Kayınvalidemin oğluna düşkünlüğü :(

bende kayınvalidemle tartışmadım hiç bu konuları da bilmez ondan yana sıkıntım yok illa ki ufak sorunlar oluyor ama insanoğlu elbette olur deniyor ve unutuluyor benim sorunum nişanlımın düşkünlüğü

Kayınvalidemi oğluna düşkün ,oğlumu anasına düşkün...Bunlar arz talep meselesidir. Sorun sizin nişanlınızda. Benim eşim annesini sadece özel günlerde arar görüşmemizde 15 gün yada ayda birdir .Kayınvalidede aynı şekilde .Ama diğer oğlu her gün telefonla görüşür. Bi oğlu arar bi kendi arar.. Sonuçta aynı kadın işte.. Fark olan oğulların davranışı...

vayyy bu taktiğe bayıldım :))))
kız dua ette balayına annesini de getirmeye kalkmasın
aha haaa :)) ilahi sen...

Bastan taviz verme. Altan alttan isle. Cilve yap, naz yap. Erkekler dayanamaz. 1 yil icinde de evliliginiz oturur. 1 yil cok onemli. Dikkat et. Kolay gelsin :)
1 yıl içinde mi:)) tecrübelerinizden faydalanmak laızm

ay canımmm dolmuşsun iyice....benim nişanlımda aynı...her işi ailesi ona yaptırıo...ailemiz olnca böle olmaz dio ama bakalım :)

var öyle adamlar vaarr ama annemde gelsiinn naan balayı bu annenin ne işi var ordaaaaa

Şimdi eşimde hergün annesini arar, hatrını sorar. Zaten çokta yakın oturuyoruz, arada uğrar. He bende kayınvalidemi hergün arar hatırını sorarım. İŞten dönüşte servisten onların kapısının önünde iniyorum, bazen ben geldim kahve içmeye diye uğruyorum. Annemi her gün ararım, hafta içi mutlaka uğrarım. Her hafta sonu ailelerin gönülleri olsun diye uğrarız bir. Amaaaaa, düşkünlük başka bir şey, bağımlı olmak başka bir şey. Hafta sonu ailelere gideceğiz diye tatil planımızı ertelemeyiz mesela, ya da başbaşa bir yere gideceksek izin almayız. Hele benim eşim, tatil,piknik vs her türlü etkinliği başbaşa yapmaktan yana. Kimseyi istemiyor. Nişanlınız annesine düşkün olmaktan ziyade, bağımlı bence. Ve değişeceğini sakın düşünmeyin. Evlilik öncesi yapılan en büyük hata "ileride değişir" düşüncesi. Ya böyle kabul edin, ya da vazgeçin. Değiştirmeye çalışmak sizi de , nişanlınıza , ilişkinizi de yorar, tüketir.

kızlar hepimiz de dertliymişiz
kayınvalidemde düşkün tek oğlu degil ki bir gün köye gitti nişanlım aramamış aksam sabah buluştuk diyor ki tel de duyuyorum bende aramadın hiç mi merak etmiyorsun sankim sevgilisi hay allahım dedim hiç belli etmedim ama

olmaz demek zor gibi ama inş evine de böyle düşkün olur da mutlu bir evlilik geçiririz

Çok ilginç gerçekten evlenmek demek ayrı yuva ayrı hayat demek nişanlınız bunu böyle görmenin annesine saygısızlık getireceğini düşünüyor sizde her yere babamda gelir babmıda götürelim falan deyin bakalım ne diyecek belki anlar ilginç bi durummuş

Bastan taviz verme. Altan alttan isle. Cilve yap, naz yap. Erkekler dayanamaz. 1 yil icinde de evliliginiz oturur. 1 yil cok onemli. Dikkat et. Kolay gelsin :)

tşk ederim kolay olur umarım cilve işve ile kandırmak tek umudum

benimkide öyleydi ama çözümü çok basit.haftasonu şuraya gidelim deyince annesi dul ve tek yaşıyor onuda götürelim diyor bende diyorumki aşkım annenle başka zaman gideriz ben senle başbaşa olmak istiyorum diyorum hiç uzatmıyo sağolsun başka zaman annesini çağıracaksam annemide çağırıyorum olup bitiyo

Ay benimde öyleydi ilk evlendigimzde üstelik aynı evdeyiz biz cok kavga etik kaynanamla ama benim karekterim öyke höt diyince susan bi gelin olmadım kendi karekterimi koydum bi süre sonra onlarda tanıdı bide eşimde cok sakindir babası yok kırmak istemiyo ama onunda sabrı taştı ayrıca görümcemin birini arkama aldım:)oda kardeşine valaha başkası olsa bukızım yerinde coktan seni terketmişdi dedi:)

olsun canım dökelim rahatlayalım başka ne yapabiliyoruz ki

bende yok zorla arattırıyorum kv ile kp'i.. benım zorum olmasa haftada 1 kere arayacak kafasına vura vura haftada 2 ye çıkarttım
işte kızlar o yüzden oğlunuz oldugunda onu kendinize bu kadar düşkün yetiştirmeyin..

Son düzenleme:

evet doğru söylüyorsun 4 yıldır hiç değişmedi değişceğini sanmıyorum sadece kendi evi olduğunda bu kadar olmaz diye düşünüyorum.

var öyle adamlar vaarr ama annemde gelsiinn naan balayı bu annenin ne işi var ordaaaaa
yakinen tanıdığım biri var balayına kv ıle gıden......duydugumda sok olmustum ve bunu kızın kv den duydum, kız utancından kımseye soyleyemıyor bıle.... yanında bırde arkadasını getırmıs kv dordu hepbırlıkte tatil yapmıslar....baskası dese ınanmazdım gercekten yok artık derdım, ama bızzat kendılerınden duyunca........

Son düzenleme:
Bende aynı böyleyim ya. Bi an konuyu okurken benden bahsediliyo sandım. Biara yurtdışına balayanı çıkmak istiyodum dedim annemde gelsin. gitmişken hep birlikte gidelim yazık anneme dedim. Yada ev bakarken büyük ev bakıyorum ayyy annemde bizle otursun diyorum sağolsun tamam diyo :) acaba nişanlımda kendi kendine sinir oluyomudur. :)))) annelerimiz dulsa başkada çocugu yoksa kimse kusura bakamsın gezdiricez hoş tutucaz. Aynısı kayınvalidem içinde geçerli.
Birlikte gezsek nolur başbaşa gidince noluyo 3.5 yıldır birliketeyiz evlenince hep aynı evin içinde başbasa olcaz zaten eee dışardada annelerimizle birlikte olalım nolmuş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…