:) ne guzel sohbet edıyorduk .. Herseyde bı negatıflık olumszluk arayanlar.. Burdada klavyeden aldıgınız gucle guzel sohbetın arasına rahatca nasılda gırıyorsunuz. Cıkarımınız ve yorumunuz son derece gereksz.Şu yorumlardan benim çıkarımım eşinin ailesinitopyekün küçük gördüğün, istesem annesini de siler fonu
Anlamıyorum ınsanları .. Dusunuyorum acaba deger verıp saygı duydugumuz için mi boyle hırpalanıyoruz. Bakıyorum saygısz duyarsız gelinler el üstunde:)Aman Konuşsun neden Can'ını sıkıyorsun sana bi örmek vereyim ben Düğüne gittim esimin yengesi oradaydı onu da öptüm nasılsın dedim aradan zaman geçti Kv evine gittik dedi ki düğünde yengeni görüp konuşmamışsın öyle mi dedi sana dedim evet dedi konuştum ama bi dahakine yüzüne bakmam dedim Kv şaşırdı durdu yüzüme baktı ne takıcan hiç umursama
Haklısın atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya en ıyısı boyle kabul etmeye calışmakBazı insanların karakteri böyle. Benim hayatımda da var. Konuşma tarzları kırıcı. Eşin yanındaysa salla gitsin
Cok haklısın canım . Bırdaha boyle bır ıfade kullanırsa tepkımı dile getırecegımHiçte üzme kendini canım yaşlılıkmı cahillikmi bilmiyorum ama çok boş konuşuyorlar bazen ilk zamanlar senin gibiydim bende niye öyle dedi acaba vs vs diye üzül üzül düşün düşün kendimi yiyordum boş boş sonra bi düşündüm silkelen dedim kendime odur budur ti ye alıyorum sende öyle yap bn beni bildikten sonra gerisi vız gelir bunu unutma deymez üzüldüğüne :)
Malesef saygısız olan gelinler den çekiniyorlar sanırım aman bişey demesin diye de alttan alıyorlarAnlamıyorum ınsanları .. Dusunuyorum acaba deger verıp saygı duydugumuz için mi boyle hırpalanıyoruz. Bakıyorum saygısz duyarsız gelinler el üstunde:)
Anlamıyorum ınsanları .. Dusunuyorum acaba deger verıp saygı duydugumuz için mi boyle hırpalanıyoruz. Bakıyorum saygısz duyarsız gelinler el üstunde:)
Bilemıyorum bu ve buna bnzer ıfadeler cok hoş degıl.. Ama dedıgınız gıbı oyle kabl etmk gerekıyorbu kadar hassas olmayin. herkes ince dusunse kimse kimseye kirilmaz zaten .huyu diyim gecin ,
boyle ayrintilarla yasanmaz
:) su maruz kaldıgın durumun cevabı cok dogru olmuş. Terbıyeszlık yahu. Tabıkı kndımızı temsıl edıyoruz fakat edımız bızı bız esımızı temsıl edıyoruz.Bak bunda çok haklısın bunu fark ettiğim icin saygısız demeyelim de duyarsız sallamayan gelin kısmındayım.
Nişanlıyken kv ye gitmistim bikaç gün (farkli sehirde) akrabalariyla falan tanistirdi bi de soruyor herkese begendi mi beni, diye. Bi yenge pek begenmemis beni sivilce var ya yuzunde ondan dedi(olan sivilce de cenemde 1 tane) dedim o önce kendi kızlarına baksın; benim hakkımda yorum yapmak onun haddine değil. Ki aynı şeyi kv bana dediginde ona da demiştimbu saygısızlık olabilir belki ama kalkip annemin yanında bana; soyledim oglum yuzune guzel de diyemem cirkin de sen bilirsin iyi dusundun mu? dedim diyen bi kv hak etmişti bence.
Kimseyle haşır neşir değilim, kimi yakın hissediyorsam ona yakın davranıyorum. Ben kendimi temsil ediyorum kv yi değil sonuçta.
:) aynen oyleMalesef saygısız olan gelinler den çekiniyorlar sanırım aman bişey demesin diye de alttan alıyorlar
Belirttıgım asagılık kompleksi yahut buna bnzer bır duygudan alınganlık etmedıgım için ıfade ettım. Bunda baska bır anlm olamaz. Aslında he demek degıl sorun neden sıylenır anlamadım paylşmak istedım. Zaten boyle kabul etmek gerektıgının farkındayım. Bunu yapabılırım umarımmaddi durumunuzun iyi oldugunu niye açıkladın pek anlamadım. neyse. amaaan luzumsuzlugunda böylesi. akraban beğenmezse memnun kalmazsa senden kendi bilir. çok da umrunda oldugunu düşünmüyorum. kaynana da he de geç.
:) su maruz kaldıgın durumun cevabı cok dogru olmuş. Terbıyeszlık yahu. Tabıkı kndımızı temsıl edıyoruz fakat edımız bızı bız esımızı temsıl edıyoruz.
:) bu kv ler için napsakta rahatlasak:)Hayır yani almısım evde kalmış oğlunutırım tırım kız arıyordu evlendirmeye elinde fotoğrafla (tabi bizim sevgili oldugumuz gizliydi mecburen)
Tabi ki eşimiz açısından haklısın. Ben kv yi düşünerek demiştim kendimizi temsil ediyoruz diyeeş sonuçta ya ayrı düşünemedim
:) bu kv ler için napsakta rahatlasak:)
merhaba arkadaşlar;
benım ve esımın cok ıyı ıslerı ve kazancımız var. fakat kv aşagılıyor gıbı konusuyor. ben cok saygılı yardımsever onları ıyı temsıl eden seven bırıyım. ödüm kopar kırarım dıye. ama kv pat pat konusur bende hassas bırı oldugum ıcın kırılıyorum.. örnek verecegım sızlerden fıkır ıstıyorum kırılacak bırsey yokta ben mı gereksız alınganlık edıyorum en durust smaımı fıkırlerı sızın verecegınızı bılıyorum.mısal esımın kuzenlerıyleyız. kv dıyorkı sizden memnun kaldılarmı? sızı begendımı x ler.. ne demek begendımı? bız bır problem yasadık esının yıgenının esıyle fakat bzım hıcbır sorunumuz yok herkeste bılıyor kv dahıl. ama dıyorkı ''zaten herkesle arayı actınız''..yahu bız bırsey yapmadık ıyı davrandık yardım ettık onların ısguzarlıgı kı bunu sende bılıyorsun . bu ve buna benzer seler benı uzmeye basladı sız ne dusunuyorsunuz?
Esıme kıyamıyorum tavır alırsam bnde oyle yaparımBen 1 senedir bayram ve kandil harici aramıyorrum yine de sinir oluyorun
:) ne guzel sohbet edıyorduk .. Herseyde bı negatıflık olumszluk arayanlar.. Burdada klavyeden aldıgınız gucle guzel sohbetın arasına rahatca nasılda gırıyorsunuz. Cıkarımınız ve yorumunuz son derece gereksz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?