağlayarak geçirdim hamileliğimi ağlayarak geçirdim hiç bir hevesimi hiç bir mutluluğumu yaşayamadım. Sonra aklım başıma geldi kim için kendimi bu kadar paralıyorum ya dedim değer mi dedim ve ona da bu tavrımı net bir şekilde gösterdim dediğim gibi şimdi o benim peşimde koşuyor ama farkettim ki benim hiç birşeye hevesim kalmamış elimde hiç hayalim kalmamış.

Ya kusura bakma felaket tellalı gibi oldu :) Sadece yani demek istediğim bu sorunu şimdi çözmezsen sonra üzülürsün keşke baştan tavrımı koysaydım dersin. O yüzden içten içe kendini yiyeceğine açık açık konuş ayrı bir yuvanız olacağını öyle her zaman ailesiyle ya da ailenizle dip dibe olamayacağınızı şimdiden kafasına sok

Bu sorunu düğünden önce çözmelisin. Yoksa 3 kişilik bir evliliğin olacak.

Her ailenin yükünü omuzlayan fedakar bir evlat oluyor.Senin nişanlın da bu rolü benimsemiş,ömür boyu öyle gider.
Kayınpederin var mı ? Kayınvalidenin sosyal hayatı var mı ? Bunlar çok önemli.
Kayınvaliden tek başına evden çıkmayan,akraba harici dostu ahbabı olmayan biriyse işin zor.
O zaman dışarısıyla tek bağlantısı eşin olacak demektir.
Yani gelsin kayınvalideli haftasonları...

yani bazen bir oğlum olduğunda bende mi böyle olurum demeden geçemiyorum:26:

erkekler bazen bayanlar gibi düşünemiyorlar aşılama mı olacaksın inş. rabbim gönlünden geçeni kucağına verir cnm

Son düzenleme:

evet dediğiniz gibi aynen! tek erkek evlat değil kayınpederim yok ama kayınvalidem erkek gibi kadın çarşı pazar gezer herşeyini halleder alışmış çünki çevre geniş heryere giderler tabi nişanlımı da bazen zorla götürüyolar

yok yok sen doğruları diyorsun heves falan kalmıyor yaa kafasın aahh sokabilsem anlatamıyorum ki sonu mutlaka kavgayla bitiyor yada boşver dio zannedersiniz o sevgilisi ben işte öle sıradan biri

evlenmeden önce eşim annesini öyle bi anlatmıştıki bana melek asla kötülük yapamaz para tutamaz işte herkes onu kandırabilir okadar saf temiz inandım tanımıyorumki o meleğin yaptıkları kendi elbiselerini yırttı benim yaptığımı söyledi içi küfür dolu bir şiir yazdı bütün memlekete okudu dolaştı yaptığım yemeğe karbonat attı çöpümü karıştırdı benden gizli evime girdi eşyalarımı karıştırdı bunlar çok ufak şeyler yaptıkları ve eşim anne yastık koyuyum arkana ayağını kaldırıyım ekmeğine bal sürüyüm böyleydi taze gelin gibi pervane olurdu annesi için ben öle gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bakardım şimdi kaynanam gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi bakıyor oğlunun nasıl normal bir insana dönüştüğüne hayret ediyor evlenmeden önce bu durumu toparla yoksa kayınvaliden ortanızda yatar benden sölemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…