kayınvalidemin rahatsız edıcı konuşmaları

Şu yorumlardan benim çıkarımım eşinin ailesinitopyekün küçük gördüğün, istesem annesini de siler fonu
:) ne guzel sohbet edıyorduk .. Herseyde bı negatıflık olumszluk arayanlar.. Burdada klavyeden aldıgınız gucle guzel sohbetın arasına rahatca nasılda gırıyorsunuz. Cıkarımınız ve yorumunuz son derece gereksz.

Bazı insanların karakteri böyle. Benim hayatımda da var. Konuşma tarzları kırıcı. Eşin yanındaysa salla gitsin

Anlamıyorum ınsanları .. Dusunuyorum acaba deger verıp saygı duydugumuz için mi boyle hırpalanıyoruz. Bakıyorum saygısz duyarsız gelinler el üstunde:)

Bazı insanların karakteri böyle. Benim hayatımda da var. Konuşma tarzları kırıcı. Eşin yanındaysa salla gitsin
Haklısın atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya en ıyısı boyle kabul etmeye calışmak

Cok haklısın canım . Bırdaha boyle bır ıfade kullanırsa tepkımı dile getırecegım

maddi durumunuzun iyi oldugunu niye açıkladın pek anlamadım. neyse. amaaan luzumsuzlugunda böylesi. akraban beğenmezse memnun kalmazsa senden kendi bilir. çok da umrunda oldugunu düşünmüyorum. kaynana da he de geç.

Anlamıyorum ınsanları .. Dusunuyorum acaba deger verıp saygı duydugumuz için mi boyle hırpalanıyoruz. Bakıyorum saygısz duyarsız gelinler el üstunde:)
Malesef saygısız olan gelinler den çekiniyorlar sanırım aman bişey demesin diye de alttan alıyorlar

bu kadar hassas olmayin. herkes ince dusunse kimse kimseye kirilmaz zaten .huyu diyim gecin ,
boyle ayrintilarla yasanmaz

Bak bunda çok haklısın bunu fark ettiğim icin saygısız demeyelim de duyarsız sallamayan gelin kısmındayım.

Nişanlıyken kv ye gitmistim bikaç gün (farkli sehirde) akrabalariyla falan tanistirdi bi de soruyor herkese begendi mi beni, diye. Bi yenge pek begenmemis beni sivilce var ya yuzunde ondan dedi(olan sivilce de cenemde 1 tane) dedim o önce kendi kızlarına baksın; benim hakkımda yorum yapmak onun haddine değil. Ki aynı şeyi kv bana dediginde ona da demiştim bu saygısızlık olabilir belki ama kalkip annemin yanında bana; soyledim oglum yuzune guzel de diyemem cirkin de sen bilirsin iyi dusundun mu? dedim diyen bi kv hak etmişti bence.

Kimseyle haşır neşir değilim, kimi yakın hissediyorsam ona yakın davranıyorum. Ben kendimi temsil ediyorum kv yi değil sonuçta.

bu kadar hassas olmayin. herkes ince dusunse kimse kimseye kirilmaz zaten .huyu diyim gecin ,
boyle ayrintilarla yasanmaz
Bilemıyorum bu ve buna bnzer ıfadeler cok hoş degıl.. Ama dedıgınız gıbı oyle kabl etmk gerekıyor

:) su maruz kaldıgın durumun cevabı cok dogru olmuş. Terbıyeszlık yahu. Tabıkı kndımızı temsıl edıyoruz fakat edımız bızı bız esımızı temsıl edıyoruz.

Belirttıgım asagılık kompleksi yahut buna bnzer bır duygudan alınganlık etmedıgım için ıfade ettım. Bunda baska bır anlm olamaz. Aslında he demek degıl sorun neden sıylenır anlamadım paylşmak istedım. Zaten boyle kabul etmek gerektıgının farkındayım. Bunu yapabılırım umarım

:) su maruz kaldıgın durumun cevabı cok dogru olmuş. Terbıyeszlık yahu. Tabıkı kndımızı temsıl edıyoruz fakat edımız bızı bız esımızı temsıl edıyoruz.

Hayır yani almısım evde kalmış oğlunu tırım tırım kız arıyordu evlendirmeye elinde fotoğrafla (tabi bizim sevgili oldugumuz gizliydi mecburen)

Tabi ki eşimiz açısından haklısın. Ben kv yi düşünerek demiştim kendimizi temsil ediyoruz diye eş sonuçta ya ayrı düşünemedim

:) bu kv ler için napsakta rahatlasak:)

Bu konuda rahatsizliginizi esinizle konusun bence ve esinizin annesiyle konusmasini saglayin siz karismayin

Hala sohbet ediyoruz, sohbetten anladığın sadece canım cicim haklısın onlar tü kaka demek ki, konunun tamamından benim hissettiğim bu, diğer konu ya da yorumlarını bilmiyorum ama bu konuda durum bu, hatta aileyi temsil etme işini yanlış anlamışım ben, senin demek istediğin aileyi ben sırtladım götürüyorum ne demek benden memnun kalmamak hadlerine ni düşmüş, benim gelirim yüksek hayat standartım gıcır asıl ben onları beğenmem

Begenmeyen yatagını ayrı sersin derler bizde :)

Kendimi begendirmek,sevdirmek,aman ben alttan alim,aman ben ince dusunim,aman olsun,aman hır gür cikmasin demeyeli cok oldu bende sahsen.

Gelisi güzel yasamayi ogrenmek lazım.
En kucuk hatamizda bize yargisiz infaz yapan yine bu aman aman dediklerimiz degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…