Kayınvalidemin sürekli bebek sorması

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Merhaba hanımlar
Eşimle 4 yıllık bir birlikteliğin ardından 5 ay önce evlendim 20 yasındayım eşimde 24 yasında . Evlendiğim günden itibaren kayınvalidem sürekli bebek soruyor adet oldun mu canın sunu cekiyor mu yok su ilk geceden hamile kaldı yok sen benim gibisin 3.ayımda kalmıstım ben vs vs ilk baslarda hep nazikce yanıtlıyordum ama artık canımı sıkmaya basladı bu durum köydeler suan köyden arıyor gel kahvaltı yapalım diyerek agzımı arıyor ben yok anne orucluyum diyorum hee gelisme var o zaman sende diyerek kıs kıs gülüyor bayramda gelecekler aynı binada oturuyoruz ve her gün soracak ya zaten yeni evliyim kocamında beynine soktu oda 1 aydır cocuk istemeye basladı tamam olsun da ben mi yapacagım rabbim verecekki olacak eşim tek erkek bunun etkisi olabilir mi kızlar ne demeliyim ne yapmalıyım ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu işaretli yere koptum ya. Oruçlu olunca ne gibi gelişmeler oluyor sizde?

Son düzenleme:
Net bir sekilde tavrini koyarsan bir daha sormaz diye dusunuyorum. Kirici olmadan kararli bir ses tonuyla soylemen lazim.

Nefret ediyorum boyle insanlardan.Cok hadsizler gercekten.Kendileri kolay hamile kaldi diye cocugu da kendileri yaptilar saniyorlar.Allah aratmadigi icin herkesin hayatina karismada da hak goruyorlar.Cocugu veren Allahtir ne zaman verecegini de ondan baska kimse bilemez.Allah yardimciniz olsun ama verecek olan Allah deyin arada gereken cevaplari da verin bence yoksa tepenize cikarlar.

Şu işaretli yere koptum ya. Oruçlu olunca ne gibi gelişmeler oluyor sizde?
Yani adet olmamışım ve oruc tutuyorum masallah benden iyi biliyoe adet olacagım tarihi

bırak sorsun
hazır hissetmiyoruz de
eşinede tembihle oda böyle konuşsun
daha çok yeni evlisiniz
acele etmeyin zaten
ü

bir kere uyarınca ağzının payını alır bir daha ağzını açmaz.

benimki de sürekli böyle idi. ağzının payını verdim ses etmiyor artık ama onun çocuğu oldu bunun çocuğu oldu diye de anlatmaktan vazgeçmiyor.

Yani adet olmamışım ve oruc tutuyorum masallah benden iyi biliyoe adet olacagım tarihi

Onun dediğine bakmayın siz. Sonuçta bakacak olan sizsiniz, kararı da siz vereceksiniz. Şahsi görüşüm de yaşınız bunun için erken.

Son düzenleme:
daha dusunmuyoruz de ama kesın bır dılle soyle. benım gbı dusunmuyoruz dıyıpte ertesı ay hamıle kalma çok erken cunku

kusura bakmayın ama siz daha kendiniz çocuksunuz hele bi hayatınızı yaşayın ben 20 yaşında evlenmiş olsam rahat bi 4-5 sene çocuk olsun istemezdim ne yalan söyliyim sen kayınvalidenden önce eşini çocuk fikrinden döndürmeye çalış tabi ortak olarak istemiyorsanız kayınvaliden bir sorar iki sorar 3.ye oğlu cvp verir susar

canim sakin acele etme burda hergun hamileyim sorunlar var yada kucuk bebegim var vs. yaziyorlar. evlilik oturmadan cocuk fikri urkutu esinize izah edin.annesi karsisinda hem fikir olun esin mudahale edicek oluru bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yaa milletin lafına bakma sen psikolojini sakın bozma ona neymiş yaa böyle insanlardan nefret ediyorum karışmasalar burnunu bi sokmasalar ne var yani verecek olan rabbim karışıp durmasın canım sen duymamazlıktan gel

bende 4 yıllık ewliyim 23 yaşındayım bnmde olmuyo bebğim ilk zamnlar bizimkilerde çok sordu istemiyoruz dedim çalışıorum kim bakacak dedim tabi ilk başta korunmuştuk şimdi çok pişmanım keşke korunmasaydım şimdi çok istiyoruz eşimde bende ama eşim kimseye laf düşürmez karışmayın der resti çeker yani o konuda hassasız

bırak sorsun
hazır hissetmiyoruz de
eşinede tembihle oda böyle konuşsun
daha çok yeni evlisiniz
acele etmeyin zaten
ü

Hazır hissetmiyoruz lafını anlayacak bir tarzda kv degl :) yani daha net bişeyler söylemek gerekir ona

5 aylik ewliymişsiniz ztn cok erken henüz..
Şu kayinvalidelerle sınırınızı çizemiyosunuz kızlar snra abuk subuk konularla canlarinizi sıkıyolar çekin setinizi istediqi gbi dawranamasın..Vala benim kayınvalide de yüz wersem ilk geceyi bile sorack bi tip ama samimi dglm artk düsünüp konuşmayi ögrendi benimle
Cok gecmedn sınırını çiz canım gerekrse sert tepki wer anlamiyosa bidaha yapmaz o zaman

Bir geldim 2 geldim artık duynca cnlerim tepeme cıkıyor hayır korunmuyorum ama ona ne bakacak olan benim bazen diyorum eşimde suan köydeler bsey diyemiyor eger geldklernde sorarsa eşim o zaman cevabını verecektr

Kesin ve ciddi bir şekilde henüz erken olduğunu düşündüğünüzde Rabbim nasip ederse olacağını söyleyin kırmadan sizi anlaması için bu işler nasip tabi ki ama 20 yaş henüz erken gibi siz bilirsiniz de

Anne istemiyoruz suan 1 sene sonra ancak dedigim halde haala sorabilrn bir insan anlayıs 0

aynen canım sen sıkma canını bide psikoloji çok önmli bu konuda rahat ol eşin kovsun tavrını sen karışma

Yaa hep aynı.. Diğer gelinle karşılaştırmalar yok efendim kendiyle karşılaştırmalar. Bana eşimin abisinin hanımı doktora gidelim demişti. Bende açıkça demiştim biz istemiyoruz korunuyoruz diye. Deli etmişlerdi çünkü.. Annesine de eşim demişti zamanında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…