Kayınvalidemin oğluna düşkünlüğü :(

Bende yurt dışına balayına gitsek annemi götürürüm şahsen. Aynı odada yatmadıktan sonra nolcak. Ama arkadaş olayı saçma olmuş. Madem gidiceği birisi var arkadasıyla gitsin.

aaaaa utanma arlanma da mı yok bu insanlarda yahu yeni evli insanlar rahat bırakılmaz mı yaaa oof oofffff

Suc kizda. Ben olsam ortaligi yikarim. Hic mi ses cikarmamis??!

şoklardayım :))))
her zaman başbaşa kalınmaz her zaman annelerle gezilmez...gerçi herksin ilişkisi kendine....
eşine doyanlar var doyamayanlar var..daha çok vakit geçirmek isteyen var...grupca takılmak daha çok hoşuna gidenler var...tercih meselesi

olmaz mı yaaa başlarını bekleyecek herhalde orda kv :S
aa ahahaa sesli güldüm :

evlenirken eğer tahmin ettiğimiz parayı toplasaydık kv görümce falan hep beraber gidiyorduk bizde, ben eşimle egeye gitmeyi istiyordum birşey oldu eşim ordan e anne sizi de götürcez dedi ne olduğumu sapıttım kaldım kvnin kardeşi varmış orda oraya gitceklermiş te Allah'ım dedim yaa neyse balayına falan gitmedik kaldı öyle

evet doğru söylüyorsun 4 yıldır hiç değişmedi değişceğini sanmıyorum sadece kendi evi olduğunda bu kadar olmaz diye düşünüyorum.

Yani siz yine çok umutlanmayın, bu durumu kabul edin. Evlendikten sonra durum hafiflerse ne ala, ama yok aynen devam ederse kavga çıkartmaya hakkınız yok çünkü bile bile evlendiniz. Ben nişanlıyken teyzem konuşmuştu benimle "eğer hoşlanmadığın huyu varsa , ileride değişir yada ben değiştiririm diye düşünme sakın. Mesela bu adam maç izlemeyi seviyorsa , evlenince de izleyecek. Bunu kabul et, ileride maç izliyor diye kavga çıkartmaya hakkın yok." demişti. Dediğim gibi sizin umduğunuz şekilde olur ve evlenince bu bağımlılık koparsa mesele yok, ama ya olmazsa. O zaman ne yapacaksınız? Şu an önünüzde gördüğünüz tabloya göre düşünmek durumundasınız. Eğer düğünden sonra, yine buraya gelip "eşim annesine çok düşkün deliricem" diye bir konu açarsanız. Bende size "ee bilerek evlendiniz" derim.
Sakın yanlış anlamayın, ayrılın falan demiyorum. Eğer bu evlilik için kararlıysanız, seviyorsanız nişanlınızı. Ve ileride huzurlu bir yuva istiyorsanız bu konuyu dikkate almayarak, kabulleneceksiniz demek istiyorum. Bunu yapabileceksiniz evlenin. Mutluluklar.

Bende yurt dışına balayına gitsek annemi götürürüm şahsen. Aynı odada yatmadıktan sonra nolcak. Ama arkadaş olayı saçma olmuş. Madem gidiceği birisi var arkadasıyla gitsin.

ben utanırım ya götüremem kımseyıama herkesın sartları farklı tabı, yinede ben ılk duydugumda cok sasırmıstım...sonucta kımsede rastlamadıgım olay..

aaaaa utanma arlanma da mı yok bu insanlarda yahu yeni evli insanlar rahat bırakılmaz mı yaaa oof oofffff

amaç zaten evlensede oglum bana aıt havalarında kadın yoksa nıye herkese hava ata ata anlatsın,gelini rahatsızken bu durumdan.

Suc kizda. Ben olsam ortaligi yikarim. Hic mi ses cikarmamis??!

yok pek sessız sakın,en son gordugumde agr bır depresyon gecırıyor ve yuksek doz sakınlestırıcı kullanıyordu, oyle boyle degl kv.sii

konu sahıbı kusura bakma laf lafı actı konunu ısgal etmek ıstemem,
tek dıyebılecegım: evlenınce kımse degısmez, fazlası olur eksıgı olmaz, deve gutmek gıtmek hesabı, hangısı agır karar sızın :))

bir de birşey desen sen suçlu olursun adaletsizlik bu ama

Degismez derler ama degisiyor... bazen tatli dil bazen sert cikisler derken surekli annecim annecim diyen muhabbet kusu bir bakmissin annecim kelimesini sadece sevgi ifadesi olarak kuruyor, tam disari ciktiginizda vaktinizi annesiyle uzuuun uzun konusarak degil aksam konusuruz diyip seninle gecirmeye basliyor.
Eger annesinin baskisi ve onun bagimliligi fazla ise kendi de gonullu olursa terapiyi de oneririm sanki yeniden kendini buluyor.

yani olan sizin balayına oldu...
yahu tamam her zman gençlerin dediği olmaz ama her zman ailelerin de deiği olmaz...
sınırı koyacan kimseye karıştırmicaksın..
özellikle evin barkın;gelirin,kazancın ayrı ise....

Ya tabiki kimse degismez. Birisini degistirmek zordur. Ama erkekleri kendinize cekebileceginizi dusunuyorum. Eger seviyorsan , baska kotu huyu yoksa bu huyunu degistirmeye en aza indirgemeye calismak lazim.

yok canım önemli değil bende okudukca rahatlıyorum diyemeceğim ama tek ben değilmişim anladım ki

balayına hep beraber gitmek mi

ne büyük düşüncesizlik yazık çok üzüldüm allah korusun böyle düşüncesiz insanlardan

vallahi çok haklısın ...senin teyze çok güzel demiş sana...
bile bile evlenip sonrasında neden böyle deemek olmaz..

mesela benim nişanlım bi evin bi oğlu..bi de kız kardeşi var...
babsının ödeme işlemleri;faturası;git gel işlerini hep o yapıyor...
ilerde de bu kadar sıklıkta olmasa da yapacak illa ki..

mesela ben de bizim ailenin tek kzııyım..bir de abim var... babam bana çok düşkün...illa ki üzerime titremeye devam edecek evelalllah ın izni illeeeeee

Benim eşimde bir evin bir çocuğu. Annesine olan düşkünlüğünü seviyorum, annesini de seviyorum zaten. Benim eşimde mesela kayınpederimin ve kayınvalidemin mülkleri var onların kiraya verilmesi, kiraların toplanması, kiracılarla olan sorunları hallediyor. Evlat olarak yapmak zorunda zaten. Ben olabildiğince ne kendi ailemi ne de eşimin ailesini kırmamaya, arada uğrayarak gönüllerini hoş tutmaya çalışıyorum. Hee tabi onlarda anlayışlı, biz hafta sonu İstanbul'a gidiyoruz gezmeye dediğimiz de "bizde geliyoruz" demiyor kimse. Ama mesela, ben düğünden sonra iki aileyi de evimde yemekte ağarladım. Türk sanat müziği koydum dvd'ye, masa da çeşit çeşit mezeler, rakı harika bir geceydi. Geçen gün babam "yine yapalım öyle bir yemek, çok güzeldi" dedi. Bizde havalar güzel olduğu için , açık havada mangal eşliğinde güzel bir piknik planladık. 2 hafta sonrası için. Bir pazar günümüzü onlara ayırarak birşey kaybetmeyiz değil mi?

Size de mutluluklar şimdiden. Böyle düşünür ve uygularsanız, karşınızda ki insanlarda uyumlu ve anlayışlı ise emin olun çok mutlu olursunuz.

inşallah kuzucum inşallah ömrümüzce huzurlu sağlıklı oluruz...

biz 2008 den ebri görüşüyoruz..hiç ayrılmadık çok şükür...okul bitti ben işe girdim bi sene sonra nişanlandık..şimdi 1 yıllık ni,şanlıyım ve 3 ay sonra eveallah ın iznii le düğünümüz var....
nişanlımın ailesi de benim ailemde çok şükür anlayışlı...tabi iki herksein hatası avrdır..ama hiç dillendirmedik biz bunu...nişanlımla ikimiz konştuk ailelerin hatalrını ama senin ailen benm ailem olmadı...ikimizin arası çok şükür başkaları yüzünden bozulmadı...zaten ben en baştan dedim ''başkaları armıza girmesin mal mülk eşya armaıza girmesin..

uamrım ki hep böyle devam eder...YARADAN Imız bizi yolundan ayırmaz..güzellikler biziim olur her daim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…