yakinen tanıdığım biri var balayına kv ıle gıden......duydugumda sok olmustum ve bunu kızın kv den duydum, kız utancından kımseye soyleyemıyor bıle.... yanında bırde arkadasını getırmıs kv dordu hepbırlıkte yapmıslar....baskası dese ınanmazdım gercekten yok artık derdım, ama bızzat kendılerınden duyunca........
yakinen tanıdığım biri var balayına kv ıle gıden......duydugumda sok olmustum ve bunu kızın kv den duydum, kız utancından kımseye soyleyemıyor bıle.... yanında bırde arkadasını getırmıs kv dordu hepbırlıkte yapmıslar....baskası dese ınanmazdım gercekten yok artık derdım, ama bızzat kendılerınden duyunca........
tşk ederim kolay olur umarım cilve işve ile kandırmak tek umudum
yakinen tanıdığım biri var balayına kv ıle gıden......duydugumda sok olmustum ve bunu kızın kv den duydum, kız utancından kımseye soyleyemıyor bıle.... yanında bırde arkadasını getırmıs kv dordu hepbırlıkte tatil yapmıslar....baskası dese ınanmazdım gercekten yok artık derdım, ama bızzat kendılerınden duyunca........
her zaman başbaşa kalınmaz her zaman annelerle gezilmez...gerçi herksin ilişkisi kendine....Bende aynı böyleyim ya. Bi an konuyu okurken benden bahsediliyo sandım. Biara yurtdışına balayanı çıkmak istiyodum dedim annemde gelsin.gitmişken hep birlikte gidelim yazık anneme dedim. Yada ev bakarken büyük ev bakıyorum ayyy annemde bizle otursun diyorum sağolsun tamam diyo :) acaba nişanlımda kendi kendine sinir oluyomudur. :)))) annelerimiz dulsa başkada çocugu yoksa kimse kusura bakamsın gezdiricez hoş tutucaz. Aynısı kayınvalidem içinde geçerli.
Birlikte gezsek nolur başbaşa gidince noluyo 3.5 yıldır birliketeyiz evlenince hep aynı evin içinde başbasa olcaz zaten eee dışardada annelerimizle birlikte olalım nolmuş yani.
aa ahahaa sesli güldümolmaz mı yaaa başlarını bekleyecek herhalde orda kv :S
şoklardayım :))))
her zaman başbaşa kalınmaz her zaman annelerle gezilmez...gerçi herksin ilişkisi kendine....
eşine doyanlar var doyamayanlar var..daha çok vakit geçirmek isteyen var...grupca takılmak daha çok hoşuna gidenler var...tercih meselesi
aa ahahaa sesli güldüm:
evet doğru söylüyorsun 4 yıldır hiç değişmedi değişceğini sanmıyorum sadece kendi evi olduğunda bu kadar olmaz diye düşünüyorum.
Bende yurt dışına balayına gitsek annemi götürürüm şahsen. Aynı odada yatmadıktan sonra nolcak. Ama arkadaş olayı saçma olmuş. Madem gidiceği birisi var arkadasıyla gitsin.
aaaaa utanma arlanma da mı yok bu insanlarda yahu yeni evli insanlar rahat bırakılmaz mı yaaa oof oofffff
Suc kizda. Ben olsam ortaligi yikarim. Hic mi ses cikarmamis??!
Bu bir surec. Uzun bir yol seni bekliyor. Hemen pes etme. Ugrasman lazim. Cilve isve guler yuz bunlar cok lazim olacak sana. :)
ben utanırım ya götüremem kımseyıama herkesın sartları farklı tabı, yinede ben ılk duydugumda cok sasırmıstım...sonucta kımsede rastlamadıgım olay..
amaç zaten evlensede oglum bana aıt havalarında kadın yoksa nıye herkese hava ata ata anlatsın,gelini rahatsızken bu durumdan.
yok pek sessız sakın,en son gordugumde agr bır depresyon gecırıyor ve yuksek doz sakınlestırıcı kullanıyordu, oyle boyle degl kv.sii
konu sahıbı kusura bakma laf lafı actı konunu ısgal etmek ıstemem,
tek dıyebılecegım: evlenınce kımse degısmez, fazlası olur eksıgı olmaz, deve gutmek gıtmek hesabı, hangısı agır karar sızın :))
ben utanırım ya götüremem kımseyıama herkesın sartları farklı tabı, yinede ben ılk duydugumda cok sasırmıstım...sonucta kımsede rastlamadıgım
Yani pek rastlanmıyo ama ne bilim maldivlere phukete falan gidiyosak anneciğmide alırım bidaha ne zaman görcek kadın. Ama antalyaya bodruma giderken götürmek saçma tabi bidahaki yaz hep birlikte gidilir nolcak.
Şahsen benim nişanlım annemi istemese ( balayı için demiyorum normal gezmeye gşderken) yok gelmesin etmesin diye konuşsa su dakka ayrılırım ondan.
evlenirken eğer tahmin ettiğimiz parayı toplasaydık kv görümce falan hep beraber gidiyorduk bizde, ben eşimle egeye gitmeyi istiyordum birşey oldu eşim ordan e anne sizi de götürcez dedi ne olduğumu sapıttım kaldım kvnin kardeşi varmış orda oraya gitceklermiş te Allah'ım dedim yaa neyse balayına falan gitmedikkaldı öyle
ben utanırım ya götüremem kımseyıama herkesın sartları farklı tabı, yinede ben ılk duydugumda cok sasırmıstım...sonucta kımsede rastlamadıgım olay..
amaç zaten evlensede oglum bana aıt havalarında kadın yoksa nıye herkese hava ata ata anlatsın,gelini rahatsızken bu durumdan.
yok pek sessız sakın,en son gordugumde agr bır depresyon gecırıyor ve yuksek doz sakınlestırıcı kullanıyordu, oyle boyle degl kv.sii
konu sahıbı kusura bakma laf lafı actı konunu ısgal etmek ıstemem,
tek dıyebılecegım: evlenınce kımse degısmez, fazlası olur eksıgı olmaz, deve gutmek gıtmek hesabı, hangısı agır karar sızın :))
Yani siz yine çok umutlanmayın, bu durumu kabul edin. Evlendikten sonra durum hafiflerse ne ala, ama yok aynen devam ederse kavga çıkartmaya hakkınız yok çünkü bile bile evlendiniz. Ben nişanlıyken teyzem konuşmuştu benimle "eğer hoşlanmadığın huyu varsa , ileride değişir yada ben değiştiririm diye düşünme sakın. Mesela bu adam maç izlemeyi seviyorsa , evlenince de izleyecek. Bunu kabul et, ileride maç izliyor diye kavga çıkartmaya hakkın yok." demişti. Dediğim gibi sizin umduğunuz şekilde olur ve evlenince bu bağımlılık koparsa mesele yok, ama ya olmazsa. O zaman ne yapacaksınız? Şu an önünüzde gördüğünüz tabloya göre düşünmek durumundasınız. Eğer düğünden sonra, yine buraya gelip "eşim annesine çok düşkün deliricem" diye bir konu açarsanız. Bende size "ee bilerek evlendiniz" derim.
Sakın yanlış anlamayın, ayrılın falan demiyorum. Eğer bu evlilik için kararlıysanız, seviyorsanız nişanlınızı. Ve ileride huzurlu bir yuva istiyorsanız bu konuyu dikkate almayarak, kabulleneceksiniz demek istiyorum. Bunu yapabileceksiniz evlenin. Mutluluklar.
vallahi çok haklısın ...senin teyze çok güzel demiş sana...
bile bile evlenip sonrasında neden böyle deemek olmaz..
mesela benim nişanlım bi evin bi oğlu..bi de kız kardeşi var...
babsının ödeme işlemleri;faturası;git gel işlerini hep o yapıyor...
ilerde de bu kadar sıklıkta olmasa da yapacak illa ki..
mesela ben de bizim ailenin tek kzııyım..bir de abim var... babam bana çok düşkün...illa ki üzerime titremeye devam edecek evelalllah ın izni illeeeeee
Benim eşimde bir evin bir çocuğu. Annesine olan düşkünlüğünü seviyorum, annesini de seviyorum zaten. Benim eşimde mesela kayınpederimin ve kayınvalidemin mülkleri var onların kiraya verilmesi, kiraların toplanması, kiracılarla olan sorunları hallediyor. Evlat olarak yapmak zorunda zaten. Ben olabildiğince ne kendi ailemi ne de eşimin ailesini kırmamaya, arada uğrayarak gönüllerini hoş tutmaya çalışıyorum. Hee tabi onlarda anlayışlı, biz hafta sonu İstanbul'a gidiyoruz gezmeye dediğimiz de "bizde geliyoruz" demiyor kimse. Ama mesela, ben düğünden sonra iki aileyi de evimde yemekte ağarladım. Türk sanat müziği koydum dvd'ye, masa da çeşit çeşit mezeler, rakı harika bir geceydi. Geçen gün babam "yine yapalım öyle bir yemek, çok güzeldi" dedi. Bizde havalar güzel olduğu için , açık havada mangal eşliğinde güzel bir piknik planladık. 2 hafta sonrası için. Bir pazar günümüzü onlara ayırarak birşey kaybetmeyiz değil mi?
Size de mutluluklar şimdiden. Böyle düşünür ve uygularsanız, karşınızda ki insanlarda uyumlu ve anlayışlı ise emin olun çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?