- 8 Eylül 2015
- 197
- 116
- 18
merhaba arkadaşlar;
benım ve esımın cok ıyı ıslerı ve kazancımız var. fakat kv aşagılıyor gıbı konusuyor. ben cok saygılı yardımsever onları ıyı temsıl eden seven bırıyım. ödüm kopar kırarım dıye. ama kv pat pat konusur bende hassas bırı oldugum ıcın kırılıyorum.. örnek verecegım sızlerden fıkır ıstıyorum kırılacak bırsey yokta ben mı gereksız alınganlık edıyorum en durust smaımı fıkırlerı sızın verecegınızı bılıyorum.mısal esımın kuzenlerıyleyız. kv dıyorkı sizden memnun kaldılarmı? sızı begendımı x ler.. ne demek begendımı? bız bır problem yasadık esının yıgenının esıyle fakat bzım hıcbır sorunumuz yok herkeste bılıyor kv dahıl. ama dıyorkı ''zaten herkesle arayı actınız''..yahu bız bırsey yapmadık ıyı davrandık yardım ettık onların ısguzarlıgı kı bunu sende bılıyorsun . bu ve buna benzer seler benı uzmeye basladı sız ne dusunuyorsunuz?
Yok rahatsız olmadım da sonuçta bir yazının girişi gelişmenin ne olacağının habercisidir ya ondan iş veya parayla ilgili bir aşağılama bekledim sadece[/QUOTE][QUOrnnn, post: 43020450, member: 699827"]bırılerınden bellı sebeplerle asagıda gorulecek bır durumumuz yok bunu ıma ettım. rahatsz olacagınız bır belirtı olacagını dusunemedım.. ınsan yınede bır anneye boyle konusmayı yakıştrmyor..takıyorum o yuzden ama haklısınız takmamk gerek
canımmmm ohhhhh ne guzel soyledınnnnnn ben asla dıyemezdım:)başlık kayınvalidemin moronluğu olmalıydı
haklısınız sanırım bunu zamanla öğrenicemHer insanin huyu farkli oluyor benimde kayinvalidem hemen hemen oyle ama ben alinganlik yapmiyorum yani dedigini cok onemsemiyorum cunku ne edersem edeyim huyundan vazgecmicek arada kirginlik olmasin diye oyle laf da sokmuyorum ve onemsemeyince kendimi daha ii hissediyorum sende onemseme bosver sen kendini biliyosun
amacsız bır eleştırı olarak nıtelendırdım cunku bende anlmadım. bız kuzenlerle bırlıkte vakıt gecırdık akabınde bu yorum bana anlasız gereksız geldı. gorustugumuz ınsanlar ıcın begendımı memnun kaldımı dıye sorgulamayız hıc. bıze sormuyor cunku memnun kaldınızmı dıye:)boyle bır tarz olamaz bana goreŞimdi ben anlamadım aşağılama sizin işinizle mi ilgili, aile ilişkilerinizle mi? Bir de bu aşağılamadan çok kv tarzına benziyor. Kırılıyorsan kırıldığını söyleyebilirsin. Belki daha dikkatli konuşur.
bıcok kez tekrarlanmıs bır durum bırdaha olursa net bır konusma yapmakta fayda var bende sızın gıbı dusunuyorumSoru absürd o kesin, insanlar sizden memnun kalmasalar kalmadık mı diyecekler yüzünüze de böyle bir soru sormuş. Vermek istediği msj ne acaba? Bence böyle kendi kendinize kurup dolduruşa getirmeyin, tekrarlarsa direk sorun anne ne demek istiyorsun diye, gerçekten sizin düşündüğünüz gb ise o zaman mesafe koyarsınız.
kırılmak ıcın uygun ve uygun olmayanlar lıstem yok. bır aıleyız ve yakıstıramadım dolayısıyla anlam veremeyerek uzuldum ..sız takmayarak en dogrusunu yapıyorsunuz ben bıraz hassasım sanırımKırılmanız için uygun bir kişi değil bence. Ben anne baba kardeş ve eş dışında kimseye kırılmam. Takmam yani, umrumda olmaz.
ah arkadaşım böyle sizin gibi kadınları üzdüklerini,evliliklerinizi zora soktuklarını gördükçe sizin yerinize ben deliriyorum inancanımmmm ohhhhh ne guzel soyledınnnnnn ben asla dıyemezdım:)
sorma gıt 10 saat calıs haftada bır gun gorus laf soksunlar gunun tum yorgunlugu dısardakı ınsanlar yetmezmıs gıbı bırde kv laflarını hazmet:) cıdden bıktımah arkadaşım böyle sizin gibi kadınları üzdüklerini,evliliklerinizi zora soktuklarını gördükçe sizin yerinize ben deliriyorum inan
ınanın boyle bır cabaya dahı gırmezdım ama bu laf cok canımı sıktı ne munasebet .. asla kımseyı kucuk gormmemde bızden egıtım hayat standardı olarak cok daha dusuk olan bu ınsanların bızı begenme memnun kalmaları soz konusu neden oldu bılemedım..ama szde haklısınız
Aslında sızın yaptıgınızı yapmayı cok isterdım.. Bıraz daha tecrubeye ıhtıyacım var sanırım.. Duan için çok takıyor uzuluyorumAman kv lerin her sözünü her düşüncesini takacak olursak ooo pat pat pat düşünmeden laf konuşur benimkide ben gülüp geçiyorum esprili cevaplar veriyor ti'ye alıyorum ben niye takacam benim bu tavrımı o taksın
Hiçte üzme kendini canım yaşlılıkmı cahillikmi bilmiyorum ama çok boş konuşuyorlar bazen ilk zamanlar senin gibiydim bende niye öyle dedi acaba vs vs diye üzül üzül düşün düşün kendimi yiyordum boş boş sonra bi düşündüm silkelen dedim kendime odur budur ti ye alıyorum sende öyle yap bn beni bildikten sonra gerisi vız gelir bunu unutma deymez üzüldüğüne :)Aslında sızın yaptıgınızı yapmayı cok isterdım.. Bıraz daha tecrubeye ıhtıyacım var sanırım.. Duan için çok takıyor uzuluyorum
ınanın boyle bır cabaya dahı gırmezdım ama bu laf cok canımı sıktı ne munasebet .. asla kımseyı kucuk gormmemde bızden egıtım hayat standardı olarak cok daha dusuk olan bu ınsanların bızı begenme memnun kalmaları soz konusu neden oldu bılemedım..ama szde haklısınız
begenmeseler nolur begenseler nolur dıye dusunmuyorda buna önem verıyor. ben ve esımle onlar kıyas dahı edılemez. ınsanlar gorusmek bırseyler paylaşmak ıstıyor ama kv sanırım benı rahatsız etmek adına konusuyor boyle.suara cok yoruldum alttan alttan laf sokmalarından
aynen oyle arkadasım. esımde zaten uzuldugumu farkettıkce gorusmeyelım dıyor evımde benı huzursuz ettıkten sonra annemıde sılerım dıyor. duymayıp gormemek en ıyısı ama alttan alttan gulerek laf sokmalarından sıkıldım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?