Eşinizin sizin safınızda yer alması inanın her şeyden önemli. Kv de yaptığı ayıpla kalmışArkadaşlar sabah şerifiniz hayır olsun öncelikle. Benim derdim kv. 4 aylık evliyim. Evlendiğimizden bu yana kv sürekli bizi onlara çağırmalar, markete, bakkala, pazara heryere birlikte gtmek istemeleri yada bi akşam çat kapı elinde yemekle bize gelmeler. Eşim tek çocuk kayınvalidem kızım yok ama sen benim kızımsın diyip beni çok sevdiğini her zaman dile getirir, eşime ne alsa bana da alır saolsun. Bende severim kendisini. Ama biraz anlayışsızdır sürekli gelmek gitmek görüşmek istiyorlar, bnde çalışıyorum 1.5 ay oldu işe başlayalı yoruluyorum akşam eve git yemek yap evi topla zaten akşam oluyor, oda beni hiç anlamıyor saolsun. Neyse asıl mevzuya gelelim. Evlendiğimden bu yana kendi akrabalarım dan pek kmse evime gelmemişti. Dün yengemler, ablam ve annem bize geldiler. Yemek ve çayın yanına bsyler yapmıştım. kv de mi de çağrsam mı die de düşünmedim değil yani ama kv benim ailemle görüşmeyi çok istemiyor, (ben nişanlıyken 1 kere bize zorla geldi, oda ben yüzüğü atcam dedim die.) zaten 8 tane de çocuk vardı başı şişerdi bnde çağırmadım, benim akrabalarımda zaten pek görüşmek istmiyor kv le. Akşam oldu herkes gitti, ütü yapıyordum baktım kv arıyor açtım haremlik selamlıktan sonra başladı bugün ailen gelmiş beni nie çağırmadın sen zaten bizi istemiyorsun ben bi daha sana gelmem, çok kırıldım falan filan demeye ama kadın yok hala konuşuyor dedim ki anne özür dilerim bilemedim sen rahat edemezsin die çağırmadım ben seni dedim. Oda yok çağırsaydın ben gelirdim. Falan filan diyor. Çok duygusal ve saf bi insanım ben ısrarla k.bakma anne sen büyüğümüzsün gel git burası senin de evin diyorum o ısrarla kırıldığını söylüyor, dayanamadım telde onla konuşurken ağlamaya başladım. Sonra oda neyse önemli değil dedi kapattı telefonu. Ben başladım ağlamaya neye uğradığımı şaşırmış bi halde, elim ayağım buz kesti. Öyle oturdum eşim gelene kadar benim gözler şişmiş tabi. Eşim kapıdan girdi hemen sordu noldu die. Dedim böyle böyle eşimde dedi ki sen haklısın ne diyim ben dedi daha bsy demedi. Sonra yatıcaz saat olmuş 11 kv beni arıyor ben açmadım eşime verdim o konuştu. Nidalaraa de ki üzülmesin ben unuttum olanları dio, sonra da dio ki oğlum Nidalaraa böyle böyle yapmış ben de ona böyle böyle dedim şok oldum ya hala benim yanımda oğluna yaptıklarını anlatıyor sanki ben yalan söylemişim gibi. Neyse eşimin beni savunmamasına annesine 1 çift laf edipte anne kızın üstüne neden bu kadar gittin gibi şeyler dememesine o kadar çok üzüldüm ki. Eşimle dün aksamdan beri konuşmuyorum. Ben hiç bsy istemiyorum sadece yüreğim acıyor.. Biraz anlatıp rahatlamak istedim eminim bnden daha kötü durumda olan insanlar var ALLAH daha büyük dert vermesin cümlemize. Şimdi ben ne yapmalıyım kv nasıl konuşmalıyım kv le, ?
Arkadaşlar sabah şerifiniz hayır olsun öncelikle. Benim derdim kv. 4 aylık evliyim. Evlendiğimizden bu yana kv sürekli bizi onlara çağırmalar, markete, bakkala, pazara heryere birlikte gtmek istemeleri yada bi akşam çat kapı elinde yemekle bize gelmeler. Eşim tek çocuk kayınvalidem kızım yok ama sen benim kızımsın diyip beni çok sevdiğini her zaman dile getirir, eşime ne alsa bana da alır saolsun. Bende severim kendisini. Ama biraz anlayışsızdır sürekli gelmek gitmek görüşmek istiyorlar, bnde çalışıyorum 1.5 ay oldu işe başlayalı yoruluyorum akşam eve git yemek yap evi topla zaten akşam oluyor, oda beni hiç anlamıyor saolsun. Neyse asıl mevzuya gelelim. Evlendiğimden bu yana kendi akrabalarım dan pek kmse evime gelmemişti. Dün yengemler, ablam ve annem bize geldiler. Yemek ve çayın yanına bsyler yapmıştım. kv de mi de çağrsam mı die de düşünmedim değil yani ama kv benim ailemle görüşmeyi çok istemiyor, (ben nişanlıyken 1 kere bize zorla geldi, oda ben yüzüğü atcam dedim die.) zaten 8 tane de çocuk vardı başı şişerdi bnde çağırmadım, benim akrabalarımda zaten pek görüşmek istmiyor kv le. Akşam oldu herkes gitti, ütü yapıyordum baktım kv arıyor açtım haremlik selamlıktan sonra başladı bugün ailen gelmiş beni nie çağırmadın sen zaten bizi istemiyorsun ben bi daha sana gelmem, çok kırıldım falan filan demeye ama kadın yok hala konuşuyor dedim ki anne özür dilerim bilemedim sen rahat edemezsin die çağırmadım ben seni dedim. Oda yok çağırsaydın ben gelirdim. Falan filan diyor. Çok duygusal ve saf bi insanım ben ısrarla k.bakma anne sen büyüğümüzsün gel git burası senin de evin diyorum o ısrarla kırıldığını söylüyor, dayanamadım telde onla konuşurken ağlamaya başladım. Sonra oda neyse önemli değil dedi kapattı telefonu. Ben başladım ağlamaya neye uğradığımı şaşırmış bi halde, elim ayağım buz kesti. Öyle oturdum eşim gelene kadar benim gözler şişmiş tabi. Eşim kapıdan girdi hemen sordu noldu die. Dedim böyle böyle eşimde dedi ki sen haklısın ne diyim ben dedi daha bsy demedi. Sonra yatıcaz saat olmuş 11 kv beni arıyor ben açmadım eşime verdim o konuştu. Nidalaraa de ki üzülmesin ben unuttum olanları dio, sonra da dio ki oğlum Nidalaraa böyle böyle yapmış ben de ona böyle böyle dedim şok oldum ya hala benim yanımda oğluna yaptıklarını anlatıyor sanki ben yalan söylemişim gibi. Neyse eşimin beni savunmamasına annesine 1 çift laf edipte anne kızın üstüne neden bu kadar gittin gibi şeyler dememesine o kadar çok üzüldüm ki. Eşimle dün aksamdan beri konuşmuyorum. Ben hiç bsy istemiyorum sadece yüreğim acıyor.. Biraz anlatıp rahatlamak istedim eminim bnden daha kötü durumda olan insanlar var ALLAH daha büyük dert vermesin cümlemize. Şimdi ben ne yapmalıyım kv nasıl konuşmalıyım kv le, ?
Eşinizin sizin safınızda yer alması inanın her şeyden önemli. Kv de yaptığı ayıpla kalmış
Aslında eşi Nida'nın yanında ama tutup da annesine sen benim karım hakkında böyle konuşamazsın deseydi işte o zaman ortalık karışırdı ama Nidaya da rengini göstermiş zaten "sen haklısın" diyeyani eşinize kızmayın annesi sonuçta bişey diyememesi normal, ama kayınvalidenize siz açıklamanızı yapmışsınz hala bu konuda üstünüze gelmesi yanlış tabi,siz şimdilik bişey olmaış gibi davranın ama böyle konularda da tavrınızı saygı çerçevesinde gösterin yani
daha çok yenisin koloni olmakstiyorlar ilk zamanlarda. Hiç kasma kendini boşver. Tavrınıda bozma. Ayrıca annenler geldiğinde de onu çağırmak zorunda deilsin. Bunu ona açıkla. Sizinleyken sizinle,onlarlayken onlarla, hep beraberkende beraber eğleniorum lütfen konuyu başka yönlere çekmeyekim falan de.Arkadaşlar sabah şerifiniz hayır olsun öncelikle. Benim derdim kv. 4 aylık evliyim. Evlendiğimizden bu yana kv sürekli bizi onlara çağırmalar, markete, bakkala, pazara heryere birlikte gtmek istemeleri yada bi akşam çat kapı elinde yemekle bize gelmeler. Eşim tek çocuk kayınvalidem kızım yok ama sen benim kızımsın diyip beni çok sevdiğini her zaman dile getirir, eşime ne alsa bana da alır saolsun. Bende severim kendisini. Ama biraz anlayışsızdır sürekli gelmek gitmek görüşmek istiyorlar, bnde çalışıyorum 1.5 ay oldu işe başlayalı yoruluyorum akşam eve git yemek yap evi topla zaten akşam oluyor, oda beni hiç anlamıyor saolsun. Neyse asıl mevzuya gelelim. Evlendiğimden bu yana kendi akrabalarım dan pek kmse evime gelmemişti. Dün yengemler, ablam ve annem bize geldiler. Yemek ve çayın yanına bsyler yapmıştım. kv de mi de çağrsam mı die de düşünmedim değil yani ama kv benim ailemle görüşmeyi çok istemiyor, (ben nişanlıyken 1 kere bize zorla geldi, oda ben yüzüğü atcam dedim die.) zaten 8 tane de çocuk vardı başı şişerdi bnde çağırmadım, benim akrabalarımda zaten pek görüşmek istmiyor kv le. Akşam oldu herkes gitti, ütü yapıyordum baktım kv arıyor açtım haremlik selamlıktan sonra başladı bugün ailen gelmiş beni nie çağırmadın sen zaten bizi istemiyorsun ben bi daha sana gelmem, çok kırıldım falan filan demeye ama kadın yok hala konuşuyor dedim ki anne özür dilerim bilemedim sen rahat edemezsin die çağırmadım ben seni dedim. Oda yok çağırsaydın ben gelirdim. Falan filan diyor. Çok duygusal ve saf bi insanım ben ısrarla k.bakma anne sen büyüğümüzsün gel git burası senin de evin diyorum o ısrarla kırıldığını söylüyor, dayanamadım telde onla konuşurken ağlamaya başladım. Sonra oda neyse önemli değil dedi kapattı telefonu. Ben başladım ağlamaya neye uğradığımı şaşırmış bi halde, elim ayağım buz kesti. Öyle oturdum eşim gelene kadar benim gözler şişmiş tabi. Eşim kapıdan girdi hemen sordu noldu die. Dedim böyle böyle eşimde dedi ki sen haklısın ne diyim ben dedi daha bsy demedi. Sonra yatıcaz saat olmuş 11 kv beni arıyor ben açmadım eşime verdim o konuştu. Nidalaraa de ki üzülmesin ben unuttum olanları dio, sonra da dio ki oğlum Nidalaraa böyle böyle yapmış ben de ona böyle böyle dedim şok oldum ya hala benim yanımda oğluna yaptıklarını anlatıyor sanki ben yalan söylemişim gibi. Neyse eşimin beni savunmamasına annesine 1 çift laf edipte anne kızın üstüne neden bu kadar gittin gibi şeyler dememesine o kadar çok üzüldüm ki. Eşimle dün aksamdan beri konuşmuyorum. Ben hiç bsy istemiyorum sadece yüreğim acıyor.. Biraz anlatıp rahatlamak istedim eminim bnden daha kötü durumda olan insanlar var ALLAH daha büyük dert vermesin cümlemize. Şimdi ben ne yapmalıyım kv nasıl konuşmalıyım kv le, ?
sen farkında değilsin sanırım eşin seninle hemfikir ama tatlım her şey pat diye anneye söylenmez ne yapsın adamcağız iki tarafı da idare ediyor , ahhhh keşke benim eşim de böyle olsaydı :)Saolun, ama oda ortada duruyor maalesef. Evet kaldı ama ne fayda
Aslında eşi Nida'nın yanında ama tutup da annesine sen benim karım hakkında böyle konuşamazsın deseydi işte o zaman ortalık karışırdı ama Nidaya da rengini göstermiş zaten "sen haklısın" diye
yani eşinize kızmayın annesi sonuçta bişey diyememesi normal, ama kayınvalidenize siz açıklamanızı yapmışsınz hala bu konuda üstünüze gelmesi yanlış tabi,siz şimdilik bişey olmaış gibi davranın ama böyle konularda da tavrınızı saygı çerçevesinde gösterin yani
Kendini çok iyi göstermeye çalışan ama bir okadar da bunun arkasına sığınmaya çalışıp herşeye burnunu sokan bir kayınvalideyle karşı karşıyasınız...
Bence siz nasıl davranmak istiyorsanız öyle davranın..
Yine aynı kapıya çıkıyor zaten değişen bişi olmuyacak..
Keske usulen cagirsaydin bir...belki gelmezdi ..
evet kesinlikle evliliğin ilk dönemlerinde kaynanalar da bir gelin üzerinde hakimiyet kurma oluyor , kaynanalık havalarına giriyorlar , benim kaynanamda her gittiğim yerde peşime takılır olmuştu, bir kaç böyle oldu en sonunda dedim ben tek gitmek istiyorum koskoca kadınım çocuk değilim tek başına gezebilirim dedim kurtuldumbir daha peşime takılmadı
daha çok yenisin koloni olmakstiyorlar ilk zamanlarda. Hiç kasma kendini boşver. Tavrınıda bozma. Ayrıca annenler geldiğinde de onu çağırmak zorunda deilsin. Bunu ona açıkla. Sizinleyken sizinle,onlarlayken onlarla, hep beraberkende beraber eğleniorum lütfen konuyu başka yönlere çekmeyekim falan de.
neden ağladın kız , ağlama kaynanaların karşısın da
hem annen felan gelmiş belki özel bir şey konuşacaksınız dertleşeceksiniz analı kızlı , ben olsam anne kız hasret gidersin dertleşssin der gelinim çağırsa bile gitmezdim ..
Ağlayacağına,özürler dileyeceğine,anne çocluk çocuk çoktu.Biz gençler oturduk deyip geçiştirebilirdin.O san akırıldım mırıldım dese de,anne kırılacak birşey yok bunda derdin.Hee sen böyle hep özürdlieyeceksen,birdahaki misafire aman kırılmasın diye onu çağıracaksan bu emrivakilerin önünü alamazsın.Bir surat apar,iki kırılır üçüncüsünde senin tavrını anlar ona göre davranır.Arkadaşlar sabah şerifiniz hayır olsun öncelikle. Benim derdim kv. 4 aylık evliyim. Evlendiğimizden bu yana kv sürekli bizi onlara çağırmalar, markete, bakkala, pazara heryere birlikte gtmek istemeleri yada bi akşam çat kapı elinde yemekle bize gelmeler. Eşim tek çocuk kayınvalidem kızım yok ama sen benim kızımsın diyip beni çok sevdiğini her zaman dile getirir, eşime ne alsa bana da alır saolsun. Bende severim kendisini. Ama biraz anlayışsızdır sürekli gelmek gitmek görüşmek istiyorlar, bnde çalışıyorum 1.5 ay oldu işe başlayalı yoruluyorum akşam eve git yemek yap evi topla zaten akşam oluyor, oda beni hiç anlamıyor saolsun. Neyse asıl mevzuya gelelim. Evlendiğimden bu yana kendi akrabalarım dan pek kmse evime gelmemişti. Dün yengemler, ablam ve annem bize geldiler. Yemek ve çayın yanına bsyler yapmıştım. kv de mi de çağrsam mı die de düşünmedim değil yani ama kv benim ailemle görüşmeyi çok istemiyor, (ben nişanlıyken 1 kere bize zorla geldi, oda ben yüzüğü atcam dedim die.) zaten 8 tane de çocuk vardı başı şişerdi bnde çağırmadım, benim akrabalarımda zaten pek görüşmek istmiyor kv le. Akşam oldu herkes gitti, ütü yapıyordum baktım kv arıyor açtım haremlik selamlıktan sonra başladı bugün ailen gelmiş beni nie çağırmadın sen zaten bizi istemiyorsun ben bi daha sana gelmem, çok kırıldım falan filan demeye ama kadın yok hala konuşuyor dedim ki anne özür dilerim bilemedim sen rahat edemezsin die çağırmadım ben seni dedim. Oda yok çağırsaydın ben gelirdim. Falan filan diyor. Çok duygusal ve saf bi insanım ben ısrarla k.bakma anne sen büyüğümüzsün gel git burası senin de evin diyorum o ısrarla kırıldığını söylüyor, dayanamadım telde onla konuşurken ağlamaya başladım. Sonra oda neyse önemli değil dedi kapattı telefonu. Ben başladım ağlamaya neye uğradığımı şaşırmış bi halde, elim ayağım buz kesti. Öyle oturdum eşim gelene kadar benim gözler şişmiş tabi. Eşim kapıdan girdi hemen sordu noldu die. Dedim böyle böyle eşimde dedi ki sen haklısın ne diyim ben dedi daha bsy demedi. Sonra yatıcaz saat olmuş 11 kv beni arıyor ben açmadım eşime verdim o konuştu. Nidalaraa de ki üzülmesin ben unuttum olanları dio, sonra da dio ki oğlum Nidalaraa böyle böyle yapmış ben de ona böyle böyle dedim şok oldum ya hala benim yanımda oğluna yaptıklarını anlatıyor sanki ben yalan söylemişim gibi. Neyse eşimin beni savunmamasına annesine 1 çift laf edipte anne kızın üstüne neden bu kadar gittin gibi şeyler dememesine o kadar çok üzüldüm ki. Eşimle dün aksamdan beri konuşmuyorum. Ben hiç bsy istemiyorum sadece yüreğim acıyor.. Biraz anlatıp rahatlamak istedim eminim bnden daha kötü durumda olan insanlar var ALLAH daha büyük dert vermesin cümlemize. Şimdi ben ne yapmalıyım kv nasıl konuşmalıyım kv le, ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?