Merhaba hanımlar
Eşimle 4 yıllık bir birlikteliğin ardından 5 ay önce evlendim 20 yasındayım eşimde 24 yasında . Evlendiğim günden itibaren kayınvalidem sürekli bebek soruyor adet oldun mu canın sunu cekiyor mu yok su ilk geceden hamile kaldı yok sen benim gibisin 3.ayımda kalmıstım ben vs vs ilk baslarda hep nazikce yanıtlıyordum ama artık canımı sıkmaya basladı bu durum köydeler suan köyden arıyor gel kahvaltı yapalım diyerek agzımı arıyor ben yok anne orucluyum diyorum hee gelisme var o zaman sende diyerek kıs kıs gülüyor bayramda gelecekler aynı binada oturuyoruz ve her gün soracak ya zaten yeni evliyim kocamında beynine soktu oda 1 aydır cocuk istemeye basladı tamam olsun da ben mi yapacagım rabbim verecekki olacak eşim tek erkek bunun etkisi olabilir mi kızlar ne demeliyim ne yapmalıyım ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yani adet olmamışım ve oruc tutuyorum masallah benden iyi biliyoe adet olacagım tarihi
Şu işaretli yere koptum ya.Oruçlu olunca ne gibi gelişmeler oluyor sizde?
Merhaba hanımlar
Eşimle 4 yıllık bir birlikteliğin ardından 5 ay önce evlendim 20 yasındayım eşimde 24 yasında . Evlendiğim günden itibaren kayınvalidem sürekli bebek soruyor adet oldun mu canın sunu cekiyor mu yok su ilk geceden hamile kaldı yok sen benim gibisin 3.ayımda kalmıstım ben vs vs ilk baslarda hep nazikce yanıtlıyordum ama artık canımı sıkmaya basladı bu durum köydeler suan köyden arıyor gel kahvaltı yapalım diyerek agzımı arıyor ben yok anne orucluyum diyorum hee gelisme var o zaman sende diyerek kıs kıs gülüyor bayramda gelecekler aynı binada oturuyoruz ve her gün soracak ya zaten yeni evliyim kocamında beynine soktu oda 1 aydır cocuk istemeye basladı tamam olsun da ben mi yapacagım rabbim verecekki olacak eşim tek erkek bunun etkisi olabilir mi kızlar ne demeliyim ne yapmalıyım ?
Yani adet olmamışım ve oruc tutuyorum masallah benden iyi biliyoe adet olacagım tarihi
Merhaba hanımlar
bırak sorsun
hazır hissetmiyoruz de
eşinede tembihle oda böyle konuşsun
daha çok yeni evlisiniz
acele etmeyin zaten
ü
canım yaa milletin lafına bakma sen psikolojini sakın bozma ona neymiş yaa böyle insanlardan nefret ediyorum karışmasalar burnunu bi sokmasalar ne var yani verecek olan rabbim karışıp durmasın canım sen duymamazlıktan gel
bende 4 yıllık ewliyim 23 yaşındayım bnmde olmuyo bebğim ilk zamnlar bizimkilerde çok sordu istemiyoruz dedim çalışıorum kim bakacak dedim tabi ilk başta korunmuştuk şimdi çok pişmanım keşke korunmasaydım şimdi çok istiyoruz eşimde bende ama eşim kimseye laf düşürmez karışmayın der resti çeker yani o konuda hassasız
bir kere uyarınca ağzının payını alır bir daha ağzını açmaz.
benimki de sürekli böyle idi. ağzının payını verdim ses etmiyor artık ama onun çocuğu oldu bunun çocuğu oldu diye de anlatmaktan vazgeçmiyor.
Bir geldim 2 geldim artık duynca cnlerim tepeme cıkıyor hayır korunmuyorum ama ona ne bakacak olan benim bazen diyorum eşimde suan köydeler bsey diyemiyor eger geldklernde sorarsa eşim o zaman cevabını verecektr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?