canım bak daha yeni evliymişsin ne güzelki yolun başındasın.anlattıkların beni eskilerime götürdü. benzer durumları bende yaşadım çoğu kez. 4 senelk evliyim ve bu saatten sonra alınan tavırda pek işe yaramıo. kv 2 oğlu var hep kızı olsun istemiş beni kızım kızım die severdi. ilk etapta böyle küçük küçük başlıo herşey. ve ben okadar pişmanımki zamanında öyle yakın olup yüzgöz olduğuma. ne kadar yakın olursan okdar karışmaya okadar çok laf sokmaya başlıyor. ne güzel yolun başındasın. araya mesafe koy derim ben. koymadığıma pişmanım açıkçası.ne kadar fazla yakın olursan okadar fazla karışma hakkı verirsin ona. iyimisimi ara ara grüş pekte içli dışlı olma derim ben. eğer böyle devam ederse daha dur bunlar iyi günlerin ilerleyen zamanda görürsün zaten. daha şimdiden kaynanalık yapmaya başlamış bile. benden tavsiye fazla yakın olma. tabiki kendi hayatın karar senin.
canım bak daha yeni evliymişsin ne güzelki yolun başındasın.anlattıkların beni eskilerime götürdü. benzer durumları bende yaşadım çoğu kez. 4 senelk evliyim ve bu saatten sonra alınan tavırda pek işe yaramıo. kv 2 oğlu var hep kızı olsun istemiş beni kızım kızım die severdi. ilk etapta böyle küçük küçük başlıo herşey. ve ben okadar pişmanımki zamanında öyle yakın olup yüzgöz olduğuma. ne kadar yakın olursan okdar karışmaya okadar çok laf sokmaya başlıyor. ne güzel yolun başındasın. araya mesafe koy derim ben. koymadığıma pişmanım açıkçası.ne kadar fazla yakın olursan okadar fazla karışma hakkı verirsin ona. iyimisimi ara ara grüş pekte içli dışlı olma derim ben. eğer böyle devam ederse daha dur bunlar iyi günlerin ilerleyen zamanda görürsün zaten. daha şimdiden kaynanalık yapmaya başlamış bile. benden tavsiye fazla yakın olma. tabiki kendi hayatın karar senin.
Ne güzel Eşiniz sizin gönlünüzu almus size hak veriyor.napsin adamcagiz annesine ters bisey söylese ortam karisie huzursuzluk olur hic gerek yok
Anneniz geldiğinde konuşulacak şeyler vardır dertlesirsin belki annenin sikintisi var herkesin özeli cagirmak zorunda değilsin vallabenimki ggeldiğinde Esim bile annemle ablamla oturur biraz sonra ben biraz hava alayim siz rahat edin deyip cikar eee herşey eşimin yaninda konusulmazki
Bence KV ile normal devam edin konu acilir veya benzer durum olursa cagirmama sebebinizi söyleyin acikca vere sakin kv bin yaninda aglamayin
tellefonlarına bile çıkma tavrını anlasın
Hiç açmak istemiyorum ki zaten
tavır koymazsanız anlamaz.anlayacağı dilden konuşmak lazım
Akşam oldu herkes gitti, ütü yapıyordum baktım kv arıyor açtım haremlik selamlıktan sonra başladı bugün ailen gelmiş beni nie çağırmadın sen zaten bizi istemiyorsun ben bi daha sana gelmem, çok kırıldım falan filan demeye ama kadın yok hala konuşuyor dedim ki anne özür dilerim bilemedim sen rahat edemezsin die çağırmadım ben seni dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?