kayınvalidemle aram iidir güzel anlaşırız....sorun sadece senin başlığındaki kısım ..oğluna fazla düşkünlük .yoksa öyle kavgamız patırtımız olmamıştır çok şükür...eşim aradaki dengeyi iyi tutmaya çalışır .
Ayyy .
Sende biraz anneci olsana şekerim.
Cinsellikle ilgili birşey mi düşünüyor kat araya aileni.
Evlenince şöyle boyle yapariz mi dedi annemler gelir o arada bize daha heyecanlı olur iliskimiz de .
Çekilecek dert değil valla.
aha haaa :)) ilahi sen...kız dua ette balayına annesini de getirmeye kalkmasın
1 yıl içinde mi:)) tecrübelerinizden faydalanmak laızmBastan taviz verme. Altan alttan isle. Cilve yap, naz yap. Erkekler dayanamaz. 1 yil icinde de evliliginiz oturur. 1 yil cok onemli. Dikkat et. Kolay gelsin :)
ay canımmm dolmuşsun iyice....benim nişanlımda aynı...her işi ailesi ona yaptırıo...ailemiz olnca böle olmaz dio ama bakalım :)Nasıl başlarsa öyle gider. Daha baştan bazı şeyler için mesafenizi koyun. Valla benim de başımda benzer sorunlar. Her işlerine eşimi çağırıyorlar. Her haftasonu dolu. Yok bahçe sulanacak. Yok çapa yapılacak. Yok yaprak toplanacak. Bu haftasonu için kv planımızı yaptı yine ... İş varmış!!! Pazar günü uzak bir yere gezmeye gidecektik. Oraya daha önce gittiniz mi diye sordu. Ben gittim. Eşim de gitmiş. O zaman ne gerek varmış. Gitmeyin dedi. İçimi buraya döktüm. Kusura bakma.
vayyy bu taktiğe bayıldım :))))
aha haaa :)) ilahi sen...
1 yıl içinde mi:)) tecrübelerinizden faydalanmak laızm
ay canımmm dolmuşsun iyice....benim nişanlımda aynı...her işi ailesi ona yaptırıo...ailemiz olnca böle olmaz dio ama bakalım :)
ya neden hayatın kuralı böyle ki gelin-kayınvalide geçimsizliği!
gelin kaynana çoğu zaman geçinemezler çünkü gelin kaynananın toprağından olurmuş :) zıt kutuplar birbirini çekerken, aynı kutuplar birbirini iter
evlenince de inş böyle düşünmez. yoksa işin çokk zor
kız dua ette balayına annesini de getirmeye kalkmasın
ya neden hayatın kuralı böyle ki gelin-kayınvalide geçimsizliği!oğluna çok düşkün herşey de izin alır 4 yıl olacak beraberliğimize 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra düğünümüz var ama benim nişanlım küçük erkek kardeşi gibi değil o annesine elbette saygılı ama erkek neticede benimki aman annem ne der yalnış düşünür onuda götürelim. artık sinir olmaya başladım. birgün oturuyoruz dedimki evlenince izin almak sorunumuz olmaz haftasonu yakın bir yere gezmeye gideriz misal dedim oda evet annemide götürürüz diyor tabi ben o lafın üstüne hayal bile kurdurmuyosun heryerde annen evlenmiyorum yaşa onla diye tartıştım. bende anne olacagım birgün böyle yapmayım diyorum ama içten içten duramıyorum kızlarrr sizde de oluyor mu böyle
Bastan taviz verme. Altan alttan isle. Cilve yap, naz yap. Erkekler dayanamaz. 1 yil icinde de evliliginiz oturur. 1 yil cok onemli. Dikkat et. Kolay gelsin :)
o zaman annesiyle bir ömür de yaşar
ya neden hayatın kuralı böyle ki gelin-kayınvalide geçimsizliği!oğluna çok düşkün herşey de izin alır 4 yıl olacak beraberliğimize 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra düğünümüz var ama benim nişanlım küçük erkek kardeşi gibi değil o annesine elbette saygılı ama erkek neticede benimki aman annem ne der yalnış düşünür onuda götürelim. artık sinir olmaya başladım. birgün oturuyoruz dedimki evlenince izin almak sorunumuz olmaz haftasonu yakın bir yere gezmeye gideriz misal dedim oda evet annemide götürürüz diyor tabi ben o lafın üstüne hayal bile kurdurmuyosun heryerde annen evlenmiyorum yaşa onla diye tartıştım. bende anne olacagım birgün böyle yapmayım diyorum ama içten içten duramıyorum kızlarrr sizde de oluyor mu böyle
Nasıl başlarsa öyle gider. Daha baştan bazı şeyler için mesafenizi koyun. Valla benim de başımda benzer sorunlar. Her işlerine eşimi çağırıyorlar. Her haftasonu dolu. Yok bahçe sulanacak. Yok çapa yapılacak. Yok yaprak toplanacak. Bu haftasonu için kv planımızı yaptı yine ... İş varmış!!! Pazar günü uzak bir yere gezmeye gidecektik. Oraya daha önce gittiniz mi diye sordu. Ben gittim. Eşim de gitmiş. O zaman ne gerek varmış. Gitmeyin dedi. İçimi buraya döktüm. Kusura bakma.
Şimdi eşimde hergün annesini arar, hatrını sorar. Zaten çokta yakın oturuyoruz, arada uğrar. He bende kayınvalidemi hergün arar hatırını sorarım. İŞten dönüşte servisten onların kapısının önünde iniyorum, bazen ben geldim kahve içmeye diye uğruyorum. Annemi her gün ararım, hafta içi mutlaka uğrarım. Her hafta sonu ailelerin gönülleri olsun diye uğrarız bir. Amaaaaa, düşkünlük başka bir şey, bağımlı olmak başka bir şey. Hafta sonu ailelere gideceğiz diye tatil planımızı ertelemeyiz mesela, ya da başbaşa bir yere gideceksek izin almayız. Hele benim eşim, tatil,piknik vs her türlü etkinliği başbaşa yapmaktan yana. Kimseyi istemiyor. Nişanlınız annesine düşkün olmaktan ziyade, bağımlı bence. Ve değişeceğini sakın düşünmeyin. Evlilik öncesi yapılan en büyük hata "ileride değişir" düşüncesi. Ya böyle kabul edin, ya da vazgeçin. Değiştirmeye çalışmak sizi de , nişanlınıza , ilişkinizi de yorar, tüketir.
yakinen tanıdığım biri var balayına kv ıle gıden......duydugumda sok olmustum ve bunu kızın kv den duydum, kız utancından kımseye soyleyemıyor bıle.... yanında bırde arkadasını getırmıs kv dordu hepbırlıkte tatil yapmıslar....baskası dese ınanmazdım gercekten yok artık derdım, ama bızzat kendılerınden duyunca........var öyle adamlar vaarr ama annemde gelsiinn naan balayı bu annenin ne işi var ordaaaaa
var öyle adamlar vaarr ama annemde gelsiinn naan balayı bu annenin ne işi var ordaaaaa
hakkat ya ne yapcak anne orda......!!!
galiba en iyi kv de bile bi sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?